• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma sonrası güven kaybı

canım geçmişte affettiğin olayları geçmişte bırak..kendini ve eşini yıpratmaktan ve mutsuz etmekten başka bi şey yapmıyosun..biraz rahat bırak kendini,olaylar bazen gidişatına bırakılmalı..her an tetikte olup bişey olsun diye bekliyosun..adamın yapıcağı yoksada sende ki bu güvensizliği adamın gözüne kadar sokman hata yapmıcak olsa bile zaten ipler kopmuş ne yaparsam yapıyım güvenmiyo deyip dışarı yöneltir..tatiline git ve ona güven,güvenmiyosan boşan bi evlilik böle devam etmez..zaten böle devam ederse eşin seni bırakıcak.. :delphin:

bu soruyu bende soruyorum kendıme ama ozamanki şartlar gerçekten bunu getirdi

O zaman sartlar bunu gerektirdiyse...simdide sartlar ne gerektiyorsa onu yap arkadasim...:delphin:

Ne kendine nede esine hayati zehir etme....böyle bir ömür gecmezkibenneyaptımki

Esini affetin ammennah...o zaman bas bagrina ve olanlari unutmaya calisa.s

cicili biciliyi çok iyi anlıyorum...

bazen gitmekmi zor kalmakmı dersiniz..gitmek kalmaktan,kalmak gitmekten zor gelir insana..şartları sadece siz en iyi biliyorsunuzdur..kimse anlayamaz neden affettiğinizi ..bazen kendiniz bile..inşallah bu kısır döngüyü sağ salim en az zararla atlatırsınız canım.
senağlama

Bu konulardaki düşüncem hiç değişmiyor, değişmeyecekte...

Bence,

Unutamayacaksınız...

Ne yaparsanız yapın, eski güveninizi yerine getiremeyeceksiniz...

Yaptığı her şeye kuşkulu yaklaşacaksınız...

Yeminde etse, söz de verse, ne yaparsa yapsın işte...

Çünkü bir kere yapmış, " yine yapar "... Düşüncesini atamazsınız içinizden...

Bunu yapabilen insan yoktur, sanmıyorum; " - Bir kere yaptı, artık yapmaz " diyen kişinin

kendi bile inanmıyor bence buna...

Vazgeçemeyenin türettiği bir cümle...

Sevgi; böyle bir şey değil...

Seven insan başka bir gözü görmez...

Seven insan başka teni koklayamaz...

Seven insanın için, sevdiğinden başka güzel / yakışıklı yoktur...

Seven insan başka bir ele dokunamaz...

Aldatan hiçbir kadın ya da erkeğin sevgisine inanmıyorum...

Sevmek; ınsanı Rabbine yakınlaştırmalı. Şükrettirmeli...

Benim sevgiden anladığım bu...

Böyle sevmeyen, sevmesin beni !

canim bu konuyu halledip baristiginizi yazmissin biliyorum cok zor bir durum bir kadin icin ama unutmaya calissan ,isitip isitip onune getirmesen o zaman belki duzelir esine karsi guven duygun artar,,her seferinde hatirlattikca konu hep taze kalacak seni daha cok yaralayacak...

affedip devam ettiğinize göre çok büyük birşey değildi..

bence hala sizinleyse bu kadar kavgaya güvensizliğe rağmen gitmiyorsa sizde ilişkinizi yormayın. zaten hayat çok kısa kalan zamanı daha kalitelive iyi geçirmek varken neden bu hırçınlık.

hakıkaten zor valla.gordugum kadarıyla ne ılk ne de son olmayacaksın arkadasım aldatılmıs bı kadın olarak.gercekten kendını tanıo olmalıydın ılk seferde bu kadar uzulup yıpranacagını unutamayıp sındıremeyecegını kestırmelıydın.bırde cok fazla acmamıssın kı nasıl bı aldatma farklı msn gorusmeler dıosun ama takıldım dogrusu.haaa ıste yıne benım cogu zamn soyledıgım seye gelmıs olay ask sevgı herseyı affetmıo ıste.ama madem olmus bıtmıs sen affetmıssın yenı bı sayfa acmıssınız sende ona gore davanmalısın unutmaya calısacaksın.esını de sevıomussun madem.hıc bısey yokken esının senı aldattıgını gorduysen bu tarz davranak onu farklı arayıslara ıtersın.yapma derım arkadasım.umarım hersey bır an once yoluna gırer.Allah yardımcın olsun

Back
X