aldatılmak nereye kadar kabul edilebilirki?

Bilirim affetmeye bahaneler arar insan, bir şans daha verirsen bir şeyleri kurtarabileceğine inanırsın ama içindeki o sesi dinleme. Kalbini kapat ve mantığına izin ver. Bırak gitsin ....

bu yorum okadar doğruki eğer devam ederseniz hep şüpheyle yaşıycaksınız,eskisi gibi olmayacak duyguların

5 yıl çıkarak evlendim 4.ayında aldatıldım. Hemen boşanma davası açtım. Benim onu af etmem kendi zayıflığımı gösterirrdi ayrıca ben kabul ediyorum bu huyunu devam et gibi destek vermek olurdu asla yapmam bilmem ne diyenlere inanmayın birkere yapan hep yapıyor huyu çünkü ne oldu üzerine sevdimde birsürü çıktıklarım da oldu seni sevse zaten başkasına ihtiyaç duymaz beni sevmeyen adamla gurursuz asalak gibi duramazdım pişmanda değilim

5 yıl çıkarak evlendim 4.ayında aldatıldım. Hemen boşanma davası açtım. Benim onu af etmem kendi zayıflığımı gösterirrdi ayrıca ben kabul ediyorum bu huyunu devam et gibi destek vermek olurdu asla yapmam bilmem ne diyenlere inanmayın birkere yapan hep yapıyor huyu çünkü ne oldu üzerine sevdimde birsürü çıktıklarım da oldu seni sevse zaten başkasına ihtiyaç duymaz beni sevmeyen adamla gurursuz asalak gibi duramazdım pişmanda değilim

En güzeli sen kıymetsiz misin ki öyle muameleye razı gelesin.:46::46: Yürüsün gitsin madem başka yerde gözü var tırt yani :34:

aşk mutluluk vermeli vermiyorsa canına yazık saçları ağartacan bu yaşta, ayrıca bu daha büyük olayların habericisidir allah muhafaza

Devam edersen o kisiyle hayatin zindan olur her an ne yapiyor diye dusuneceksin seni sevmeyen bi insan icin hayatini mahvetme

"Aldatmak bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir."
-Bir kişi, ona hayatını adamış ve onu çok sevmiş birini bir kere aldatmaya kıyabiliyorsa devamı da gelir diye düşünüyorum.
Sırf ben onu seviyorum diye elbette benimle ömrünü sürdürmek zorunda değil; ama yine de bu aldatması için geçerli bir sebep değil, aldatanı haklı ya da masum kılmaz.
Erkek ya da kadın dediğin, soğuduğu için aldatmaktansa gidip delikanlı gibi gerçekleri söyleyecek, ilişkiyi bitirecek. Ondan sonra ne halt yiyorsa yiyecek.
Aldatma eyleminin bahanesi olmaz.. Ve bir defa yapan her zaman yapar, sonuçta bi kere radarlar diğer kadınlara doğru kaymış...

Son düzenleme:
deli gibi sevdiğim adamı aldatıldım diye terk ettim ... asla pişman değilim ... evlenseydikte aynı şeyi yapıcaktı balık baştan kokar hesabı .... en son sevgilimide bir arkadaşlık sitesinde üye olarak gördüm ve bitirdim ... allahım sen koru bunlardan beni yaa .....umarım birdaha başıma gelmez .....

Aldatılmak hiç bir şekilde affedilmez.Bu bir tercihtir.Eğer karşındaki o tercihi yaptıysa diyecek hiç bir şey kalmıyor.Hiç ama hiç bir şekilde kabul edilemez açıklamasıda olmaz!
Allah göstermesin....

ne kadar zaman geçmiş en son yazdıklarımdan sonra..bu zamana neler neler sığdı ne acılar ne üzüntüler ne sonlar ne başlangıçlar.. gerçekten huylu huyundan vazgeçmiyor ve yine yapıyor ve öyle oldu ve ben boşandım çok zor bir süreç ne kadar kararlı olsan hazırlıklı olsan da gerçekten bir defteri kapatmak hayallerine kafanda kurduğun geleceğine sırtını dönmek en zoru aslında yeni bir hayata başlama endişesi ne olacağını bilememe korkusu vs.vs. okadar derin duygularki bunlar..ama çok mutluyum artık kendimi toparlama sürecimde çok uzun sürmedi çünkü ben tüm acılarımı yıkımlarımı evlilik süresince birçoğunu aşmıştım kendi kafamda..herşey hemen güzel oldu sanki benim için..en önemlisi de nedir biliyor musunuz arkadaşlar pişmanlık duymamak.fakat ben iyiki bir şans vermişim eğer vermeseydim belkide şimdi pişman olacaktım acaba düzelirmiydi diye düşünecektim.karaktersiz insan yapacaksa bişey zaten çok uzun sürmüyor şans verdikten sonra harcadığım vakit için üzülmüyorum çünkü pişmanlık en ağır duygulardandır..o yüzden öyle mutluyumkii yeni bir hayata başladım izmire yerleştim herşey çok çok güzel..hepinize çok teşekkür ederim tanımasamda yazdıklarınızla yanımda olduğunuzu hissettirdiniz..herşey gönlünüzce olsunnn :)

Back
X