A Azvar Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2021 2 0 1 37 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azvar #1 Merhaba hanımlar eşiniz sosyal ağlarda sizi aldattım ve siz ne yaptınız erkeklere göre nedense yazışmak aldatmaktan sayılmıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba hanımlar eşiniz sosyal ağlarda sizi aldattım ve siz ne yaptınız erkeklere göre nedense yazışmak aldatmaktan sayılmıyor siz ne düşünüyorsunuz?
H HaklisinHocam Ben, keyfim ve kahyası Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.200 1.462 63 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azvar #2 Mahkemeye delil olarak şunun bakalım onlar da aynı mı düşünüyor Kafaya bak
Stevya ✨ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ocak 2019 6.317 29.139 228 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azvar #3 Peki siz sosyal medyada erkeklerle yazışırsanız yine aldatmaktan saymayacak mı? Sizi aldatmış ve kim bilir daha bilmediğiniz neler neler vardır
Peki siz sosyal medyada erkeklerle yazışırsanız yine aldatmaktan saymayacak mı? Sizi aldatmış ve kim bilir daha bilmediğiniz neler neler vardır
A Azvar Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2021 2 0 1 37 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azvar #4 Stevya .!.: Peki siz sosyal medyada erkeklerle yazışırsanız yine aldatmaktan saymayacak mı? Sizi aldatmış ve kim bilir daha bilmediğiniz neler neler vardır Genişletmek için tıkla... Aaa ozaman babanın evine git ne yaparsan yap deniliyor
Stevya .!.: Peki siz sosyal medyada erkeklerle yazışırsanız yine aldatmaktan saymayacak mı? Sizi aldatmış ve kim bilir daha bilmediğiniz neler neler vardır Genişletmek için tıkla... Aaa ozaman babanın evine git ne yaparsan yap deniliyor
M Mulkiyeli Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2021 140 79 48 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azvar #5 Azvar .!.: Merhaba hanımlar eşiniz sosyal ağlarda sizi aldattım ve siz ne yaptınız erkeklere göre nedense yazışmak aldatmaktan sayılmıyor siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Eşiniz saçmalamış. Tabi ki bir sadakatsizlik sanalda kalsa dahi. Hem sizi aldatıyor hem de belki de karşısındaki kadına yalan söyleyip ümit veriyor. Allah ıslah etsin.
Azvar .!.: Merhaba hanımlar eşiniz sosyal ağlarda sizi aldattım ve siz ne yaptınız erkeklere göre nedense yazışmak aldatmaktan sayılmıyor siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Eşiniz saçmalamış. Tabi ki bir sadakatsizlik sanalda kalsa dahi. Hem sizi aldatıyor hem de belki de karşısındaki kadına yalan söyleyip ümit veriyor. Allah ıslah etsin.
B Bihterinpekisi Nirvana Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 8.474 En iyi cevaplar 1 28.701 548 42 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azvar #6 Hiçbirsey anlamadım.
Jasminla Her ayrıntım sayıklıyor 🤪 Kayıtlı Üye 22 Ocak 2021 1.603 5.811 108 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azvar #7 Azvar .!.: Aaa ozaman babanın evine git ne yaparsan yap deniliyor Genişletmek için tıkla... Hem aldatıyor hem evden kovuyor. Böyle eşle ne yapılır ki yani? Hayatımın bir saniyesini bile harcamam, insan bir kere yaşıyor
Azvar .!.: Aaa ozaman babanın evine git ne yaparsan yap deniliyor Genişletmek için tıkla... Hem aldatıyor hem evden kovuyor. Böyle eşle ne yapılır ki yani? Hayatımın bir saniyesini bile harcamam, insan bir kere yaşıyor
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.671 En iyi cevaplar 1 25.045 1.123 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azvar #8 belirsizlikzor .!.: Hiçbirsey anlamadım. Genişletmek için tıkla... vallahi bende anlamadım 3 kere okudum insanlar yazdıklarını okumadan paylaşıyor yaaa
belirsizlikzor .!.: Hiçbirsey anlamadım. Genişletmek için tıkla... vallahi bende anlamadım 3 kere okudum insanlar yazdıklarını okumadan paylaşıyor yaaa