aldatılmak....

canancanancanan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
1
0
36
Gaziantep
MERHABA;
SİZ HEmCİNSLeRİMDEN YARDIM İSTiYORuM. İKİ ARKaDAŞIM VaR. İkiside birbirini tanıyor ama yakın değiller. Ben aralarında köprü vazifesi görüyorum. arkadaşlarımdan biri diğerinin eşi ile birliktelik yaşıyormuş. ben de tesadüfen anladım. bir kadının kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmasını kaldıramıyorum. o arkadaşımla görüşmeyi kestim. aldatılan arkadaşımı ne zaman görsem beni bi titreme alıyo. ona söyleyip söylememeye karar veremiyorum. oda aldatıldığını hissediyor zaten. onlar pişkin pişkin gezip dolaşıyorlar. ikiside çok rahat. bana bi akıl verin. ne yapmalıyım....

Gercekten cok zor bi durum söylemeseniz vicdaniniz rahat etmiycek,söylersende olasi kötü ihtimaller var yine :18:arkadasiniz size inanmayabilir yada inanir ama evlilik bi sekilde devam eder ve yine esi izin vermedigi icin sizle arkadasligini kesebilir falan filan yani.ama bu sekildede arkadasinizi resmen aptal yerine koyuyolar.Hic tanimadigi birine artip yada mesaj göndertim söyletseniz:44:

Sizin basınızda böyle bir durum olsaydı (Allah korusun) Arkdasınızın size söylemesini, uyarmasını, ikaz etmenisini, tedbirli olmanız gerektiğini söylemesini isterdiniz..

Bunu bir arkadasınıza açık açık söylemek tabi ki cok zor bir durum fakat, eğer gösterirseniz, hem kendinizi affettirmiş hemde arkadasınızın gerçekleri ögrenmesini sağlamıs olursunuz..

Yalnız söyle bir durum da var, ben bununla karsılastıgım için biliyorum: Eşine kondurmayıp size inanmayabilir.. O yüzden gösleriyle görmesini sağlamalısınız..
Ben yasadoğım için cok cok iyi biliyorumm..

birkaç seçeneğiniz var.
birincisi kanıt elde edip, beraber fotoğraflarını vs. çekip; sonrasında aldatılan arkadaşınızla paylaşmanız. arkadaşınız size inanmamayı seçecektir, eşinin tarafını tutacaktır. o zaman da fotoğrafları gösterirsiniz. bir şekilde elinizde ispatı olmalı, çünkü eşler böyle konularda üçüncü kişiye saldırmayı daha uygun buluyor.

ikinci seçenek, (hem sizi olayın biraz daha dışında tutar; arkadaşınızla aranızı bozmanız gerekmez.)

diğer çiftin beraber olacağı bir yere arkadaşınızı götürebilirsiniz. önceden nerede buluşacaklarını vs. öğrenip; orada randevu vermek gibi. beraberken rastlayabilirsiniz onlara. (burada dedektiflik oynamanız gerekecek bir süre, hem onları elele göz göze yakalayamazsanız -e biz arkadaşız- açıklaması da yapabilirler. sonrasında hareket alanınız kalmaz.)

üçüncü bir seçenek, ortak arkadaşınız varsa paylaşmanız. onunla birlikte bu arkadaşınızı alıp konuşmanız...
ben olsam sanırım bunu yapardım.

yakın bir arkadaşım aldatılıyor olsa yine ortak ve yakın bir arkadaşımızla gider konuşurdum.

son seçenek içinize atmak olur bunu. arkadaşınızla paylaşmamak.

kendi adıma söyleyeyim, aldatılıyorsam bunu bilmek isterim. yakın arkadaşım bunu benden gizleyerek kötülük etmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…