merhabalar uzun süredir hayatımda biri var ve ciddiyete taşıma kararı aldık fakat dün aldatıldığımı öğrendim dün kız sosyal medyama mesaj atmış sen U ile sevgilimisin yada kendini ölemi sanıyorsun emin misin diye bende evet haftaya ailemle tanışacak der demez ekran resimlerini attı kızla konuşmuş 2 ay boyunca U ya sorduğumda eski arkadaşım yok öle bişi ne çeviriyor dedi
Tekrar sordum hyr benim üzerimden bişiler dönüyor dedi
yalan söleme canım demişsin kız birde neti bitmiş tl attırmışsın kızla konuşabilmek için dedim evet dedi ama sadece arkadaş olarak yazdım keşke konuşmasaydım hata yaptım dedi pişmanım dedi seni kaybetmekten korktum söylüyemedim dedi
Kız buna sevgilin varsa yazışmayalım demiş oda sevgilim falan yok benden içide o kim tanımıyorum deniş

Çok canım yanıo dünden beri kendime gelemiyorum kız bide başka birine yazdırdı bana adam tanışabişirmiyiz dedi hayır dedim sen oros... muyssun U öle dedi oyuzden tanışmak istiyorum die güldü adam kıskıs bende sen o E denen şırfıntıya söyle bana yazmasın başkaları üzerinden dedim
U dün gece intihar etti ben terk ettiğim için

Af etmemi istiyor ama ben sindiremiyorum naparım nasıl kalkarım altından bilmiyorum