Aldatılma sonucu bosanma,bana bı akıl verın avukat arkadaslarım...

jinglebells

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
113
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaslarım,
esımle 4 senelık evlıyım,1bucuk yasında bır kızım var.Son uc senedır hem sanal hem reel yolla bırden fazla aldatıldım.En son yasadıgım olay uc hafta once esımın dısarıdayım dedıgı bırgun aslında bır bayan ıle seks yapmasını telefon kamerasına kydetmesıydı.Belden asagılarını cekmıs ama sesı fılan duyuluyor elını parmagındakı yuzukten esım oldugunu anladım.Benle beraber uc kısı daha gordu ve bunlardan bırı avukat arkadasım annesı ve bırı de kayınvalıdemdı.kayınvalıdem de sesınden esımın oldugunu syledı.Esımle konsutum ve anlasmalı bosanma teklıf ettım ama bırgun sonra vazgectı ve ne yaparsan bosanamıcaksın benden dıyor.Elımde vıdeo yok.Ama bunu ızleyen uc kısı var.Bu kısıler de kac senedır yasadıgım sıkıntıları bılen kısıler.

Sımdı ben dava acarsam aldattıgına daır bu kısılerı tanık olarak gosterebılırmıyım ya da baska bır sekılde artık evlı kalmak ıstemedıgıme daırbır dava acabılırmıyım.Daha oncekı aldatmalarına daır ılk aldatmalarına daır msn gorusmelerı telefon fatura ayrıntıları var ve ben bayanlardan ıkısınına dını soyadını bılıyorum.

Ben ucretlıogretmenlık yapıyorum,halıyle kadrolu olmadıgım ıcın su an bostayım.Bosanana kadar nafaka alma durumum varmı kızım ıcın ıstırak parası gıbı seyler baglanırmı?
Yada sızın onerebılecegınız bır dava varmı?

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/538652-yine.html bu da benım aldatılma ıle ılgılı actıgım konum her aldatma olayının ayrıntısı burada

Onerılerınızı beklıyorum cok tesekkurler sımdıden

Merhaba arkadaslarım,
esımle 4 senelık evlıyım,1bucuk yasında bır kızım var.Son uc senedır hem sanal hem reel yolla bırden fazla aldatıldım.En son yasadıgım olay uc hafta once esımın dısarıdayım dedıgı bırgun aslında bır bayan ıle seks yapmasını telefon kamerasına kydetmesıydı.Belden asagılarını cekmıs ama sesı fılan duyuluyor elını parmagındakı yuzukten esım oldugunu anladım.Benle beraber uc kısı daha gordu ve bunlardan bırı avukat arkadasım annesı ve bırı de kayınvalıdemdı.kayınvalıdem de sesınden esımın oldugunu syledı.Esımle konsutum ve anlasmalı bosanma teklıf ettım ama bırgun sonra vazgectı ve ne yaparsan bosanamıcaksın benden dıyor.Elımde vıdeo yok.Ama bunu ızleyen uc kısı var.Bu kısıler de kac senedır yasadıgım sıkıntıları bılen kısıler.

Sımdı ben dava acarsam aldattıgına daır bu kısılerı tanık olarak gosterebılırmıyım ya da baska bır sekılde artık evlı kalmak ıstemedıgıme daırbır dava acabılırmıyım.Daha oncekı aldatmalarına daır ılk aldatmalarına daır msn gorusmelerı telefon fatura ayrıntıları var ve ben bayanlardan ıkısınına dını soyadını bılıyorum.

Ben ucretlıogretmenlık yapıyorum,halıyle kadrolu olmadıgım ıcın su an bostayım.Bosanana kadar nafaka alma durumum varmı kızım ıcın ıstırak parası gıbı seyler baglanırmı?
Yada sızın onerebılecegınız bır dava varmı?

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/538652-yine.html bu da benım aldatılma ıle ılgılı actıgım konum her aldatma olayının ayrıntısı burada

Onerılerınızı beklıyorum cok tesekkurler sımdıden

avukat değilim, ama bence sorduklarının hepsi mümkün. zinaya dayalı boşanma davası açabilirsin. sadakat yükümlülüğüne aykırı davranılmış, evlilik birliği temelinden sarsılmış, tanıklarını da gösterirsin. çocuk için de hüküm kesinleşene kadar nafaka bağlanabilir.

(avukat değilim ama yazmadan edemedim)

Boşanın kelimesini sık kullanmam ama bu kişiden boşanılır arkadaşım..
Avukatınız sizi yönlendirecektir..
Çocuk için 18 yaşına kadar nafaka alabilirsiniz zaten..
Kendiniz için ise ne alabiliyorsanız alın..
(başta yoksulluk nafakası,boşanmadan sonra ise tedbir nafakası..çalışıyor olmanız durumu ne ölçüde değiştirir tam bilmiyorum..
ayrıca tazminat da alırsınız bu durumda.. işin içinde aldatma var çünkü..araştırın..)

Allah kolaylık versin inşallah..
Gençsiniz.. Yaşam devam ediyor..:29:

Son düzenleme:
saolun arkadaslar,
Ama ıste benım elımde vıdeo yok.Bu tanıkla olurmu sadece.Ve ben davamı acsam kac gunde durusma olur.Malum 20 temmuzda tatıle gırıyor adlıye.Esım ben bosanmıcam ne yaparsan yap dıyor.eger bosanmak ıstemedıgıne daır bırsey derse durusmada davada bı degısıklık olurmu baska bır tarıhe ertelenırmı
Ben kesın bır malı destek alabılırmıyım bosanana kadar,cunku su an calısmıyorum.
Ayrıca ben bır haftalıgına annemlere geldım esımı evden kovmustum,aynı apartmanda annesıne ınmıstı esyalarıyle.ben gıdınce esım eve gırmıs evde oturuyomus su an.bosanma sonuclanana kadar herhangı bır sekılde eve gırmesını onleyebılırmıyım?

saolun arkadaslar,
Ama ıste benım elımde vıdeo yok.Bu tanıkla olurmu sadece.Ve ben davamı acsam kac gunde durusma olur.Malum 20 temmuzda tatıle gırıyor adlıye.Esım ben bosanmıcam ne yaparsan yap dıyor.eger bosanmak ıstemedıgıne daır bırsey derse durusmada davada bı degısıklık olurmu baska bır tarıhe ertelenırmı
Ben kesın bır malı destek alabılırmıyım bosanana kadar,cunku su an calısmıyorum.
Ayrıca ben bır haftalıgına annemlere geldım esımı evden kovmustum,aynı apartmanda annesıne ınmıstı esyalarıyle.ben gıdınce esım eve gırmıs evde oturuyomus su an.bosanma sonuclanana kadar herhangı bır sekılde eve gırmesını onleyebılırmıyım?

adli tatil 20 temmuz-31 agustos arası. bu tarihler arasında davanı açsan da adli tatilden sonraya duruşma günü verilecektır. anlaşmalı boşanma olsa hem harçlar az masraflı olurdu hem tek celsede bile biterdi, ama onun boşanmak ıstememesi biraz daha masraflı kılar ve uzatır davayı, ama boşanamayacagın anlamına gelmez, tanıklarla da ispatlarsın, senetle ispat zorunluluğu yok ya. oturdugunuz ev kime ait, kira mı. orası aile konutudur sonucta, tek başına onu uzaklaştırma yetkin var mı bilemıyorum açıkçası.

çalışabilir durumda oldugun ve çalışmadıgın için belki sen alamazsın nafaka, bilmiyorum tam, yanıltmayayım, ama çocugunun bakımı için nafakaya hukmedecektır hakim, sen çalışmadıgın için.

boşanma davası açmanın maliyeti yaklaşık 200-250 tl arası oldu yeni kanunla.
tanıklar aile mahkemesinde çok onemlidir. tanıklarınızı iyi sçetiiniz takdirde biraz geç olur ama sonunda boşanırsınız. üstelik aldatma varken mutlaka tazminat istemelisiniz. nafakaya gelince nafakada alırsınız özelliklede çoçuk için. davanın bitmesine gerek kalmadan ilk celsede talep edersizniz hakimde dava bitesiye kadar nafakaya hukmeder zaten

boşanma davası acabılırsınız bu olayla ılgılı gecımsızlıgı bılen tanık gosterebılır yıne msj ve telefon kyıtlrını ınternet kyıtlarını delıl olaarak dosyyaıbraz edebılırsınız kendınız ıcın clısmıyorsanız dava devam ederken tedbır nafaksı davadan sonra yoksulluk nafakası talep edebılır cocouk dava suresınce sızle klıcaksa cocuk ıcın dav devam ederken tedbır adava sonucunda veleytın sıze verılmesı durumunda ıstırak nafakası acbılırsın zına ya dayalı bosanma davsı acmammnızı tavsıye ederım zıra zına olgusunun ıspatı zordur bu nedenle tMK 166/1 e dayalı gecımsızlık nedenıyle bosanma davası acmanızı tavsıye ederım bosanma ıle bırlıkte mutlaka maddı manavı tazmınat ısteyın bununl bırlıktebosanma ynında aynı katkı payı davsı acaaaıp evlılık bırlıgı suresınce edınlen malalra yapaılan katkıyı almıs olursunzu yıne oturuln evın ustune ayrı bır dava ıle aıle konutu serhı koydurulmasını talep edebıılrırsınzı her sey sızın elınızdde maddı ımkanınız yoksa gelrırınızın olmadıgını ıspatlayararak bulundugunuz yerde baroya basvurarak kendızıne adlı yardımdan avukat atanmasını talep edebılrıısız

Esım annelerının yanına ınmıstı aynı evde kalmak ıstemedıgı soylemıstım ona fakat ben kendı annemlere gıttıgımde yenıden eve cıkmıs esyalarını yukarı cıkarmaya baslamıs. Benımle aynı evde kalmasını ıstemıyorum ama cıkmıcam evden dıyor.Bosanana kadar evden cıkması ıcın bırsey yapamıcam sanırım oylemı?

Merhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.

Ben Haziranda severek evlendim ancak iki aylık bir birliktelikten sonra boşanma kararı vermek zorunda kaldım.
Şu an karşılıklı olarak da dava açılmış durumda.
Sebeplerine gelicek olursak on beş günlük evli iken eşimin kendinden on yaş büyük olan amca kızı ile duygusal boyutta olduğunu itiraf ettiği ilişkisini öğrendim mesajlarını yakaladım kendisi de itiraf etti. Bu başlangıç oldu sonra içimdeki şüphe ile o uyurken telfonunu konuşma mesajlaşma geçmişini araştırdım, whatsapp da engelli listesinde yabancı kadınlar vardı numaraları alıp onlarla konuştum hepsi aynı şeyi söyledi. Eşim onları beğendiğini ve evlenmek istediğini söyleyerek konuşmaya ikna etmiş vs.
Kendisi subay ve beni görev yerine götürmedi buna babasıda izin vermedi evlenirken sadece iki aylığına ailesi ile yaşayacağımızı söylediği için bağımsız bir ev açmadı bnde zor durumda bırakmamak için kabul ettim ama iki ay sonra işin rengi değişti söler tutulmadı ısrarla eşimle gitmek istediğimde ise fiziksel şiddete başvurdu. İki ay boyunca da sürekli ailesi rahat vermedi babasının yanında eşimin adını bile söylemem benim edepsiz olarak nitelenmeme sebep oldu. Eşimin akrabası ile olan ilişkisinden ailesine bahsettiiğimde babası beni bu konuyu birileri ile paylaşırsam öldürmekle tehdit etti ve daha bir sürü şey. dört aydı ailemin yanındayım bir defa bile arayıp sormadı gelip gitmedi ailesi sadece eşim beni arayarak bu evliliği kafamda bitirdim dedi. Ben biraz daha beklemek istedim sonra eşimin maillerine bakmak geldi aklıma şifresini bildiğimi bilmiyordu oradan yabancı isimle kendine birsürü hesap açıp shat sitelerinde kadınlarla konuşmuş karşılıklı telefon numarası alışverişinde buluulmuş artık bunlarıda görünce gidip dava açtım hepsini kaydettim delil olarak. Ama dilekçesinde inkar etmiş ben milli manevi değerleine bağlı biriyim asla yapmadım diye. Amca kızı ile olan telefon mesajlaşmalarını arkadaşımada ekran resmi aracılığıyla göstermiştim o bu konuda şahitlik yapıcak. Çekişmeli bir boşanma süreci. Ve mahkemeyi kazanabilir miyim bilmiyorum. Durumumla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan benimle bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Back
X