aldatılmak nereye kadar kabul edilebilirki?

mavigozyasi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
14
0
16
İstanbul
beni aldattığını öğrendiğimi yaşadığım duyguyu ancak yaşayanlar bilir gerçekten,hiç ellerinizden kan çekildiğini hissettinizmi yavaş yavaş uyuştuğunu .. beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm için affettim üstelik bana karşı senelerdir olan ilgisizliği,iletişimsizliğine,bana vakit ayırmamasına,sürekli şehir dışına iş seyahatlerine,kötü sözlerine...rağmen.. belki daha pek çok şey..bunların bazılarını yada hepsini herkes yaşıyordur belki , ama asla sizi aldatamayacağını düşündüğünüz insanın size bunu yapması büyük hayal kırıklığı,ayrıca başka bir face ve msn adresi görmüştüm bilgisayarında aynı dönemlerde nerdeyse iş yerindeki çalışanlar da kullanıyor onların demişti ona bile inanmıştım aslında bile bile tam bir kanıtı olmadığından bana yalan söylemiş bir insana hala güveniyordum ve şimdide güveniyordum ve ne gördüm sizce? o adres benim evdeki bilg.da da buldum hemde yakın tarihte girilmiş..elemanların eve geldiğinden hiç haberim yok oysaki!bundan ona şimdilik söz etmedim.normal tartışmalarda bana defalarca tekrar barıştığımıza pişman olduğunu benim ona hayatı zindan ettiğimi,bu işin bittiğini ayrılacağını söylüyor..seven insan bunları yaparmı?hala devam edermi bunları yapmaya?hata denilen şey kaç kez yapılırsa hatadır? ben artık ne yapacağımı bilmiyorum aslında tek sonuç var ayrılamak ..fakat pişman olmak istemiyorm verdiğim karardan ve şuan sağlıklı düşünmeye çalışıyorum ..fikirlerinize çok ihtiyacım var ..çıkmaz sokaktayım :(((

canım şu durumda mantıklıda mantıksızda düşünsen aynı yola cıkıcak daha ne bekliyosun ona değil kendine zindan ediyosun hayatı ayrıl gitsn senden değerli mii sakn ona olan sevgine yenilme herşey sevgi değil öyleyse bile bu sevginin karşılığı yok

esin mi sevgilin mi anlayamadim.kac yildir berabersiniz?yani ayni seyler benim basima gelse buyuk konusmak istemiorum ama ayrilirdim ne hali varsa gorsun yani.benim midem onu kabul etmez aslaaaaa......

daha neler yapması lazım seni aldattığını kabullenmen için??:20:

bu nasıl bir sevgidir ki her şeyin önünde geliyor ve gözleri kör eden...

aç gözlerini ve şu ana kadar terk etmediğin için pişmanlık duy sadece..:53:

Yani biz bayanlara ne desem az.

Aldatıldığımız tabak gibi ortada durduğu halde ''Ay ama seviyorum yaaa affetsem mi bir şans daha versem mi ya pişman olursam???''dediğimiz zaman cinlerim tepeme çıkıyor.
Bu işin daha ne kadar pişmanlığı kalabilir ki?

Arkadaşım biliyorum bize böyle uzaktan konuşmak kolay tabi ama madem buraya da bu konuyu açmışsın bize de ahkam kesmek için şansı vermişsin :)

Sana tek tavsiyem evliysen boşan, sevgilinse zaten ayrıl gitsin.

ya aldatmanın kabul edilir bir sınırı yok ki. bende aldatıldım hemde çok fena. ama benim grurum namusum ailem herşeyden önemli. benim gelecek yaşamım. ben daha doğmamış çocuklarımdan da sorumluyum şimdiki hayatımda verdiğim kararlardan dolayı. bu anlık şimdiki zamanı düşünmeyin neolur ne sevgisi ya aldatan bir insan nasl sevilir ona hissedilecek tek duygu acıma olmalıdır. anlyorum seni şimdi zor olacak ama affedersen şimdikinden dahada çok üzülürsün hemde yıllarca. ayrldığın anda içindeki şüpeler bitecek en azından sabaha kadar uyuyabilirsin. ama devam edersen hergün beynini kemirecek düşünceler acabalar ve unutma ŞÜPE İNSANI ÖLDÜRÜR. HAKKINDA HAYRLISI OLUR İNŞ :)

Bir insan bir defa aldatırsa suç onundur.

İkinci defa aldatırsa bizim.

Ayrılmak için hala neyi bekliyorsunuz ?

Dayak atıp sokak ortasında saçınızdan sürüklemesini falan mı ?

Bilirim affetmeye bahaneler arar insan, bir şans daha verirsen bir şeyleri kurtarabileceğine inanırsın ama içindeki o sesi dinleme. Kalbini kapat ve mantığına izin ver. Bırak gitsin ....

bende asla kabul edilmez olarak görürdüm hep aldatılmayı ama oluyormuş ya gerçekten şmdiye kadar hç yaşamamıştım bu duyguyu ama saklama arkadaşım bildiğinin bilsin ondan vazgeçmeyi asla aklından geçirmesen bile ona ondan gerektğinde vazgeçebiliceğini mutlaka hissettir yoksa böyle yıpranırsın ben yakalım kaç defa üstünü kapattı bağırıp çağırıp ama en sonkinde kanıtlaım konuşamadı karşımda beni bırakma diye yalvardı resmen bende fırsat bu fırsat :) hemen korkuyu verdim bu sondu bir daha olursa bana gelme bile direk çık hayatımdan asla geri dönüşüm olmayacaktır dye şimdi yine ensesindeyim tabi ama hiç bişey yapmıyor :D birde ne yap ne et o face kapattır ne oluyorsa bu face yüzünden oluyor zaten....

bir kalbe 2 aşk sığmaz. aşık bir kimse sevdiğini devamlı düşünür ve başkası kendisine işkence olur cinsellik için de bu böyle.
bence aldatma nereye kadar gibi birşey olamaz aldatmanın her türlüsü kaç kere olduğu da önemli değil affedilemez. aşk yoktur zaten.
boşuna yorulmanın alemi yok baştan affetmeyip ayrılmak en doğrusu

beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm için affettim üstelik bana karşı senelerdir olan ilgisizliği,iletişimsizliğine,bana vakit ayırmamasına,sürekli şehir dışına iş seyahatlerine,kötü sözlerine...rağmen..

gözleriniz nasılda sevgiden kör olmuş

beni sevdiği için demişsiniz ama bu cümlenden bir tek olumlu birşey göremedim ben

ayrılmak için 10 defa filan mı aldatması gerekiyor

insanlar aldatma olmadan sırf şu yukarıda yazdıklarından dolayı bile resti çekiyorlar

sen hala soruyorsun nereye kadar kabul edilir

seni gercekten sevse,sana karsi ilgisiz olmaz ve seni gercekten sevse aranizda iletisim bozuklugu olmaz en onemlisi seni aldatmaz kuzum aldatmaz..

beni aldattığını öğrendiğimi yaşadığım duyguyu ancak yaşayanlar bilir gerçekten,hiç ellerinizden kan çekildiğini hissettinizmi yavaş yavaş uyuştuğunu .. beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm için affettim üstelik bana karşı senelerdir olan ilgisizliği,iletişimsizliğine,bana vakit ayırmamasına,sürekli şehir dışına iş seyahatlerine,kötü sözlerine...rağmen.. belki daha pek çok şey..bunların bazılarını yada hepsini herkes yaşıyordur belki , ama asla sizi aldatamayacağını düşündüğünüz insanın size bunu yapması büyük hayal kırıklığı,ayrıca başka bir face ve msn adresi görmüştüm bilgisayarında aynı dönemlerde nerdeyse iş yerindeki çalışanlar da kullanıyor onların demişti ona bile inanmıştım aslında bile bile tam bir kanıtı olmadığından bana yalan söylemiş bir insana hala güveniyordum ve şimdide güveniyordum ve ne gördüm sizce? o adres benim evdeki bilg.da da buldum hemde yakın tarihte girilmiş..elemanların eve geldiğinden hiç haberim yok oysaki!bundan ona şimdilik söz etmedim.normal tartışmalarda bana defalarca tekrar barıştığımıza pişman olduğunu benim ona hayatı zindan ettiğimi,bu işin bittiğini ayrılacağını söylüyor..seven insan bunları yaparmı?hala devam edermi bunları yapmaya?hata denilen şey kaç kez yapılırsa hatadır? ben artık ne yapacağımı bilmiyorum aslında tek sonuç var ayrılamak ..fakat pişman olmak istemiyorm verdiğim karardan ve şuan sağlıklı düşünmeye çalışıyorum ..fikirlerinize çok ihtiyacım var ..çıkmaz sokaktayım :(((

Canım emin ol sen onu sevmiyorsun. Alışkanlıkların ve başka kadına göndermeme isteği, bu durumu hazmedememe gibi düşüncelerinden dolayı onu bırakmak istemiyorsun. Karşındaki adam seni sevmiyor, niye bu çaba, ilgisiz, her fırsatta sana kötü davranan bir adam için bu özveri niye. Bende aldatıldım, onun için hissettiklerini en iyi ben anlarım canım. Emin ol dünyadaki son insan o değil.Biliyorum sanki zaman durmuş herşey akıyor ama sen kımıldıyamıyor gibi hissediyorsun, ama geçecek hepsi;) Aldatmak kadar iğrenç ve çirkin birşeyi ancak kişiliksiz onursuz biri yapabilir. Kendine azıcık saygın varsa yol ver gitsin.

çok haklısınız böyle yaşanmaz artık zaten üstelik hala bu durumdayken bitti diye o söylüyor anlayamıyorum gerçekten yasmincim çok haklısın aslında en büyük neden alışkanlıklar ve cesaretsizlik bunu farkettim kendimde onu aşmaya çalışıyorum inşallah başarıcam çok sağolun kızlar destekleriniz fikirlerinz için ..

çok haklısınız böyle yaşanmaz artık zaten üstelik hala bu durumdayken bitti diye o söylüyor anlayamıyorum gerçekten yasmincim çok haklısın aslında en büyük neden alışkanlıklar ve cesaretsizlik bunu farkettim kendimde onu aşmaya çalışıyorum inşallah başarıcam çok sağolun kızlar destekleriniz fikirlerinz için ..

Emin ol başaracaksın. Çok kolay olmayacak ilk zamanlar ama gerçekten zaman herşeyin ilacı. Ben aldatıldığımı babamın ölümünden çok kısa bir süre sonra bebeğime 7 aylık hamileyken öğrenmiştim. Düşün bendeki tramvayı, ben bile atlatabildiysem herkes yapabilir ;)

Emin ol başaracaksın. Çok kolay olmayacak ilk zamanlar ama gerçekten zaman herşeyin ilacı. Ben aldatıldığımı babamın ölümünden çok kısa bir süre sonra bebeğime 7 aylık hamileyken öğrenmiştim. Düşün bendeki tramvayı, ben bile atlatabildiysem herkes yapabilir ;)

helalll olsun sana kadinimmm.guclu kadinmissin vallaahi.allahim senin ve bebeginin her zaman yaninda olsun.

basit bir konu değil ki bu aldatılma insan sevse bile bir yer de güven duygusu kalmaz beraber devam etsen ya aldatıyorsa şüpheleri sürekli merak içerisinde bu şekilde zaten bir ilişki yürümez.
o yüzden o zaten yapmış tercihini kendini çok fazla yıpratmadan bitir ve kurtul derim

Canım emin ol sen onu sevmiyorsun. Alışkanlıkların ve başka kadına göndermeme isteği, bu durumu hazmedememe gibi düşüncelerinden dolayı onu bırakmak istemiyorsun. Karşındaki adam seni sevmiyor, niye bu çaba, ilgisiz, her fırsatta sana kötü davranan bir adam için bu özveri niye. Bende aldatıldım, onun için hissettiklerini en iyi ben anlarım canım. Emin ol dünyadaki son insan o değil.Biliyorum sanki zaman durmuş herşey akıyor ama sen kımıldıyamıyor gibi hissediyorsun, ama geçecek hepsi;) Aldatmak kadar iğrenç ve çirkin birşeyi ancak kişiliksiz onursuz biri yapabilir. Kendine azıcık saygın varsa yol ver gitsin.

gerçekten geçecekmi?ne zaman ama nasıl? peki ben neden herşeyde onu düşünüyorum aldığı bişeye bakınca bazı şeyleri gördükçe neden iyi yanlarını hep iyi şeyleri düşündürüyor bana niye? :((

gerçekten seni tabrik ediyorum canım helal olsun..allah senin ve bebeğinin her daim yanında olsun inşallah. ben bu kadar cesur değilim galiba :(( annemde çok güçlü bir kadındır neler yaşadı ama hepsiyle başa çıktı ve kurtuldu dimdik ayakta birazcık ona çekseydim keşke .. belki şimdi zor gelyor ama yapabilirim allahın izniyle çok iyi olmak istiyorum..peki hiç pişmanlığın oldu mu ? ve sen neler yaşadın sakıncası yoksa anlatır mısın?

gözleriniz nasılda sevgiden kör olmuş

beni sevdiği için demişsiniz ama bu cümlenden bir tek olumlu birşey göremedim ben

ayrılmak için 10 defa filan mı aldatması gerekiyor

insanlar aldatma olmadan sırf şu yukarıda yazdıklarından dolayı bile resti çekiyorlar

sen hala soruyorsun nereye kadar kabul edilir

çok haklısın canım onlar bile yeterli aslında ama benim çok tuhaf bir huyum var yada evlilikte böyle oluyor belki bir de sevdiğim için 10 kötü şeyin arasından bir iyi şey hep daha çok aklıma geliyor ..elbet iyi olduğumuz zamanlarda oldu azda olsa onlar daha çok aklıma geliyor neden bilmiyorum offf unutmak istiyorum... :((

Back
X