• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma şüpheside eş nasıl takip edilebilir?

iyigunler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2025
8
1
1
Arkadaşlar eşimin son zamanlarda telefon ekranı benim görüş acıma girebileceği zamanlarda aniden ne yapıyorsa kapattığını veya çaktırmadan benim ekranı göremeyeceğim bir açı vermeye çalıştığını fark ettim. Ona hissettirmeden onu takip etmem, kontrol etmem gerekiyor. Aracına ses kayıt cihazı koymayı düşünüyorum. Böyle bir cihaz kullanıp da tavsiye edecek olan var mı?

Ya da başka her türlü öneriye açığım bu konuda ne yapabilirim. Kimseye anlatamıyorum maalesef.

Eğer aldatılma varsa boşanacaksanız kurcalayın. Boşanacak maddi ve manevi gücünüz yoksa lütfen kendinizi üzmeyin eşinizi de yakalamayın ki affettiğinizde nasılsa affediyor diye yüz göz olmayın. Eğer bosanacaksaniz kanıt toplayın, kesin kanıtları toplamadan da asla yüzüne vurmayın, yoksa tüm kanıtları yok eder.

Herhangi bir yerde kullanmayacağım sadece benim emin olmam gerekir. Eğer böyle bir şey varsa ailemin yanına döner yine boşanırım kendim bir ev tutamayacak olsam bile şu an maalesef. Maddi gücüm yok diye gerçeklerden kacamam. Şu an hissettirmeden kontrol etmeye veya bir şey varsa kanıt toplamaya çalışıyorum.

Kaç yıldır evlisiniz çocuk var mı?
Bir kere o şüphe içinize düşmüş , telefonuyla her ne yapıyorsa ona hissettirmeden baktığınızı belli etmeyin , önünde sonunda fire verir.

Kayıt cihazını bilmiyorum, telefonuna bakma şansınız yok mu hiç?

Telefonuna bakma şansım var. Telefonunu bırakıyor Yani ortada da ama herhangi bir şey bulamayacak şekilde siliyor da olabilir. Bunu da gayet rahat yapabilecek kapasitede. 5 yıldır evliyim, çocuk yok.

Telefonda nelere bakmami tavsiye edersiniz mesaj falan bırakmaz da daha derinlikli bir şey var mı iphone kullanıyor bu arada.

Telefonuna bakma şansım var. Telefonunu bırakıyor Yani ortada da ama herhangi bir şey bulamayacak şekilde siliyor da olabilir. Bunu da gayet rahat yapabilecek kapasitede. 5 yıldır evliyim, çocuk yok.

Telefonda nelere bakmami tavsiye edersiniz mesaj falan bırakmaz da daha derinlikli bir şey var mı iphone kullanıyor bu arada.
Iphone'u bilemiyorum ancak androidlerde silinen seyler bildirimlerde kaliyor ve bunun cogu insan farkinda degil.

Muhtemelen iphone'dada buna benzer birsey vardir.

Ote yandan icloud'unun sifresini biliyorsaniz oradanda takip edersiniz.

Ses kayit cihazi gibi seylerden anlamam, tavsiyede etmem.

Bosanmayacaksaniz, bosanacak maddi manevi gucunuz yoksa kurcalamanizida hic tavsiye etmem.

Bir miktar bütçeniz varsa dedektif tutun. Benim bir akrabam tutmuştu. Otel kayıtlarından anlamıştı ve hatta otelde suç üstü basmıştı da... Sonuç olarak boşandılar.

Bir de telefonda ebeveyn denetimi denen bir yer var. Hangi saatte hangi uygulamayı kullanmış kaç saat vakit geçirmiş vs. oradan görebilirsiniz.

Arkadaşlar eşimin son zamanlarda telefon ekranı benim görüş acıma girebileceği zamanlarda aniden ne yapıyorsa kapattığını veya çaktırmadan benim ekranı göremeyeceğim bir açı vermeye çalıştığını fark ettim. Ona hissettirmeden onu takip etmem, kontrol etmem gerekiyor. Aracına ses kayıt cihazı koymayı düşünüyorum. Böyle bir cihaz kullanıp da tavsiye edecek olan var mı?

Ya da başka her türlü öneriye açığım bu konuda ne yapabilirim. Kimseye anlatamıyorum maalesef.
def edin gitsin yaaa ne uğraşıyorsunuz allah aşkına sorun cevabından anlarsınız zaten elin üç kuruşlık tiperi için girdiğibiz zahmete değermi,ver telefonunu de vermezse boşa,kimse kusura bakmasın eşler arasında özel hayat diye birşey olmaz oldu yani o zaman benimle aynı evi paylaşsın aynı yatakta yatsın aynı evi paylaşalım aynı çocuğa bakalım paşamın telefonu özel olsun yok öyle bir dünya versin telefonunu hergün açık bir şekilde ortada duracak yoksa basın tekmeyi delile gerek yok adamsa koyar ortaya bahabesi yok bu soytarılığın boşverin takip etmeyin açık oynayın serin bütün kartları benim hayatımdan gidiyor bir saniye bile önemli senin içinmi harcicam deyin rest çekin,bu nedir artık yaaa.

Arkadaslar telefonunu istersem verir, ortada bakabilirim. Ama zaten bunları boşaltabilir. Direkt konuşursam ve bir şey çıkmazsa benim elimde de bir şey yok. Ne yapılabilir yani belki gerçekten bir şey yok belki var ama iyi sakladı sonuç olarak benim elimde hiçbir veri yok şu an. Direkt konuşursam da daha profesyonel gizleyebilir belki bulacağım varsa da bulamam o yüzden şu an için direkt konuşmuyorum. Aldatıldığımı öğrenirsem bosanirim zaten bir daha o güveni hiç kuramaz. Günlük hayatımızda bir bu anlattığım şey var başka da sorunlu bir şey yok. Yani günlük olağan şeyler var sadece.

Banka hareketlerine bakarım evet bu faydalı olur. Ama kumar oynadığını zannetmiyorum hiç açıkçası.
İcloud'a telefon şifresini girip hemen ulaşabilir miyim yoksa ayrı bir şifre mi isteyecek bilen var mı?

Banka hareketlerine bakarım evet bu faydalı olur. Ama kumar oynadığını zannetmiyorum hiç açıkçası.
İcloud'a telefon şifresini girip hemen ulaşabilir miyim yoksa ayrı bir şifre mi isteyecek bilen var mı?
Ona mail gider başka bir Web tarayıcıdan girildi siz misiniz falan diye

Ya ben anlamıyorum bu konuları da benim Bi arkadaşımın eşi de arkadaşımın teline casus uygulama indirmiş o şekilde konuşmaları dinliyormuş.

Birde gerçekten aldatiyorsa eşinizin telini onun yanındayken elinize alın panik yapıyor mu ona göre bişey olup olmadığını anlarsınız sonrasında da takibe başlarsınız.

Başka bir şifre oluyor ve telefona doğrulama kodu gidiyor. Iclouda girmenizi tavsiye etmem yakalanma ihtimali yüksek

Banka hareketlerini en iyi e devletten risk merkezi raporu cikararak ögreniyorsunuz.

Back
X