Aldatılmak

Smyr4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
38
-9
1
34
Herkeze mrb derdimi sıkıntımı biliyorsunuz aldatıldım kandırıldım hiç yerine koyuldum ve esimden ayrılmaya karar verdim ama o abimle konusmus pismanım hatamdan ders aldım gibi bir sürü yalanı sıralamıs ben ayrılmak istiyorum ama bu işi hemen baslatmazsam eger ailem bana barıs diye baskı yapmaya baslayacak evde bulamadım zaten benim maddi durumum yok destegimde yok avukata dilekce versem en az 5 bin tlden baslıyormus bu avukat parasını karsı tarafa ödete bilir miyim bi sorum da benim aldatmayla ilgili elimde hiç delilim yok maalesef bu sekilde ayrılan varmı süreç nasıl oluyor artık bu adamla yapamam zamanı uzatmadan biseyler yapmam gerekiyor cocuklarım oldugu için carsıya falan sık cıkabilen arastırma yapabilen biri degilim bende buradan fikir edineyim bilgim olsun

Barodan avukat talep edebilirsiniz.

Deliliniz yoksa aldatildiginizdan nasil eminsiniz?

Eski konunuzu şimdi okudum da sürekli emme basma tulumbaya dönmüş bir ilişki, sürekli aldattigini bile bile affettiginiz kocaniz ve malesef yine çocuk.

Aldatildiginiza dair kanitlariniz var:
Eşinizin instagram hesabindaki mesajlari
Esinizin kadinla gittigi otel kayitlari
Eşinizin kadinla konuştuğu tlf dökümleri

Son düzenleme:
Boş yorum yapmayın çünkü derdim ve stresim bana yeter hangi otele gittini bilmiyorum kayıtı olsun hesabını sildi zaten o gece kavga esnasında msj falan gitti telefon dökümleri arastırdım hiç bir oparatör paylasmıyormus suc oldugu için burada birçok hikaye okudum okuyorum herkezde farklı bi olay kimse yasamadan anlamaz bir aldatıldım cocuk yaptım yazmadım 2 aylık hamileyken aldatıldıgımı öğrendim dedim ondan sonra 9 yıl esimin bi ihanetini görmedim yaptıysa bile ben bilmiyordum bu 9 yılda iki kızım daha oldu yorum yapmadan zor degilse empati yapmayıda deneyin benim arkadasımda aldatıldı ailesi anında ayrıl dedi ve bosandı ama benim hayatım böyle degil herkez farklı sekilde yasıyor

Baro avukat veriyor ucretsiz

Bacım bir bak kim boş kim dolu sonra yaz. Gergin olabilirsiniz ama bu size burda üye paylama hakkını vermez.

Herkesin derdi ayri ayrı senin derdin sana yük, benim derdim bana yük.

Hangi otele gittigini bilmiyorsan zan altinda itham etmeyin. Demek ki şifaen yorumluyorsunuz.

Üç çocuğunuz varmis ve bu süreçte aldatildiginizi bilmiyormuşsunuz. Artik biliyorsunuz. Baro ücretsiz avukat verir talep edin yazin dilekçenizi.

Yok yaşayan bilir yaşamayan bilmez, tok açın halinden ne anlar gibi yorumlariniz da ithamkar. Size yardimci olmaya calisiyorum çünkü ben dört çocukla boşanmış bir kadinim.

Ve yedi yildir ayaktayiz cok şükür ölmedik.

Arkadaş otele gittigini kendi itiraf etti ne zanı diyorsunuz benim esim saglıkcı işi bahane edip gecrleri gelmiyordu yalanını ortaya cıkardım doktoruyla konustum itiraf etti ne zanı ne yalanı sagolun

Yavaş olalım ama dimi. Nasıl bi giriş bu böyle?

Yardım istediğiniz insanlara yaptığınız bu atar gider var ya, bu cevval dik başlı halleriniz var ya... takdire şayan. Çok beğeniyorum. Okey . Ama bunları bu platformda değil de aldatmaktan önünü göremeyecek kocanıza yapmalıydınız. Adresi şaşırmışsınız.

Derdiniz var. Anlıyorum. ama inanin benim de var. Şu an bu yazıyı okuyanın da var.

Birbirimize mi dalalim şimdi? Ne yapalım?
Diyelim ki arkadaş sizi kırdı. E siz de onu kırdığınıza göre eşitlendiniz demek ki. O neyse siz de osunuz. Ve ben de bunu yazdığıma göre ben de sizin gibiyim. Al birini vur ötekine.

Hepimiz yol yordam öğrenelim.

Berbat bir evliliğiniz varmış. Olayin içindeyken anlamışsınız. Ama artık bi kabul edin.

Yaşadığı şeyleri duymaktan bu kadar öfkelenip ayar veren kadınlarin, kendilerine bunları yaşatanlara ayar verememesi çok vasat bir vasiyet.

Bu üslupla size kimse yardım etmez. Sitede avukat arkadaşlar var.

Birilerinin gönlünü alip düzgünce yardim isteseniz emin olun size iyi kötü bir rota çizilir.

Aileniz destek olmuyorsa boşanana kadar o evde kalın mahkeme nafaka bagliycaktir kızlarında okul çağına geldiyse sende çalış 1+1 ,2+1 ev tut zamanla hersey rayına oturur Allah yardımcın olsun çok zordur eminim ama aldatıldığını bile bile bu adamla yaşamak daha zor olacaktır..

Arkadaş otele gittigini kendi itiraf etti ne zanı diyorsunuz benim esim saglıkcı işi bahane edip gecrleri gelmiyordu yalanını ortaya cıkardım doktoruyla konustum itiraf etti ne zanı ne yalanı sagolun
Bak güzel bacım ben sizin kocaniz sizi aldatırken yaninda degildim. Dolayisi ile ne yasiyorsunuz bilemem degil mi? Bi kendinize batırın artik şu çuvaldızı yaaa

Yazdığınız bilgi ölçüsünde yorum alirsiniz. Alın şimdi de doktor çıktı. Madem doktoruyla konusup yalanini cikardiniz o zaman bir ŞAHİDİNİZ ( TANIĞINIZ) var.

Neyse siz yine de Dimyad' a pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayin.

Bir an önce “tmm” demeden bosanmanız dileği

Yasadıgım seyi duymaktan rahatsız olmuyorum olsam yazmam inanın ama herkezin yetişme tarzı ve aile yapısı farklı bunu söylemeye calısıyorum ewet sizin laskalasmıs dediginiz bu evlilikten ben kurtulmayı istiyorum cevrem cocukların var bosanma derdinde esimede her seferinde tepkimi gösterdim evden attım bütün kıyafetlerini yırttım çöpe attım aldıgı çicegi basında paraladım ama bunlardan ileriye gidemedim simdi bişeyler yapmak istiyorum cabalıyorum ama gelen sorular o kadar sacma ki herkezin sıkıntısı derdi var ben sizin sıkıntınısı empati yapmadan sorgulasam sizinde tepkiniz aynı olur kimseyi kırmak gibi derdim yok

Aynn oadamla olmak intihar etmek gibi geliyor ev arıyorum ama cok pahalı iki kızım okula gidiyor o yüzden semt degiştiremiyorum ailemin yakınında ev arıyorum okul dan geldiklerinde annemin yanında dursun kücük kızım 3 yasında zamanla iyi seyler olur inşllh cok tesekkür ederim

Barodan avukat talep edeceksiniz. Avukatsız olmaz. Size bir avukat tayin edilecek. Onunla konuşup ayrılığı ispat edebilmenin yollarını arayın.

Ayrılığı ispat edebilirseniz nafaka tazminat talep edebilirsiniz ve bu sizi ekonomik olarak rahatlatır. Sanırım en iyi yol bu.

Saçma yorumlar mı? Peki bacım festival gibisin, katılmak isterim, lakin HERKESin uyku vakti, iyi geceler

Ayrı yasıyoruz ıspat edemem ama aile fertleri sahit cogu msjları gördü herkezin icinde yaptıklarını kabul etti tesekkür ederim

Belirtmek istedim; dilinizi çok beğendim..hem ifade ediş tarzınız hem de niyetiniz..

Anlaşmalı boşanacaksan yeter ki bitsin diyorsan avukata bile gerek yok.. İnternetten hazır dilekçe indir birkaç düzenleme yap imzalayın git dosyanı açtır hızlı gün vermesi için de memura rica et bitti gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…