aldatilmak ! aldatilmadim deme ruhunuz duymuyor !

bulutolsamm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
11
0
6
35
İstanbul
Arkadaslar oyle aptal yerine konuldumki ve kendimi hala onun icin uzuyorum daha cok yeni bir iliskiydi ama kendimi kaptirdim. Uykularim kaciyor. Lanet olsun ki onun umrunda oldugunu dusunmuyorum cunku genis bir insan. Allah buyuktur bu goz yaslarimin ve beni soktugu durumun acisi elbet cikar. Yorumlarinizi ve önerilerinizi almayi isterim. Henuz 19 yasindayim ve ilk defa aldatildim cok dokundu. Uzuldugume uzuluyorum. Ve sanirim birazda ozluyorum. Kendime kiziyorum. Kimseye guvenmeyin bu yapmaz demeyin arkadaslar.. Caresizim...

bence kendını ne üz ne de yıprat..yenı bı ılıskıymıs erken tanıman daha ii olmus ılerleseydı ve asık olsaydın senın ıcın daha zor olurdu hem bır kez aldatan ıkıncı kezıde denıyo affetme sakın ..hem suan uzuluyosun uzerınden zaman gecınce en ıyısını bıtırerek yapmısım dıceksın ..senın verdıgın degerı haketmıyosa bırak da o dusunsun bıraz ..

Tesekkur ederim ama insan uzuluyor iste kimseye asla guven olmaz bunu cok iyi anladim birde utanmaz hala konusmaya calisiyor.. yuzsuzlugun bukadari. Bugun daha iyiyim arkadaslarim ve ailemle vakit gecirdikce toparliyorum. Allah kimseye yasatmasin

Aynen bence de affetme. İkinci kez hata yapması için şans verme fırsat verme sakın.
Başka bi kız arkadaşının başına bu durumun geldiğini düşün, sevdiğin veya sevmediğin bi kız. Genelde olayın içinde olduğumuzda fazla duygusal düşünürüz çünkü. Mantıklı olanı göremeyiz. Ona ne tavsiye verirdin, ne yapması mantıklı olurdu ? Bunları sanki arkadaşına söyler gibi kendine söyle. Kendinle konuş..
Ve şükret en güzeli. Uzun uzun yıllar sonra bitmemiş ilişki, daha yeniyken bitmiş. İnsanlara 2 3 sene bile uzun geliyo ama şunu hiç düşünmüyoruz, biten ne evlilikler var 15 20 senelik. Düşünsene insanların hayatından 20 seneleri alınıyo.
Ve daha da güzeli ne yap biliyo musun? bi 10 sene sonrasında kocanın eşinin dizinde huzurla uyuduğunu hayal et, iyi gelicektir..

Tesekkur ederim bunlari duymak iyi geldi. Insanin canini acitsada her seye alisiyor. Yasamak icin alismak zorundayim. Ve ne kadar yapmaz desekte yapiyorlar. Kendimizi kandirmak olur tamamiyla. Oyuzden once kendimizi dusunmeliyiz..

Üzülmeyin demek olmaz. İlla ki yaşanmışlıklar var, gururunuz incindi. Canınız yanacak elbette. Ama şunu bilin ki, çok fazla kayıpla ayrılmadınız. Yıllarınızı verip her türlü fedakarlığa katlanıp yarı yolda kalmaktansa, böyle olması daha iyidir. Evet bunda bile iyi bir yan arayabilirsiniz. Hayat, böyle böyle eğitiyor bizleri. Siz kaybettim sanırken bile kazandınız aslında. Artık insanlara daha temkinli yaklaşmak gerektiği yönünde bir ders oldu. Dilerim tattığınız tüm kötü tecrübeleri unutturacak bir insan çıkar karşınıza. Sevmeyi bilen kalbinizi yormayın.

Son düzenleme:
Cok tesekkurler aldatilmaktan cok aptal yerine konulmak insanin canini acitiyor benimle birlikteyken baska biriyle daha vakit geciriyor olmasi insani cildirtiyor seninle yaptigin seyleri onunlada yapiyor sana baktigi gibi ona bakiyor gülüyor vs. Elbet gecici insan olum acisina alisiyor sadece hazmetmek zor lakin her gecen gun daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…