Aldatılmak

Yerinizde olsam bu kadar abartmazdim,zaten siz ayrilmissiniz.
İlişki devam ediyor olsa anlardım da şu an çok mantıkli gelmedi bana.
Yenisine bakabilirsiniz.
Ayrıca kocam değil,eşim değil ne uzulecegim bitmiş iliskinin ardından.
Ailemle sağlıkli mi,bacım, annem,babam sağlık li mi ?
Onlara bakıp bugünume şükür der geçerim.
Elin iti için üzülmem ozetle.

Aşk acısımi en hafifi ben annem öldüğünde rahattım.Birgun kavusucaz diye ümit ettim.Ama aşk acısı öyle olmuyor birdaha gorusemeyecegini bilmek insana çok koyuyor.
Valla bence ölüm acısı ailenden birini kaybetmek daha zor ben Hem annemi hem babamı kaybettim aşk acısı ne ki onun yeri dolar ama anne babanın yeri dolmaz. Eski sevgilimin yeri doldu şuan evliyim ve çok şükür mutluyum

Ben çivi çiviyi söker’cilerdenim.
Yas tutup ağlayıp hayatı kendime zindan edemem.
Hemen yeni ortamlar sosyalleşme kafamı dağıtma ve kapanış. Sonra zaten bir sabah uyanıyorsun ve uzun zamandır aklına bile gelmediğini fark ediyorsun. Kuş gibi hafifsin…

Boşuna kendini üzüyorsun günün birinde unutacaksın. Hayat aşktan elin oğlundan ibaret değil böyle boş şeyler için üzülmeye değmez

Aldatılmak çok koyar insana ya aldatıldım mı hiç bilmiyorum ama bana ufak yanlısları olanları bile unutmuslugum oldu. Böyle bi şey olsa o insanı aklımın ucuna dahi getirmezdim sanırım. Ben merkezci insanlar bu konuda çok rahat bence, kimseyi unutma dertleri yok yanlıs yapıldığı zaman o adam sanki yeryüzünden siliniyo şahsen benim öyle

öncelikle üzülmeniz kendinizi paralamanız çok doğal çünkü ona karşı bir beklenti içindeymişsiniz yani duygular bitmemiş sizin de dediğiniz gibi. o hissi hiç yaşamadım ama sizi çok iyi anlıyorum. yaranızı dindirmek için eski günleri düşün. hak etmediğin halde yaşanan olayları, çok istediğin halde yaşanamayan ihtimallleri. bunları düşünün. size yaptığı haksızlığı.. beyniniz unuttursa bile kalbiniz unutturmaz hissettiğiniz acıyı. sorun bu yüzden kendinize, siz neden bu haldesiniz? gerçekten maddiyattan dolayı mıydı ayrılık yoksa sadece dindirmek için arkasına saklanılan bir bahane mi? dilerim bir gün yazdıklarımı benim gözümden okuyabilirsin, tüm yaralardan arınmış ve geri gelmeyecek günlerinizin daha iyi geçmesi gerektiğini fark ederek. bunları hak etmiyorsunuz, etmeyeceksiniz de. bırak insanlar istediğini yapsın ama sen kendine bunu yapma. kendi elinden kendin tut çünkü bir başkası seni oradan nasıl çekip çıkaracağını bilemez. seviliyorsun bunu sakın unutma.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim . Kendimi çok zorluyorum bastırmaya çalışıyorum bastırdıkça bir yerden tutamıyorum inşallah kalbim kendini kontrol edebilir

Komik ama ben ayrıldığım dönem böbrek taşım çıkmıştı aklıma aşk bile gelmemişti , kendi acımdan aşk acısına fırsat gelmemişti 😀

Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin, çok fenadır böbrek ağrısı
İşte insanoğlunun hayatı böyle ne acılar ne zorluklar var, aşk işin son halkası

Aşk acısımi en hafifi ben annem öldüğünde rahattım.Birgun kavusucaz diye ümit ettim.Ama aşk acısı öyle olmuyor birdaha gorusemeyecegini bilmek insana çok koyuyor.

Bence ülkecek aşkı saplantı halime getirmişiz. Bir daha görüşmeseniz ne olacak. Bir sürü insan bar, hayatımıza giten herkes bize bir ders öğretir ve öğreteceği ders bitmişse eninde sonunda hayatımızdan çıkar. Ben aşkın, erkeklerin bu kadar abartılmaması gerektiğini düşünüyorum :) ve evet ben de 6 yıllık sevgilim ile nişanlıyken aldatıldım. İki ağladım sonra gezip tozdum eğlenmeme baktım. Napayım dünyanın sonu değil yani.

merhaba herkese,
Güvendiğiniz, bu yapmaz dediğiniz birinin sizi aldattığını öğrendiğinizde o içinizde olan korkunç his , bulantı , terleme , üzgünlük ağlamak mide kramları falan en önemlisi de kalpteki yara nasıl geçer? Nasıl baş ederiz

Çok canım yanıyor , kalbim paramparça ne olur kırıcı yazmayın .
Maddi konulardan ayrıldığım eski erkek arkadaşımın beni ilişki içinde aldattığını öğrendim ona duygularım hala vardı. Hiç bir iletişimimiz olmasa da daha yeni ayrılmıştık zaten 1,5 2 ay oldu ben unutmadım. İlişki içindeyken de ona güvenmeyi seçmiştim bana asla beni aldatmayacağını söylemişti inanmıştım şimdi öğrendim ki aldatılmışım. Ağlamaktan kahroldum.
Ayrılmışsınız bitmiş zaten demeyin Ben içimdeki kırgınlıkla baş edemiyorum

Geçer :)
Nişanlımdan ayrıldıktan sonra beni aldattığını öğrenmiştim. Ve çok koymuştu bana da. Bir de beni aldattığı kız arayıp her şeyi anlatmıştı. Ve o zaman başka ve mutlu bir ilişkim vardı buna rağmen , geçmişe duyduğum saygımı yitirdiğim için midir nedendir çok kalbim kırılmıştı. Ama sonra iyi ki nişanı atmışım , aldığım kararın çok isabetli olduğunu teyit ettiğim için daha rahat hayatıma bakmıştım.

Bu aldatılma sana bir işaret. İyi ki ayrılmışım demen için, o sayfayı daha da açmaman için bir işaret.

Back
X