Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük. Benim telefonum ortada hep ama o telefonunu saklıyor gibiydi. Sonra gece bir buçukta telefonu çaldı. Annem arıyor diyor. Gösterir misin kim arıyor dedim. Israr ettim. İş yerinden bir kadın arıyor. Açarmısın dedim. Açtı müsait değilim dedi. Kadın da triplendi demek öyle diye. Sonra olay çıkardım kadını arayacaksın yanımda dedim. Aradı kız arkadaşım var yanımda dedi kadın da peki o yaşadıklarımız neydi diyor. Tabi orda telefonu kapattı. İşte bu bana takık büyük benden boşanmış diyor. Geçen yıl direksiyon dersi vermiş kadına filan. Neyse Bende bindim arabaya gittim. Sonra kadın arıyor beni kadın 40 yaşında bu arada. İşte benim duygularım vardı. O yüzden öyle konuştum aramızda birşey geçmedi sizi çok seviyor diyor. Kadına ne dediyse kadın böyle konuşuyor aramızda birşey olsa böyle konuşmazdım diyor. Adamı 2 ayda ne olduğunu anlamama sevindim. Ama erkeklere karşı zaten güvensizliğim vardı kat kat arttı. 5 vakit namaz kılan tarikatlı biri bu bi de düşünün yahu. Niye engelleyemedin dedim ben tersleyemiyorum diyor açıklamaya bakarmısınız. Allah ım kime nasıl güvenicez
bu arada ben burdaki konulara sayesinde adama ısrar ettim telefonunu göster diye tüm gece saklaması şüphelendirdi. KK kadınları sağolsun.