• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma vakası yine hayal kırıklığı :(

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük. Benim telefonum ortada hep ama o telefonunu saklıyor gibiydi. Sonra gece bir buçukta telefonu çaldı. Annem arıyor diyor. Gösterir misin kim arıyor dedim. Israr ettim. İş yerinden bir kadın arıyor. Açarmısın dedim. Açtı müsait değilim dedi. Kadın da triplendi demek öyle diye. Sonra olay çıkardım kadını arayacaksın yanımda dedim. Aradı kız arkadaşım var yanımda dedi kadın da peki o yaşadıklarımız neydi diyor. Tabi orda telefonu kapattı. İşte bu bana takık büyük benden boşanmış diyor. Geçen yıl direksiyon dersi vermiş kadına filan. Neyse Bende bindim arabaya gittim. Sonra kadın arıyor beni kadın 40 yaşında bu arada. İşte benim duygularım vardı. O yüzden öyle konuştum aramızda birşey geçmedi sizi çok seviyor diyor. Kadına ne dediyse kadın böyle konuşuyor aramızda birşey olsa böyle konuşmazdım diyor. Adamı 2 ayda ne olduğunu anlamama sevindim. Ama erkeklere karşı zaten güvensizliğim vardı kat kat arttı. 5 vakit namaz kılan tarikatlı biri bu bi de düşünün yahu. Niye engelleyemedin dedim ben tersleyemiyorum diyor açıklamaya bakarmısınız. Allah ım kime nasıl güvenicez :( bu arada ben burdaki konulara sayesinde adama ısrar ettim telefonunu göster diye tüm gece saklaması şüphelendirdi. KK kadınları sağolsun.

Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük. Benim telefonum ortada hep ama o telefonunu saklıyor gibiydi. Sonra gece bir buçukta telefonu çaldı. Annem arıyor diyor. Gösterir misin kim arıyor dedim. Israr ettim. İş yerinden bir kadın arıyor. Açarmısın dedim. Açtı müsait değilim dedi. Kadın da triplendi demek öyle diye. Sonra olay çıkardım kadını arayacaksın yanımda dedim. Aradı kız arkadaşım var yanımda dedi kadın da peki o yaşadıklarımız neydi diyor. Tabi orda telefonu kapattı. İşte bu bana takık büyük benden boşanmış diyor. Geçen yıl direksiyon dersi vermiş kadına filan. Neyse Bende bindim arabaya gittim. Sonra kadın arıyor beni kadın 40 yaşında bu arada. İşte benim duygularım vardı. O yüzden öyle konuştum aramızda birşey geçmedi sizi çok seviyor diyor. Kadına ne dediyse kadın böyle konuşuyor aramızda birşey olsa böyle konuşmazdım diyor. Adamı 2 ayda ne olduğunu anlamama sevindim. Ama erkeklere karşı zaten güvensizliğim vardı kat kat arttı. 5 vakit namaz kılan tarikatlı biri bu bi de düşünün yahu. Niye engelleyemedin dedim ben tersleyemiyorum diyor açıklamaya bakarmısınız. Allah ım kime nasıl güvenicez :KK43: bu arada ben burdaki konulara sayesinde adama ısrar ettim telefonunu göster diye tüm gece saklaması şüphelendirdi. KK kadınları sağolsun.
2 aylik iliskide gece 1 bucukta yanyana olmanin pek gereği yokmus bence. Yani böyle davranip erkeklere nasil güvencez demeyin. Akillica davranin.

Şehir dışından gelmişti cafe de oturuyorduk iyiki de yanındaymışım şükrediyorum
Gece 1 bucuk uygun bir saat degil benim fikrimce. Hormonlar beyin daha farkli calisiyor geceleri. Üstelik yalnizken disaridaysan sokaklar boşken. Neyse kurtulmussunuz. Dilerim bundan sonra yanilmazsiniz. Yanilmamak icin de akilli adimlar atarsınız.

Gece 1 bucuk uygun bir saat degil benim fikrimce. Hormonlar beyin daha farkli calisiyor geceleri. Üstelik yalnizken disaridaysan sokaklar boşken. Neyse kurtulmussunuz. Dilerim bundan sonra yanilmazsiniz. Yanilmamak icin de akilli adimlar atarsınız.

inş ben safım galiba biraz gerçi çok bi tecrübem olmadı ama.Normalde kalmam şehir dışından geldiği için durmuştum iyiki de durmuşum birşeyde geçmedi aramızda

Bilmiyorum ama sanki erken daha onun hayatını sıfırlaması için, sonuçta nişanınız yok ortada, birbirinize verilmiş sözler varmı bilmiyorum ama o sizi böyle kısıtlıyormu kimseyle konuşma eskileri engelle falan diye, çünkü şuan bekar her erkeğin eskisiyle beraber en az 3 kızla konuşuyor biri terkederse boşluğa düşmemek için yani son tanıdığım erkeğin hepside konuşuyordu en az 3 kızla, ara mızda sözler olmadığı sevgili olmadığım ciddi birşey yaşamadığım için önemsemedim 60 yaşı daki amcamın bile 3 konuştuğu var hemde köyden kadınlarla

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok açık yerler var konu bu mu
Evet, yasak ya hani.
İllegal bir durum bu.

2 aydır hayatınızda olan biriyle ilk görüşmede defosunu belli ettiği için de şükredin.
Senelerinize, hayal ve umutlarınıza mal olabilirdi.
Bununla geçmiş olsun.

Bilmiyorum ama sanki erken daha onun hayatını sıfırlaması için, sonuçta nişanınız yok ortada, birbirinize verilmiş sözler varmı bilmiyorum ama o sizi böyle kısıtlıyormu kimseyle konuşma eskileri engelle falan diye, çünkü şuan bekar her erkeğin eskisiyle beraber en az 3 kızla konuşuyor biri terkederse boşluğa düşmemek için yani son tanıdığım erkeğin hepside konuşuyordu en az 3 kızla, ara mızda sözler olmadığı sevgili olmadığım ciddi birşey yaşamadığım için önemsemedim SMS 60 yaşı daki amcamın bile 3 konuştuğu var hemde köyden kadınlarla

Bu kabul edilir bişey mi kendinizde misiniz?

Evet, yasak ya hani.
İllegal bir durum bu.

2 aydır hayatınızda olan biriyle ilk görüşmede defosunu belli ettiği için de şükredin.
Senelerinize, hayal ve umutlarınıza mal olabilirdi.
Bununla geçmiş olsun.

Haklısınız Allah ın sevdiği kuluymuşum ve burdaki konuların da etkisi çok

Bu kabul edilir bişey mi kendinizde misiniz?

Erkeklerden Bi haberiniz galiba belli 🤣 o sizinle yüz ük takıp nişan akdini yerine getirmedik e kişisel eşyalarını karıştırmaya hakkınız yok

Ayrıca belkide evlilik niyeti yok o yüzden sizi merkeze almıyordur.

Erkeklerden Bi haberiniz galiba belli 🤣 o sizinle yüz ük takıp nişan akdini yerine getirmedik e kişisel eşyalarını karıştırmaya hakkınız yok

Ayrıca belkide evlilik niyeti yok o yüzden sizi merkeze almıyordur.

Yoo gayette evlilik niyeti olduğunu söylüyordu. Erkeklerden bi habersiniz derken. Benimle konuşurken 40 yaşında bi kadınla ne yaptığı belirsiz olan bir adama güvenin mi diyorsunuz? Kişisel eşyalarını karıştırmadım ki telefonu çaldı bakmasını istedim

Yoo gayette evlilik niyeti olduğunu söylüyordu. Erkeklerden bi habersiniz derken. Benimle konuşurken 40 yaşında bi kadınla ne yaptığı belirsiz olan bir adama güvenin mi diyorsunuz? Kişisel eşyalarını karıştırmadım ki telefonu çaldı bakmasını istedim
Tatlım açıkçası erkekler 3 aydan önce aşık olmaz her kadının bir huyu vardır bazısı sabreder tüm kadınları ekarte edene kadar yanında olur ama bu risklidir bu yanında olduğun sürece onlardan karşılayamadığını senden bekleyebilir

Diğer kadınlar ise siler erkek gerçekten seviyorsa gelir ve düzelir

Tatlım açıkçası erkekler 3 aydan önce aşık olmaz her kadının bir huyu vardır bazısı sabreder tüm kadınları ekarte edene kadar yanında olur ama bu risklidir bu yanında olduğun sürece onlardan karşılayamadığını senden bekleyebilir

Dedi erkolog...

Belki düzeltmeye, yontmaya ihtiyaç duymayacağı, hamuru, kendi, içi ve düşüncesi temiz bir ‘adam’ istiyordur konu sahibi, olabilir mi?

5 vakit namazlı biri olması bişey ifade etmiyor işte insanın içinde olup olmaması önemli olan. İlk buluşmada ne mal olduğu ortaya çıkmış, şanslısın.
üzülmeyin, biri çürük çıktı diye hepsi çürük çıkacak değil, çok iyi kalpli adamlar da var.

Haklısınız ama insan üzülüyor işte hayırlısı inş

Olur mu öyle şey yahu adam benimle sevgili oluyor başka bi kadın gecenin bir buçuğunda arayabiliyor

Yani 2 aydır ciddi konuşuyoruz güya görüşmeye geliyor ve olaya bakın :KK43:
Dünyadaki milyarca insanın çeşit çeşit özellikleri var.
Biri kötü diye, hepsi böyle değil emin olun.
Aldatmayan kadın erkekten öte, bunu kendine reva görmeyen insanlar hala varlar.
Erdemli, prensipli ve bir sürü sayamayacağım özelliğe sahip insanlar, böyle üç kuruşluk aciz numaralara girmezler, normal değil yani bu durum.
Erken görmeniz gerçekten yararınıza, senelere de mal olabilirdi.
Güven ilişkisi zaman ilerledikçe kurulur, kimse ilk gördüğü ya da konuştuğu birine tamamen güvenemez.
O bağ kurulmadan kopmuş işte, sadaka verin ve bunu normal görenin değerlerini sorgulayın.

Back
X