Boş yorum yapmayın çünkü derdim ve stresim bana yeter hangi otele gittini bilmiyorum kayıtı olsun hesabını sildi zaten o gece kavga esnasında msj falan gitti telefon dökümleri arastırdım hiç bir oparatör paylasmıyormus suc oldugu için burada birçok hikaye okudum okuyorum herkezde farklı bi olay kimse yasamadan anlamaz bir aldatıldım cocuk yaptım yazmadım 2 aylık hamileyken aldatıldıgımı öğrendim dedim ondan sonra 9 yıl esimin bi ihanetini görmedim yaptıysa bile ben bilmiyordum bu 9 yılda iki kızım daha oldu yorum yapmadan zor degilse empati yapmayıda deneyin benim arkadasımda aldatıldı ailesi anında ayrıl dedi ve bosandı ama benim hayatım böyle degil herkez farklı sekilde yasıyor
Yavaş olalım ama dimi. Nasıl bi giriş bu böyle?
Yardım istediğiniz insanlara yaptığınız bu atar gider var ya, bu cevval dik başlı halleriniz var ya... takdire şayan. Çok beğeniyorum. Okey . Ama bunları bu platformda değil de aldatmaktan önünü göremeyecek kocanıza yapmalıydınız. Adresi şaşırmışsınız.
Derdiniz var. Anlıyorum. ama inanin benim de var. Şu an bu yazıyı okuyanın da var.
Birbirimize mi dalalim şimdi? Ne yapalım?
Diyelim ki arkadaş sizi kırdı. E siz de onu kırdığınıza göre eşitlendiniz demek ki. O neyse siz de osunuz. Ve ben de bunu yazdığıma göre ben de sizin gibiyim. Al birini vur ötekine.
Hepimiz yol yordam öğrenelim.
Berbat bir evliliğiniz varmış. Olayin içindeyken anlamışsınız. Ama artık bi kabul edin.
Yaşadığı şeyleri duymaktan bu kadar öfkelenip ayar veren kadınlarin, kendilerine bunları yaşatanlara ayar verememesi çok vasat bir vasiyet.
Bu üslupla size kimse yardım etmez. Sitede avukat arkadaşlar var.
Birilerinin gönlünü alip düzgünce yardim isteseniz emin olun size iyi kötü bir rota çizilir.