merhab arkadaşlar malesf bende aldatıldım hayyatta en korktuyum şeydi aldatılmak biz eşimle severek evlendik ve rmızda8 yaş var ailem istemsede onunla evlendim 5 yıldır evliyim 4 yaşında bi oğlum var ilk yıllar çok iiiydik am bu son bir yıldır hiç anlaşaıyoruz sürekli sorun çıkarıyordu am hiç bi zamn sevgisinde şüpe etmmmştim bunda 5 gün önce bilgisayarı karıştırdım bişey beni çekiyordu zaten şüpe vardı geç saatlere kadar msndeydi arkadaşlarımla görüşüyorum dedi hepside erkek adıydı ve bizim bilgisayar kayddiyor msnde kiminle görüşüyosan bide ne göreyim nuri diye biriyle görüşüyor deim nuri diye biir yok arkadaşı ve anladımki aaldatıyor neler yazmış neler görüntülü aşkım canım bitanem hayatım kadınım diye ve bunlarda 4 aydır görüşüyorlardı innamadım şok oldum kabulenmedim yazlıar okudukça beynimden vurulmuşa döndüm hemen ardım eşimi geldi gösterdim yalan dedi arkadaşım ben değilim dedim anneme giitiym gün ki yazılanları gösterdim çok kötü şeyler yazmışlar neler yapacaz diye cinselik hemen hepsini sildi annesini ardaım annem anlatım rezil olsun diye anneme giiitm ama malesef oğlum için dönmek zorunda kaldım eşşek giib yalvardı am ben affedmiyorum güven biiit ne yapacağımıda bilmiyorum anladıyım tek şey aldatılamk çok çko kötü LAALH kimseye yaşatmasın yorumlarınız bekliyorum çünkü çok zor durumdayım