• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak...

es_er

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
35
0
86
Antalya
merhaba

5.5 yıllık evliyim ve vajınusmusum yenmeye calısıyorum tedavı goruyorum, devam edermıyım bılmıyorum.
vajınusmus olanlar bılır cok acı bır donem bazen ınsan tıkandıgını hısseder kotu deneyımlerden sonra agza alınmayacak sozler bıle soylenır.

5-6 ay once bır deneme ve husran sonucu esımle tartısmaya basladık. once o herzamankı gıbı ılımlı yaklasıyordu kendını kasmasan olacak felan dedı bende cıldırıyordum zaten yapamadıgım ıcın kendını kasma demek kolay
sen benım neler cektıgımı bılıyormusun felan dıye basladım onu suclamaya basladım onunda hatası oldugunu felan... uzadı gıttı ve sabrım tukenmıstı gıt dedım baskalarıyla gıder bu ıhtıyacını ben bunu yapamaıyorum yapamıycamda. sacmalama felan dedı. cıddıyım dedım. cok caresız hıssettım kendımı onada uzuluyordum. bır erkek ıcın daha zor basladıgın bırseyı bıtıremıyorsun aglama krızlerıne gıren bır kadınla sonlanıyor.neyse ondan ıyıce uzaklasmaya basladım ayrılalım dedım utanıyorum artık senden ... o duzelecek olacak dr gıderız felan dedı ama ben bı kabusun ıcınde gıbı adamı ıyıce ıttım. kendıme kızgındım ondan utanıyordum artık.. onu ıyıce ıhmal ettım . caba gostermedım bıraktım ıyıce..

veeeeee o kendısıne kur yapıp duran bır kadınla beraber olmus o gunlerde benım sozlerımden dolayı oda kendını sorgulamaya baslamıs bendemı bı sorun var dıye kendı tabırıryle sadece cınsellık ıcın tatmın olmak ıcın yapmıs bırkac kez gorusmusler kadın bunu tehdıt etmıs daha fazla gorusmek ıcın esım kabulletmemıs dedıgıne gore son bır-ıkı gorusmelerı bu yuzden olmus.bıtmıs sonunda(tam detayları ogrenmeyı yuregım kaldırmıyor ama sakınlestıkce ogrenıcem boyutunu) sonrasında pişman olmus son zamanlarda sureklı alkol kullanıyordu derdını demıyordu bana aldattıgını anlamadım ben ona surprız yapmak ıcın vajınusmus tedavısıne baslamıstım yavas yavas ılıskıye gırmeye baslamıstık . ben eskı neseme sevgı hallerıme gerı dondum,ondanda daha cok ılgı beklemeye basladım,
cok ıckı ıcmesı benı cok uzuyordu.bu konuda tartısmaya basladık dayanmıyorum kafamı dagıtmak ıstıyorum felan dıyordu yuzume bakamıyordu ve sonra zorda olsa ıtıraf ettı..
yıkıldım.aslında vajınusmus oldugum ıcın hep beklerdım ama yasamak cok kotu.kendıme kızıyorum ben onun aklına soktum adam 5 yıl beklemıstı ben onu sureklı ıttım. ama onunda yapmasını kabullenemıyorum.
ben onu cok sevdım herseyden cok... sımdı aynı zamanda nefretde edıyorum. o cok pısman sadece kendını tatmın etmek ıstemıs.
bundan sonra ne yapacagımı bılemıyorum yapmam gereken bellı ama yapamıyorum annem ve babam kaldıramaz.onları uzmeyecegıme soz vermıstım.
esım benı kırmadan ısrarlarımdan dolayı net bır sekılde anlatıyor ben oyle ıstıyorum cunku aslında ona ınanıyorum bazen yalanmı soyluyor dıyorum ... ona bırsans vermemı duzeltecegını soyluyor amam hıc bırsey eskısı gıbı olmaz olamaz dımı???
onu yada kendımı savunmak ıstemıyorum yanlıs yazdıysam oyle bır nıyetım yok.
daha cok yenı acım ne dusunecegımı bılmıyorum neler yapabılecegımden emın degılım
o benı bır sure rahat bırakacak eve gelmeyecek karar vermem ıcın.nasıl bır karar verırsem vereyım uzulecegımı bılıyorum

nasıl olacak ki zaman makinası icat edip zamanı geri alabilmen lazım.
kendi sorunlu olsa senin aldatman mı gerekecekti?
dayanamıyorsa haklı bahanesi vardı defolup gitseydi ne hali varsa görseydi?
seninki zamanını beklemiş ne malum ilk olduğu

Açık konuşmak gerekirse sen kendi ellerinle itmişsin.

Bir erkek için 5,5 sene çok uzun bi süre..

Yaptığını tabiki onaylamıyorum ama burada bir iki sene değil 5,5 seneden bahsediyoruz. Hiç mi tedavi olmadınız? Bu kaçınılmaz bir son bunu nasıl göremediniz? Üzüldüm şahsen.. Ben sizin yerinizde olsaydım acilen tedavi olur ve evliliğime devam ederdim. Burada sadece eşiniz suçlu değil. Ayrıca bu normal bir aldatma sınıfına da girmiyor bence.

Şunu da eklemem gerekirse anlattıklarınıza bakarsak eşiniz bunu ilk defa yapmış, daha önce yaptığını sanmıyorum..

Beş buçuk sene çok uzun bir süre evet
AMA EŞİN İKTİDARSIZ OLSAYDI VE SEN BAŞKA BİR ADAMLA YAŞASAYDIN ONUN BAŞKA BİR KADINLA YAŞADIĞINI TEPKİSİ NE OLURDU ?
Hazmedilir birşey değil bence.

kendi elinle itmişsin kısmına katılmıyorum yani hasta olsak adamların bizi aldatmaya haklarımı olacak
adam gibi olmuyorsa boşanalım deseydi ne hali varsa görseydi beyfendi kendinden emin olmak istemişmiş pişmanmış
e ozaman bu kızda gitsin önce başkasıyla yapsın senden dolayı mı merak ettim desin bak bakalım tepkisi ne oluyor?

Burada bir bayan 5,5 yıldır eşim benimle ilişkiye girmedi diye konu açsaydı boşan, madem iktidarsız neden senin hayallerini yıktı derdik.

Bir ekeğin 5,5 sene ilişkiye girmeden evli kalması onda da psikolojik sorunlara neden olabilir.. Kendimden emin olmak istiyorum diye belkide bu nedenle söyledi.

Adam itiraf etmiş, gördüğünüz üzere gayet açık sözlü bir şekilde dile getirmiş ve vicdan azabı da çekmiş. Bu da bu insanın dürüst olduğunun en büyük göstergesi.. Söylemeyebilirdi, size hissettirmeden devam edebilirdi.. Bir de bu açıdan düşünün.. Ben eminim ki düzenli bir cinsel hayatınız olsaydı eşiniz sizi asla aldatmazdı. Oyüzden size bir an önce tedavi olup evliliğinizi kurtarmanızı tavsiye ediyorum.

dürüst adam ben böyle devam edemem seni de aldatamam boşanalım derdi
kendini ispat çabasına girmezdi hangi pişmanlık kadında açılan yarayı kapatacak
yarın öbür gün hamile kaldığında belki gene cinsellik olmayacak o zaman eşi vizeyide almış olacak
cinsellik yoksa beni aldatabilirsin canım izin veriyorum demiş olacak

merhaba

5.5 yıllık evliyim ve vajınusmusum yenmeye calısıyorum tedavı goruyorum, devam edermıyım bılmıyorum.
vajınusmus olanlar bılır cok acı bır donem bazen ınsan tıkandıgını hısseder kotu deneyımlerden sonra agza alınmayacak sozler bıle soylenır.

5-6 ay once bır deneme ve husran sonucu esımle tartısmaya basladık. once o herzamankı gıbı ılımlı yaklasıyordu kendını kasmasan olacak felan dedı bende cıldırıyordum zaten yapamadıgım ıcın kendını kasma demek kolay
sen benım neler cektıgımı bılıyormusun felan dıye basladım onu suclamaya basladım onunda hatası oldugunu felan... uzadı gıttı ve sabrım tukenmıstı gıt dedım baskalarıyla gıder bu ıhtıyacını ben bunu yapamaıyorum yapamıycamda. sacmalama felan dedı. cıddıyım dedım. cok caresız hıssettım kendımı onada uzuluyordum. bır erkek ıcın daha zor basladıgın bırseyı bıtıremıyorsun aglama krızlerıne gıren bır kadınla sonlanıyor.neyse ondan ıyıce uzaklasmaya basladım ayrılalım dedım utanıyorum artık senden ... o duzelecek olacak dr gıderız felan dedı ama ben bı kabusun ıcınde gıbı adamı ıyıce ıttım. kendıme kızgındım ondan utanıyordum artık.. onu ıyıce ıhmal ettım . caba gostermedım bıraktım ıyıce..

veeeeee o kendısıne kur yapıp duran bır kadınla beraber olmus o gunlerde benım sozlerımden dolayı oda kendını sorgulamaya baslamıs bendemı bı sorun var dıye kendı tabırıryle sadece cınsellık ıcın tatmın olmak ıcın yapmıs bırkac kez gorusmusler kadın bunu tehdıt etmıs daha fazla gorusmek ıcın esım kabulletmemıs dedıgıne gore son bır-ıkı gorusmelerı bu yuzden olmus.bıtmıs sonunda(tam detayları ogrenmeyı yuregım kaldırmıyor ama sakınlestıkce ogrenıcem boyutunu) sonrasında pişman olmus son zamanlarda sureklı alkol kullanıyordu derdını demıyordu bana aldattıgını anlamadım ben ona surprız yapmak ıcın vajınusmus tedavısıne baslamıstım yavas yavas ılıskıye gırmeye baslamıstık . ben eskı neseme sevgı hallerıme gerı dondum,ondanda daha cok ılgı beklemeye basladım,
cok ıckı ıcmesı benı cok uzuyordu.bu konuda tartısmaya basladık dayanmıyorum kafamı dagıtmak ıstıyorum felan dıyordu yuzume bakamıyordu ve sonra zorda olsa ıtıraf ettı..
yıkıldım.aslında vajınusmus oldugum ıcın hep beklerdım ama yasamak cok kotu.kendıme kızıyorum ben onun aklına soktum adam 5 yıl beklemıstı ben onu sureklı ıttım. ama onunda yapmasını kabullenemıyorum.
ben onu cok sevdım herseyden cok... sımdı aynı zamanda nefretde edıyorum. o cok pısman sadece kendını tatmın etmek ıstemıs.
bundan sonra ne yapacagımı bılemıyorum yapmam gereken bellı ama yapamıyorum annem ve babam kaldıramaz.onları uzmeyecegıme soz vermıstım.
esım benı kırmadan ısrarlarımdan dolayı net bır sekılde anlatıyor ben oyle ıstıyorum cunku aslında ona ınanıyorum bazen yalanmı soyluyor dıyorum ... ona bırsans vermemı duzeltecegını soyluyor amam hıc bırsey eskısı gıbı olmaz olamaz dımı???
onu yada kendımı savunmak ıstemıyorum yanlıs yazdıysam oyle bır nıyetım yok.
daha cok yenı acım ne dusunecegımı bılmıyorum neler yapabılecegımden emın degılım
o benı bır sure rahat bırakacak eve gelmeyecek karar vermem ıcın.nasıl bır karar verırsem vereyım uzulecegımı bılıyorum

durumunuza gerçekten çok üzüldüm
ama kendiniz ona git diye defalarca söylemiş
çaba göstermemiş
tedavi olmayı reddetmişsiniz
adam yaptıgınıda söylemiş söylemeyede bilirdi
hiçbişey yokmuş gibide davranabilirdi
sizi bilmem ama bence bi şansı hak ediyor eşin
bu arada eşini savundugumdan degil yaptıgı dogruda degil ama sizinde tutumunuz yanlış oldugu için şans vermenizi önerdim
tabiki karar sizin:34:

5,5 yıl gerçekten çok uzun bir süre... iyi dayanmış eşiniz. sizin duygularınız var, sinirle, umutsuzlukla vs duygularla ağır laflar etmişsiniz. biz kadınlar yanlış yaptığımızda, yanlış şeyler söylediğimizde hep bir anlık sinir, öfke, hormonlar vs. gibi bahaneler bulabiliyoruz. ama karşımızdaki de bir insan. siz çok büyük sıkıntı yaşayabilirsiniz ama aynı sıkıntıları o da yaşıyor.

benim eşim de bana git başkasıyla ol dese bir iki üç kaale almam ama bir süre sonra insanın aklına girer bu. hiçbir şey eskisi gibi olmaz diye bir şey yok. zamanla her şey düzelir. eşinizle ilgili başka bir sıkıntınız yoksa şans verin bence. her şey güzelken, cinsel hayatınız varken yapmamış bunu.

ben şu hamile halimle, midem bulana bulana ilişkiye giriyorum. midemin bulantısı 24 saat geçmiyor, 47 gündür durmadan kusuyorum. sırf kocamın ihtiyacı karşılansın diye değil. o ilişkinin ikimize hissettirdiği o güzel duyguya ihtiyacımız var. sadece fiziksel bir olay değil çünkü. duygusal yönü, karı kocayı birbirine bağlayan yönü çok kuvvetli bir şey bu.

diğer erkeklere nazaran en azından bir şansı hak ediyor bence eşiniz. onca söze rağmen karısını aldatmayan bir erkeğin olacağını sanmam. siz bir anlık öfkeyle sinirle söylediniz o da bir anlık öfkeyle yaptı. diğer erkeklerle, aldatmalarla bir tutmayın. zaman verin. yaptığından çok pişman anlaşılan. tabi yine de siz bilirsiniz...

Burada bir bayan 5,5 yıldır eşim benimle ilişkiye girmedi diye konu açsaydı boşan, madem iktidarsız neden senin hayallerini yıktı derdik.

Bir ekeğin 5,5 sene ilişkiye girmeden evli kalması onda da psikolojik sorunlara neden olabilir.. Kendimden emin olmak istiyorum diye belkide bu nedenle söyledi.

Adam itiraf etmiş, gördüğünüz üzere gayet açık sözlü bir şekilde dile getirmiş ve vicdan azabı da çekmiş. Bu da bu insanın dürüst olduğunun en büyük göstergesi.. Söylemeyebilirdi, size hissettirmeden devam edebilirdi.. Bir de bu açıdan düşünün.. Ben eminim ki düzenli bir cinsel hayatınız olsaydı eşiniz sizi asla aldatmazdı. Oyüzden size bir an önce tedavi olup evliliğinizi kurtarmanızı tavsiye ediyorum.

bu yoruma katılıyorum. konu sahibini boşasa bu sefer de bunun için mi boşadı beni derdi, dermanı olmayan bi hastalık değil kendi de demiş tedaviye başladım, yavaş yavaş giriyoruz diye. neden bunun için 5.5 sene bekledin.

burda bi kız vardı tullip, eşi 2 yıl birlikte olmadı o konuyu okuyup kızın kocasına neler neler dendi bi görsün konu sahibi.

5 gün değil 5 yıl yaa, bilmiyorum ben aldatmazdım ama o kadar da sabırlı olmazdım.

dürüst adam ben böyle devam edemem seni de aldatamam boşanalım derdi
kendini ispat çabasına girmezdi hangi pişmanlık kadında açılan yarayı kapatacak
yarın öbür gün hamile kaldığında belki gene cinsellik olmayacak o zaman eşi vizeyide almış olacak
cinsellik yoksa beni aldatabilirsin canım izin veriyorum demiş olacak

bu kadar sert yorumlara gerek yok. boşanmak kolay değil. her olay kendi şartları içinde değerlendirilmeli. aldatılmak kabul edilemez ama bazı istisnai durumlarda doğru karşılanmasa da bir şans verilebilir. ikincisi olursa ancak o zaman bu kadar sert konuşabiliriz. erkek olsa da onlar da insan. onların da duyguları var. vajinismus çok zor bir durum. kesip atmamak lazım. konu sahibinin sözleriyle bu durum birleşirse gerçekten durum içinden çıkılmaz bir hal alır.

5,5 yıl gerçekten çok uzun bir süre... iyi dayanmış eşiniz. sizin duygularınız var, sinirle, umutsuzlukla vs duygularla ağır laflar etmişsiniz. biz kadınlar yanlış yaptığımızda, yanlış şeyler söylediğimizde hep bir anlık sinir, öfke, hormonlar vs. gibi bahaneler bulabiliyoruz. ama karşımızdaki de bir insan. siz çok büyük sıkıntı yaşayabilirsiniz ama aynı sıkıntıları o da yaşıyor.

benim eşim de bana git başkasıyla ol dese bir iki üç kaale almam ama bir süre sonra insanın aklına girer bu. hiçbir şey eskisi gibi olmaz diye bir şey yok. zamanla her şey düzelir. eşinizle ilgili başka bir sıkıntınız yoksa şans verin bence. her şey güzelken, cinsel hayatınız varken yapmamış bunu.

ben şu hamile halimle, midem bulana bulana ilişkiye giriyorum. midemin bulantısı 24 saat geçmiyor, 47 gündür durmadan kusuyorum. sırf kocamın ihtiyacı karşılansın diye değil. o ilişkinin ikimize hissettirdiği o güzel duyguya ihtiyacımız var. sadece fiziksel bir olay değil çünkü. duygusal yönü, karı kocayı birbirine bağlayan yönü çok kuvvetli bir şey bu.

diğer erkeklere nazaran en azından bir şansı hak ediyor bence eşiniz. onca söze rağmen karısını aldatmayan bir erkeğin olacağını sanmam. siz bir anlık öfkeyle sinirle söylediniz o da bir anlık öfkeyle yaptı. diğer erkeklerle, aldatmalarla bir tutmayın. zaman verin. yaptığından çok pişman anlaşılan. tabi yine de siz bilirsiniz...

tebrik ederim seni arkadaşım, bir çok arkadaşımızın yağtığı hataya düşmemişsin. hormon değişimi mi desem, duygu değişimi mi desem hamile olunca kutsal anne oluyolar, e onlar öyle olunca eş de onu kadın gibi görmemeye başlıyo. henüz çocuğum yok hamile kalmadım bilmiyorum da ama bence yanlış. bencil olmayıp karşılıklı birbirlerini düşünmeli eşler. nasıl ki eş hamile diye hassas davranıyosa, kadın da eşiyle ilgilenmeli bağlarını koparmamalı.

ben hamileyim deyip kendini dünyadan soyutlayan kadınları anlamıyorum :17:

5,5 yılda kadın bile olsa bu kadar itilme karşısında muhtemelen aldatır...
adamın ki doyumsuzluk değil tamamen açlık...

temelinden sağlam olmayan bir evliliğin geldiği şu durum çok şaşırtıcı değil açıkcası
5,5 yıl çok uzun bir süre kanser hastaları bile çare bulabiliyor bundan daha az bir sürede.
sağlıklı bir ilişki evlilik için sağlıklı bir cinsellik şart. olmuyorsa olmuyordur görüldüğü gibi
keşke bu raddeye gelmeden medeni şekilde ayırsaymış sizinle yolunu.

vajinusmus bir hastalık olabilir ama herşeyin bir tedavisi var. ne hakla bir insanı 5.5 sene bekletebilir bir insan? tedavi olunsa sonuç alınmasa tamam ama tedavi olunmuyorsa artık hastalık mazereti altına saklanılacak birşey yok. Bir de kimse kusura bakmasın ama kaç erkek vardır bu kadar süre, eşi tedavi olmazken ve üstüne üstlük onu suçlarken bekleyecek? Aldatmayı kesinlikle mazur görmüyorum ama "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye de bir gerçek var, işte bu o hesap.

5,5 yıl çok uzun bir süre...keşke daha önce tedavi olmayı deneseydiniz, bence eşinize daha fazla kızmayın, kınanacak bi durumu da yok, yorum yapan arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemiş, bence evliliğinizi kurtarabilirsiniz,
inanın 5 yıl çok ama çok uzun bir zaman...ki eşiniz bir de vicdan azabı çekmiş..

daha fazla sorgulamayın bence eşinizi...:34:

eşiniz yerden göğe kadar haksız ve ne kadar kolay bişey gibi söyleniyor ya hayret.eşin gezip tozmamış ki yani başka bir kadınla allah kimsenin başına vermesin düşünmesi bile mide bulandırıcı. allahdan korkmayan kuldan da utanmazmış.siz evet bu hastalığı yenmeye çalışmalydınız sizi zorlamalıydı tedavisi var sonuna kadar gidilir olmadı boşanır herkes kendi yoluna bakardı. ama yatmak bana öyle iğrenç geliyor ki bu resmen şerefsizlik o kadın zaten kocana kadar kimlerle yemiştir o haltı yani resmen ağzıma almıcam o işte. durumun çok zor ve çok acı ama burda bu iğrençliği yapsın hakkıdır demek çok çok saçma hiçbirşekilde hakkı yok ne bu ya adam aldatır çünkü o erkek.erkeği kadını yok bu iğrençliğin savunmasıda yok aynı şeyi sen yapsaydın allah korusun hemen öldürürdü dimi namusunu temizlerdi ama o yapınca namus yok erkeklik var hayır şerefsizlik paraylamı... kararsenin allah yardımcın olsun ama erkek haklı yapmış ve itiraf etmiş bide madalya takın bari ya pesssssssss

Hepimizin kabul ettiği temel doğrular yok mu?
Evli eşler birbirini aldatmamalı.
Şimdi eğer bu ilkeyi delecek sebepler üretmeye başlanırsa kevgire dönmez mi?

Hastaydın,ihtiyaçlarımı karşılayamadın aldattım.
Bana söylediklerin ile beni sen ittin aldattım.....vb.
Ama sonuç değişmiyor.

5,5 yıl değil çok daha uzun da olsa süre den daha önemli olan eşinizin dayanamayacağı yerde size "Ben artık duramıyorum" demesi gerekirdi.Hemen nasılda bulmuş aldatacak birini.Eşiniz neden bu tür kadınları çevresinde tutuyor.?İş arkadaşı mecbur aynı ortamdalar bile deseniz eğer soğuk durduğu bir kadın olsaydı hoppa yatağa gidilemezdi demek ki aralarında bir muhabbet var ki ihtiyaç anında hemen oluveriyor.

Eşinizin karekteri nedir biz bilmiyoruz.Karekter yapısı kolay kolay değişmez biliyorsunuz.
Hatalardan ders alan biri mi?Yaptığı iğrençliğin tam olarak farkında mı?Eşiniz ya gerçekten pişman olup,tövbeler edip asla bu belaya bir daha bulaşmayacak yada bir kere yaptığı için devamı gelecek.Allah korusun.

Size çok geçmiş olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
Yorum yazıp yazmamak arasında kaldım..
Çok zor bir durum..
ALLAH korusun başıma gelse nasıl bir tepki verirdim bilmiyorum..
Sen zamanında tedavi olmaya çalışsan, ağır laflar etmemiş olsan ve eşin buna rağmen seni aldatsaydı yorumum farklı olurdu..
Ama..
İşte bir aması var..
Buraya yazdıklarına göre kes at demesi öyle kolay değil..

Eşinin yaptığı çok ağır bir şey ama senin lafların da yenilir yutulur cinsten değil..

Pişmanlık güzel bir meziyet en azından içinde adam sıfatı taşıyan biriymiş..
Sanırım iş sadece cinsellik gönül bağı falan da yok..

Benim düşünceme göre evliliğiniz 2. bir şansı hak ediyor..
Yara iyileşir zamanla izi kalır elbet..
Ama seviyorsan eğer biraz çaba gerek..

Back
X