16 yillik evliyim arti 4 yil tanisma nisanlilik yani 20 yil birlektelik bunun sonucu aldatildigimi ogrendim yikildim bittim napcagimi bilemedim kendimemi yanayim yillarimami cocuklarimama o kadr cikmazdayimki anlatamam bu aci kilic acisi gibiymis dayanamiyorum diyceksinizki degmez ben bunlari cook duydum icim beynim nasil isliyorsa cook aciyor bende biliyorum degmecegini ama yapamiyorum olmeyi istedimm ama cocuklarim ahh yavrularim onlara kiyamadim bole surecten gecen varsa nasil atlatti napti nolursunuz yazinn cook kotuyum ..
yazan okuyan dua eden herkesee cooook ama cook tesekkur ederimm mariza canim benimm teyzen adina sevindim keske bende o durumda olabilsem gecirsem yanii bu durumu ama yazdiklarin bana iyi geldi ALLAH kimseye yasatmasin cook cook aci bir durum ben ona yillarimi vermsim kotu zamanlarda onunla olmusum yaptigi seye bak .. neyse tekrar tesekkur ederim ..
tesekkurler filizcim arkadasinada uzuldum naptimsa simdilik gecmiyor acisi, bagara bagara agladim hirsimi almak icin gittim esim olacak sahsa neer dedim ama hayat simdilik benim icin durdu bunu yasayan daha iyi bilir rabbim kimseye yasatmasin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?