Aldatılmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Monotonn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
91
4
3
32
Herkese merhaba; benim cok büyük bir derdim var arkadaşlar cok sevdiğim bu hayatta tek güvendiğim ilk ve son aşkım tarafından aldatıldım. Her ne kadar o aldattığını kabul etmesede:( Güya bedenen aldatmamış duygusal da bişey olmamış aldattı onu bile kabullenemiyor 5 yllk ilişkim öncesinde öyle bir şey görmediğim için bitiremiyorum da seviyorm çünkü ama bu şekilde sıfırdan herseyi unutup ta devam edemiyorm bir şekilde yüzüne vuruyorum haftada bir kavga oluyor bu yüzden ayrılmak istesem yada vazvecebilsem giderdim coktan aama olmuyor akıl verin bunu yenmenin bir yolu formülü varmı

Siz ıyımısımız bedenen olmaması bır artı demekkı beyfendı ıcın başka bayanları tercıh edıyor siz hala unutamıyorum dıyorsunuz bu kadar kendınızı asagıya çekmeyin bulunmaz hınt kumaşı mı çok mu güzel huyları var sizi çok mu sevıyor da vazgecemıyorsunuz aceba

Formülü yok destek alın, ayrılın aldatmışsa aldatmıştır, duygusal yada 'değil fark eden bişy yok, ama yok ayrılmıcam derseniz siz bilirsiniz, zaten kavga etmeniz yüzünden adam sizi bırakıcaktır yada tekrar aldatılcaksınızdır.

Eğer ilişkimiz biterse bn bir dhaa kimseye güvenip yenii bir ilişkiye başlamam başlasamda bu aşk değil mantık birlikteliği olur
İyi iyi. Büyük büyük konuşun ki başınıza gelsin :KK48: Hayat kime ne getircek bilemeyiz :dondurma:

Siz ıyımısımız bedenen olmaması bır artı demekkı beyfendı ıcın başka bayanları tercıh edıyor siz hala unutamıyorum dıyorsunuz bu kadar kendınızı asagıya çekmeyin bulunmaz hınt kumaşı mı çok mu güzel huyları var sizi çok mu sevıyor da vazgecemıyorsunuz aceba
Hayır tabikide bedenen veya değil o öenmli değil benim için. Her şekilde aldattı vazgeçememin sebebi sevdiğim için pişman olduğu için 1 daha yapmayacağına inandırdığı için yoksa bn de herhangi briisine cok kolay ayrıl bırak derim basınıza gelince gitmek o kadar kolay olmuyor

Eğer ilişkimiz biterse bn bir dhaa kimseye güvenip yenii bir ilişkiye başlamam başlasamda bu aşk değil mantık birlikteliği olur
Saçmalık🤷🏻‍♀️ Tamamen tecrübesizliğinizden dolayı bunu söylüyorsunuz. Şu düşüncelerinizden kurtulun, sizi aldatmışsa sevmiyordur değil mi? Açık ve net yani.

Unutamayacağınız bir şeyle ömür boyu yaşayıp hayatı iki tarafa da zindan etmek mi daha mantıklı, ayrılıp acısını yaşayıp yeni bir yol çizmek mi? Cevaba göre hareket edin

Saçmalık🤷🏻‍♀️ Tamamen tecrübesizliğinizden dolayı bunu söylüyorsunuz. Şu düşüncelerinizden kurtulun, sizi aldatmışsa sevmiyordur değil mi? Açık ve net yani.
Bence sizde bayağı bir tecrübesizsinz aldatmışsa sevmiyordur diye bşy yok uzmanlar bile öyle demiyr bir araştırmanızı öneririm ben konunun başındada yazdm ayrılmak istesem ayrılırdm diye benim istediğim benim durumumu yaşayp normale dönen varmı nasıl bir yol izlemişleer o yorumları bekliyorum ben saygılar

Herkese merhaba; benim cok büyük bir derdim var arkadaşlar cok sevdiğim bu hayatta tek güvendiğim ilk ve son aşkım tarafından aldatıldım. Her ne kadar o aldattığını kabul etmesede:KK43: Güya bedenen aldatmamış duygusal da bişey olmamış aldattı onu bile kabullenemiyor 5 yllk ilişkim öncesinde öyle bir şey görmediğim için bitiremiyorum da seviyorm çünkü ama bu şekilde sıfırdan herseyi unutup ta devam edemiyorm bir şekilde yüzüne vuruyorum haftada bir kavga oluyor bu yüzden ayrılmak istesem yada vazvecebilsem giderdim coktan aama olmuyor akıl verin bunu yenmenin bir yolu formülü varmı
Diger taraftan yeşil ışık alsaydı şu an sana bu açıklamayı bile yapmadan onunla yaşamaya başlamış olurdu. Yazık etme kendine. Bak ben şans verdim verdim adam sonunda birini bulup nişanlandı. Kıza evlenme teklifi etmeden 2 gün önce haber verip hakaret ederek terk etti beni. Asla da ondan beklemiyordum. Şok olduk hepimiz. Ama balık bir kere koktu mu sonradan kokmaya devam ediyor. Sırf şüphe etmek bile ayrılmak için yeterliymis bunu anladım. Muhtemelen kalbinin sesini dinleyip devam edeceksin onunla ama bitecek yine emin ol ilişkiniz gitmeyecek.

Düzeltmeye calışıyorz
Siz böyle haftada bir kavga çıkarıyorsanız (suçlamak için söylemiyorum yanlış anlamayın) bunun düzelmesi çok kokay görünmüyor. Kendinizi izleyin, birkaç ayda normale dönmemiş olursanız kendinize işkence yapmayın, bırakın işin ucunu. Herkes atlatamaz bu durumu

Bence sizde bayağı bir tecrübesizsinz aldatmışsa sevmiyordur diye bşy yok uzmanlar bile öyle demiyr bir araştırmanızı öneririm ben konunun başındada yazdm ayrılmak istesem ayrılırdm diye benim istediğim benim durumumu yaşayp normale dönen varmı nasıl bir yol izlemişleer o yorumları bekliyorum ben saygılar
Yoo öyle bir şey yok %100 sizi sevmiyor ve aldatmış. Kendinizi kandırmayın. Siz onu aldatmış olsaydınız o da sizin için bu kadar iyimser olacak mıydı acaba? Size söyleyeyim onunla beraber olduğunuz müddetçe hep diken üstünde olacaksınız, sürekli şüphe içinde olacaksınız. Erkek arkadaşınız ise ne de olsa affetti diyip tekrar tekrar aldatacak.

Aman ayrılmayın sakın. İnsan bir daha nereden bulur nasıl aşık olur ki aldatan bir erkeğe? Aldatan erkek bulunmaz hint kumaşıdır. Ayrılırsanız zaten hayatınız biter, bir daha aşk meşk olayı olmaz. Hatta evde bile kalırsınız. Biz insanlar sadece bir kez aşık olabiliyoruz çünkü. Siz hakkınızı kullanmışsınız artık. Yapacak bişe yok. Hemen evlenin ve üç çocuk yapın ki evine bağlansın. Mutluluklar diliyorum 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X