aldatılmak, dibe batmak ,tekrar hataya dönebilmek....

krkyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
250
2
46
Eskişehir
hiç başına gelmeyeceğini sanırdım , insan oğlu herşeye hazırlıklı olması gerekmiş ve gene çiğ süt emmiş insanoğluna o kadar da güvenmemek gerekmiş
öğrendiğim an ölmek gibi bişeydi, ruhum sanki içimden çıkmıştı
iyileşiyorum yaralarımı sarıyorum ve inşallah eskisinden daha da güçlü olacağım...

kızlar aranızda hiç sizi aldatan insan yalvar yakar geri döndümü
ben onu asla affetmeyeceğim ama içimdeki bu isteği bastıramıyorum ancak onu o halde görebilirsem tamamen iyileşecekmişm gibi geliyo
allah hiçbirinizin başına vermesin
inşallah bi gün öyle bi halde geri döner ki acınacak halde işte o zaman bu kalbim hafifleyecek

kötünün kötüsüde var derler ya canım..bende yaşadım mağlesef.hemde sözlüm dedğim canımdan çok sevdiğim adamdan.bide en kötüsüde ne biliyormusun?kabul etmemesi çocuk gibi kandırması

kötünün kötüsüde var derler ya canım..bende yaşadım mağlesef.hemde sözlüm dedğim canımdan çok sevdiğim adamdan.bide en kötüsüde ne biliyormusun?kabul etmemesi çocuk gibi kandırması

bana onu sevdiğini söyledi anında diğerini kandırmaya başladı ,ben ona yıllarımı verdim 3günlük kızı seçti
o kız da bitirdi , ortada kaldı şu an
ben öğrendiğimde zaten bitmişti benim için de.
hangisi daha kötüdür bilemiyorum ki

içimde intikam duygusu bi yandan, bi yandan hala onu düşünmek, bi yandan ölmek istemek
kendimden de nefret ediyorum onu düşündüğüm için,
aparatifmişim meğer 4yıldır , birsürü gelen giden olmuş ama hiç asıl kız olmayı becerememişim !!!!

kızlar size ihtiyacım var ... durduramıyrum içimi, fırtınalar kopuyo

Allah yardımcınız olsun öncelikle dua edin ve maneviyata yönelin derim ben ancak ruhunuzu bu şekilde doyurabilirsiniz..hem Allah büyüktür Ona havale edin O elbet bilir ne yapacağını..

Ben de benzer durumdayım canım. Daha önce hiç güvenmiyordum sevgilime, bana çektirmediği acı kalmadı ilişkiye hiç emek vermedi. Son dönemlerde aramaz sormaz oldu. Ben de bıktım ve bitsin dedim. Ama amacın onun çabalamasıydı. Sonra yeni birisiyle çıktığını öğrendim. Hem de nasıl yalaka bir kız. Bana ben ilişki istemem, ilişkiden korkarım, yok kilo ver, yok şuran şöyle dieyn huzur vermeyen adam, gitti ortalama güzel de olmayan yalaka bir kızla ilişkiye başladı. Gördüm fotolarını benim için yapmadığı neleri ona yaptığını da gördüm. 4 yıllık sevgilim, bi aylık kızı anasına babasına tanıştırmış. Çok zor bu işler çok, ben de intikam istiyorum ama bi taraftan da saçma geliyo böyle bi insanla uğraşmak kayıp geliyo...

Zaman geçtikçe artık geri dönsün, pişman olsun, yalvarsın diye bir isteğin bile olmayacak.
Bence sensizliği seçip üstüne de aldatıp bırakan adam geri gelse nolacak...
Gerçi sen de biliyorsundur bunu ama içinin acısıyla geri dönüş arzusundasın.
Umarım çok daha fazla sevebileceğin iyi biri çıkar karşına ve bu işin peşini bırakırsın.
Sen de öyle dua et bence. Seni yaralayandan geliş beklemek yerine yepyeni birini, yapyeni bir sayfa açmayı iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…