Aldatilma ve sonrasi

mermaids

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
120
0
96
- Yurtdışı
16 yillik evliyim arti 4 yil tanisma nisanlilik yani 20 yil birlektelik bunun sonucu aldatildigimi ogrendim yikildim bittim napcagimi bilemedim kendimemi yanayim yillarimami cocuklarimama o kadr cikmazdayimki anlatamam bu aci kilic acisi gibiymis dayanamiyorum diyceksinizki degmez ben bunlari cook duydum icim beynim nasil isliyorsa cook aciyor bende biliyorum degmecegini ama yapamiyorum olmeyi istedimm ama cocuklarim ahh yavrularim onlara kiyamadim bole surecten gecen varsa nasil atlatti napti nolursunuz yazinn cook kotuyum ..

Oncelikle Allah sizinle olsun... Sabır versin unuttursun... Ben değil teyzem yaşadı.. Onunla bizde yasadık.. Esini seviyordu teyzm... Başka bı kadınla telefonda konuştuğunu duymuş.. askım kelimesini sindiremedi, kilolar verdi ağladı yediremedi kendine. Sahip olduğu eşini baskası ile paylaşmak çok kötü dedi dedi durdu... Ve biz dinledik... Akıl verdik almadı. Aldığı da oldu. Neticesinde kendi bildigini okudu. Yasadiginiz süreç Cok Normal bir süreç!!!! Bu süreçte mutlu olmayı bklmk yanlış... Hemn atlatmaya calışmakda.. Baskı yapmayın kendinize... Bu zor donemi donemin niteliğine uygun şartları ile yasamak dogrusu... Bir olay var çünkü, bu durumu görmezden gelmk, koldaki bir açık yarayı gormezden gelmeye benziyor. Senin bu duruma yüklediğin anlamla, iyilesmk adına olan inancını çarpıtma! Yasa yaşayacağını kasma. Ağla, icine atma. Yüklediğin anlamlar kendini suçlamadan olsun önemli olan o!!! Hatayı o yaptı sen değil! Turk toplumunda vardır ya hani ... Erik alddatir ise kadindandir diye, bu kalıpların olmasın!!! Yetr!!! Bı de hayat bu iste ! Her gleni yasıyoruz, imtihan oluyoruz! Bu da benim imtihanım de. Süreci olduğu gibi kabul ederek , baskilamadan, tamAmı ile mutlu olmaya kendini endekslemeye calsmadan, sürecin niteligine uygun yasa, gülsen anormal olur, bu durumda olman doğal.. Vücudun icinde , ılerde tasların daha iyi oturabilmesi icinde önemli! Teyzem suan ayrı ve çok mutlu! Keşkesi yok, acıyı yaşadı ve önünü gördü!

canım benim güçlü ol.aynaya bak ve kendi kendine inadına güçlüyüm de yüksek sesle kendine.ağla sakın içinde tutma içine ata ata hasta olursun.ağlayabildiğin kadar ağla.önüne bak çocukların için kendin için tutun hayata.insanın kaldıramıcağı hiç bir acı yok.en yakınlarımız ölüyo ayrılıklar oluyo insan yine alışıyo bi şekilde.alışmaya çalışıyo.zaman herşeyin ilacıdır canım.ama benden bi tavsiye sakın affetme.restini çek asla affetmiyorum de.konuyu tam anlatsan daha iyi olurdu aslında.süründür onu.ayaklarına kapansın ki o yaptığı ihanet kendine acı versin.

Son düzenleme:
16 yillik evliyim arti 4 yil tanisma nisanlilik yani 20 yil birlektelik bunun sonucu aldatildigimi ogrendim yikildim bittim napcagimi bilemedim kendimemi yanayim yillarimami cocuklarimama o kadr cikmazdayimki anlatamam bu aci kilic acisi gibiymis dayanamiyorum diyceksinizki degmez ben bunlari cook duydum icim beynim nasil isliyorsa cook aciyor bende biliyorum degmecegini ama yapamiyorum olmeyi istedimm ama cocuklarim ahh yavrularim onlara kiyamadim bole surecten gecen varsa nasil atlatti napti nolursunuz yazinn cook kotuyum ..

nasıl öğrendin?

VE en Onemli olan; bu yas surecini nasıl yaşadığın, ve kendi özüne bu donemde nasıl davrandığın....
Yaşadığın iliskinin derinligide önemli , cocuğunuz var, ve bir de seviyorsanz, bu yüklediğiniz anlam çok değişik güçlü olacaktır. Mesela teyzem hırs yapmıştı, evinde yakaladı, orası benim evim nasıl olur da sen buraya adım atarsın diye, o hanım kadın birden canavar olup , ( bu dünyada kapladigi alana yazık ) o kadına saldırmış ve tokatlamisti... Ve rahatladım! Demişti! Psikolojiye bakarmisiniz??? Nelerden gecti, şimdi konu açılsın gülüyor, gulcegini söylüyordum bı zaman geldiginde... Çünkü hayat bu!!! Atlatacaksiniz!!! Zamana yayın!!!! Hırs kin nefret kötü duygular siz barindirmamaya çalışın içinizde!!! Bedeninizi duşunun!

yazan okuyan dua eden herkesee cooook ama cook tesekkur ederimm mariza canim benimm teyzen adina sevindim keske bende o durumda olabilsem gecirsem yanii bu durumu ama yazdiklarin bana iyi geldi ALLAH kimseye yasatmasin cook cook aci bir durum ben ona yillarimi vermsim kotu zamanlarda onunla olmusum yaptigi seye bak .. neyse tekrar tesekkur ederim ..

yazan okuyan dua eden herkesee cooook ama cook tesekkur ederimm mariza canim benimm teyzen adina sevindim keske bende o durumda olabilsem gecirsem yanii bu durumu ama yazdiklarin bana iyi geldi ALLAH kimseye yasatmasin cook cook aci bir durum ben ona yillarimi vermsim kotu zamanlarda onunla olmusum yaptigi seye bak .. neyse tekrar tesekkur ederim ..

Aman allahım saka gibi yaa
Allah yardımcınız olsun:59:

Ne kadar oldu öğreneli, ne zamandır bu acıyla yaşıyorsunuz?
Çocuklarınız kaç yaşında?
Aldatma oalyının süresi ve çerçevesi nedir?

Benimde en yakın arkadaşım sizinki gibi bir olay yaşadı başından geçenleri sadece 1 arkadaşıyla paylaştı 3 çocuğu vardı Kendisi 44 yaşında 15 yaşında lise 2'de okuyan bir oğlu, 21 yaşında üniversiteye giden ve 25 yaşında üniversiteyi bitirmiş çalışan kızları var Bu zaman zarfında bazen arkadaşlarına giderek ama kendini hiç bir zaman eve hapsetmedi fırsat bulduğunda kendini dışarıya attı başından geçenleri kızları dahil hiç kimseye anlatmadı evde bağıra bağıra ağladım içime atmadım dedi şimdi çok iyiyim diye söylüyor İnşallah size de Rabbim kolaylıklar verir de atlatırsınız

tesekkurler filizcim arkadasinada uzuldum naptimsa simdilik gecmiyor acisi, bagara bagara agladim hirsimi almak icin gittim esim olacak sahsa neer dedim ama hayat simdilik benim icin durdu bunu yasayan daha iyi bilir rabbim kimseye yasatmasin ..

canım bende yaşadım bunları öyle zorki ben bide hamileyken aldatıldım.erkeklerin %90 aldatıyor arkadaşlar biz çok severek evlendik neler atlattık..ama ilginç olanı bir kadın bir kadına bunu yapıyor.ben 3 sene yaşadım bu kabusu daha yeni doğmuştu bebeğim napıcam bilemedim sütten kesildim bunalıma girdim 25 kilo verdim en iyi tarafıyda oydu:27:nasıl atlattım kavga ettim ağladım konuşmaya çalıştım ayrılmayı düşündüm.olmadı o kendi düzeldi birden... ama unuttunmu desen unutamam yaşadıklarımı ..neler yaşadım bir bilsen..kadın asla unutmaz..üzme kendini ben kendime yaptım hep çok acı çektim .anladımki sen güçlü olursan karşındaki deviremez seni saygı duyar..ben evliliğimi aslında çocuğumu tercih ettim kıyamadım ona belkide kendime güvenim yoktu ne bilim..ama sen arkadaşım güçlü ol göster ona ayaktayım de ve eğer bitirmeyeceksen umursama değmez hayatını yaşa işine git arkadaşlarınla ol kafanı dağıt...en önemlisi kendine bak giyimine güzelliğine bak nasıl dönecek tıpış tıpış ...soruların varsa cevaplarım canım...

tesekkurler filizcim arkadasinada uzuldum naptimsa simdilik gecmiyor acisi, bagara bagara agladim hirsimi almak icin gittim esim olacak sahsa neer dedim ama hayat simdilik benim icin durdu bunu yasayan daha iyi bilir rabbim kimseye yasatmasin ..

Amin inşallah bunlarda geçecek Rabbim sana güç kuvvet ve sağlık versin

30arzu canim seni en iyi anlayan bendirim bu konuda aslinda ben kendimden vazgectim esim olacak sahsa diyim beynimde gonlumde vazgectim ama cocuklarim var birde olmuyor napsam yaptigini sinderimiyorum nasil yapar diye dusunup kendimi yiyorum tabii onuda bilmiyorum canim yaa bole biseyde biz bayanlar kendimizi yipratiyoruz ama beyinde kalpte bize sagolsun destek veriyor cook gucluyuz ama bole bir durumda hangi kadin yikilmazki ins bendede biter bu sorunlar rabbimde tek dilegim esim olacak okuz artik canimi yakmasin duaya cook ihtiyacim var yazin icin cook tesekkurler rabbim herkesi huzurla yasatsin..:43::43:

Geçen yıl bu zamanlar... Aynı duygular içindeydim. ..
İlkinde affetmiştim. 1 yaşındaydı oğlum. Ama asla inanmamıştım, güvenmemiştim ona.
Zamanı geldi tekrarladı. Eksik neydi ki? Herşeyi sorguladım. Güzelliğim, zekam, kariyerim, anneliğim.. Bir ailenin hedeflediği her şeye sahiptik. Eksiklik ve yanlışlığın ben de değil onda olduğunu görünce bakış açım değişti. Doğruymuş, sonuç bunu gösteriyor Geçti işte.

Bu yazdığım tuhaf gelecek çoğunuza ama, iyi ki aldatmış.
Yepyeni bir hayatım var.
Aslında artık bir hayatım var
Bu denli memnunum hayatımdan..

Ama yaşanması gereken süreçler var.
Yaşayıp tüketeceksin Sabırlı ve güçlü ol arkadaşım. Allah yardımcın olsun

Allah sabır versin inşallah bu kötü psikoloji atlatırsınız.Bende yaşadım bunu ama 24 yıllık tandığım bi insan yapmadı durumunuz zorda olsa sanki acılar her geçen gün dahada tazeleniyomuş gibi gelsede onalrla yaşıyosunuz(yaşıyorum) bütün kadınların yaşadığı bi durum kimileri aldatıldığını hissetmez kimileride bunu yakalar. Kimsenin bu durumu yaşamasını istemem ama bunu çeken bilr dalga geçercesine konuşmak kolay gelir bilmeyene yaşamayana..Çocuklarınıza yansımaz inşallah bu olay kendinize iyi bakın:71:

Back
X