Aldatılmak /:(

:KK70:
Bu numarayı yiyen var mı ya
Bana da biri yapmıştı
Arkadaşından msj atmış x dün senin yüzünden intihar etti diye
Allah taksiratını affetsin yazdım gönderdim
Maşallah 1 gün sonra turp gibi geziyodu ortalıkta

Aynen :KK70: Sabah sabah güldüm valla . Ama küçükler galiba daha ondan

merhabalar uzun süredir hayatımda biri var ve ciddiyete taşıma kararı aldık fakat dün aldatıldığımı öğrendim dün kız sosyal medyama mesaj atmış sen U ile sevgilimisin yada kendini ölemi sanıyorsun emin misin diye bende evet haftaya ailemle tanışacak der demez ekran resimlerini attı kızla konuşmuş 2 ay boyunca U ya sorduğumda eski arkadaşım yok öle bişi ne çeviriyor dedi
Tekrar sordum hyr benim üzerimden bişiler dönüyor dedi
yalan söleme canım demişsin kız birde neti bitmiş tl attırmışsın kızla konuşabilmek için dedim evet dedi ama sadece arkadaş olarak yazdım keşke konuşmasaydım hata yaptım dedi pişmanım dedi seni kaybetmekten korktum söylüyemedim dedi
Kız buna sevgilin varsa yazışmayalım demiş oda sevgilim falan yok benden içide o kim tanımıyorum deniş:KK43:
Çok canım yanıo dünden beri kendime gelemiyorum kız bide başka birine yazdırdı bana adam tanışabişirmiyiz dedi hayır dedim sen oros... muyssun U öle dedi oyuzden tanışmak istiyorum die güldü adam kıskıs bende sen o E denen şırfıntıya söyle bana yazmasın başkaları üzerinden dedim
U dün gece intihar etti ben terk ettiğim için :KK43:
Af etmemi istiyor ama ben sindiremiyorum naparım nasıl kalkarım altından bilmiyorum
Nasil bi insan u başı sıkışınca hemen intihara kalkışıyor böyle erkeklerden uzak dur canim evlilik asla düşünme.biraz daha bilgi versene sen kac yasindasin u ne is yapiyir falan daha saglikli yorum yapariz

Şimdiki gençlerin de halleri bir garip vallahi.

Kaç kurtar kendini, ne derdin var böyle insanlarla...

Sakın affetmek gibi bir hataya düşme.!. O intihar etti diye affedersen Allah korusun intihar edecek duruma gelirsin. Acırsan acınacak hale düşersin. Yol ver gitsin. Emin ol çok daha mutlu olacaksın. Test edip onaylandı.

Bu intihar numaraları falan bozuk psikolojinin belirtileri. Sakın prim vermeyin. Yoksa her istediğini yapmak zorunda kalırsınız. Ayrıca konuştuğu kızda eski sevgilinizin seviyesini gösteriyor. Üzülmek bir yana mutlu olmalısınız.

Gözümün önünde bi kutu ilaç içti kendini kesmeye kalktı falan
Böyle bir dengesiz ve karaktersizin gerçek yüzünü, ailenizle tanıştırma veya sonraki aşamalarda görmediğiniz için ne kadar şanslı olduğunuzun farkında mısınız?

merhabalar uzun süredir hayatımda biri var ve ciddiyete taşıma kararı aldık fakat dün aldatıldığımı öğrendim dün kız sosyal medyama mesaj atmış sen U ile sevgilimisin yada kendini ölemi sanıyorsun emin misin diye bende evet haftaya ailemle tanışacak der demez ekran resimlerini attı kızla konuşmuş 2 ay boyunca U ya sorduğumda eski arkadaşım yok öle bişi ne çeviriyor dedi
Tekrar sordum hyr benim üzerimden bişiler dönüyor dedi
yalan söleme canım demişsin kız birde neti bitmiş tl attırmışsın kızla konuşabilmek için dedim evet dedi ama sadece arkadaş olarak yazdım keşke konuşmasaydım hata yaptım dedi pişmanım dedi seni kaybetmekten korktum söylüyemedim dedi
Kız buna sevgilin varsa yazışmayalım demiş oda sevgilim falan yok benden içide o kim tanımıyorum deniş:KK43:
Çok canım yanıo dünden beri kendime gelemiyorum kız bide başka birine yazdırdı bana adam tanışabişirmiyiz dedi hayır dedim sen oros... muyssun U öle dedi oyuzden tanışmak istiyorum die güldü adam kıskıs bende sen o E denen şırfıntıya söyle bana yazmasın başkaları üzerinden dedim
U dün gece intihar etti ben terk ettiğim için :KK43:
Af etmemi istiyor ama ben sindiremiyorum naparım nasıl kalkarım altından bilmiyorum
Bu kişi kanser olan kişi mi. İyileşti o zaman sevgiliniz oyle değil mi.

Back
X