- Konu Sahibi mavigozyasi
beni aldattığını öğrendiğimi yaşadığım duyguyu ancak yaşayanlar bilir gerçekten,hiç ellerinizden kan çekildiğini hissettinizmi yavaş yavaş uyuştuğunu .. beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm için affettim üstelik bana karşı senelerdir olan ilgisizliği,iletişimsizliğine,bana vakit ayırmamasına,sürekli şehir dışına iş seyahatlerine,kötü sözlerine...rağmen.. belki daha pek çok şey..bunların bazılarını yada hepsini herkes yaşıyordur belki , ama asla sizi aldatamayacağını düşündüğünüz insanın size bunu yapması büyük hayal kırıklığı,ayrıca başka bir face ve msn adresi görmüştüm bilgisayarında aynı dönemlerde nerdeyse iş yerindeki çalışanlar da kullanıyor onların demişti ona bile inanmıştım aslında bile bile tam bir kanıtı olmadığından bana yalan söylemiş bir insana hala güveniyordum ve şimdide güveniyordum ve ne gördüm sizce? o adres benim evdeki bilg.da da buldum hemde yakın tarihte girilmiş..elemanların eve geldiğinden hiç haberim yok oysaki!bundan ona şimdilik söz etmedim.normal tartışmalarda bana defalarca tekrar barıştığımıza pişman olduğunu benim ona hayatı zindan ettiğimi,bu işin bittiğini ayrılacağını söylüyor..seven insan bunları yaparmı?hala devam edermi bunları yapmaya?hata denilen şey kaç kez yapılırsa hatadır? ben artık ne yapacağımı bilmiyorum aslında tek sonuç var ayrılamak ..fakat pişman olmak istemiyorm verdiğim karardan ve şuan sağlıklı düşünmeye çalışıyorum ..fikirlerinize çok ihtiyacım var ..çıkmaz sokaktayım
((