Aldatilmak mi

Yaşıtlarım evlendi diye üzülme. Buna üzülüp o karaktersizle evlenseydin Benim gibi daha beter şeyler yaşardın. Çok şükür kurtulmuşsun. Üzüleceksin evet dibi de göreceksin ama başka çaren de Yok. Ya onunla evlenmiş olsaydın

Ben öyle klasik "hayatını yaşa, boşver, çık gez dolaş, ona değmez vs. Vs. " demeyeceğim.
Şu anki durumunu dibe kadar yaşa.
Dibine kadar ağla, dibine kadar çök, dibine kadar üzül, depresyonun da dibini yaşa.
Nasılsa devran dönecek, seni üzen üzülecek sen de yavaş yavaş yaşamaya başlayacaksın mutluluğu.
Sakın ama sakın acını erteleme. İçine atma.
Ne hissediyorsan onu yaşa.
Çünkü ge çe cek:KK19:

Son durum nedir acaba? Ben de aynı konudan mayısta ayrıldım 4 ay sonra barıştım şimdi yine aynı şeyler. benimkinde kalp yoktu ama canım güzelik canısı gibi şeyler vardı. arada kanka da demişler birbirlerine. hatta benimkine sevgilisiyle foto çekilip atmış benimki de beni de tanıştır sevgilinle demiş. bunları görünce barışmıştım ama asla bir daha canımlı vs hitap etme dedim hatta kızı engelledi her yerden. ama sonra başka kız "kankalar" edindi, ben kızdım diye beni terk etti şu an.. karışamazmışım..böylece kaldım yine, can çıkar huy çıkmaz

Back
X