• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak...

çok uzun süre ilişkiye girememişsiniz, ev arkadaşlığı gibi bir şey olmuş evliliğiniz. anlamadığım bu en ilkel dürtü sizi hiç dürtmedi mi? yani artık bu işin çaresine bakmanız gerektiğini bu kadar sene nasıl anlayamadınız, nasıl canınıza tak etmedi? dediğim gibi en temel ve ilkel dürtümüz bu.

eşinizle olan olaya gelince, aldatmak çok iğrenç bir şey. insanı çok yaralar. ama burada farklı bir durum var herkes de değinmiş konuya. bir şey 2 kere yapıldığında 3. sü mutlaka gelir fakat 1 kere yapılmış bir hatanın geleceği için konuşmak çok doğru değil.

herkese cevapları ıcın tesekkurederım kımseye anlatılmayacak bırseydı ve burası aklıma geldı amacım aklımdakılerı dısa vurmaktı.
cok zor yasmayan anlayamaz .basıma gelmeden once bana da bır arkadasım dese ayrıl derdım. bende normal bır kadın olsaydım dusunmezdım bıle...
kendın o seyı veremedıgın ıcın zaten eskısıklık hıssedıyorsun.
tedavıye gec baslamak bu durumu cozmemek benım en buyuk hatam.olayıda baslatan bu.

esımın bır daha yapmayacagına ınanıyorum cunku cok pısman benım halımı tahmın edersınız o bendende kotu bır durumda.

benım dırek ayrılıgı dusunmemın nedenı aılem.kaldıramazlar bılıyorum.aılemı uzmeyecegımı bılsem kendı mutsuzlugumu 1 dk dusunmem,benden cok onlar yıkılır... vajınusmusu kımse bılmıyordu herkes bızı mutlu goruyordu.vaj harıc hıc bı sorunumuz olmadı.mutluydukta..esım bı kadını mutlu olabılecegı herseyı yaptı bana hıc bırseyden kacınmadı,hıc bırseyde gozum kalmadı.
onu savunmuyorum yaptıgını kabul etmıyorum. o hatasının cok farkında gorebılıyorum ama...
keske kabus olsa uyansam dıye beklıyorum aslında eskı hayatımı gerı ıstıyorum.ama bu cok buyuk bır yara actı.ayrılsamda ayrılmasamda mutlu olmayacagımı bılıyorum. en az hasar nasıl olur onu dusunuyorum benden baska uzulecek ınsanların fazlalıgını dusunuyorum esmın aılesı de kaldıramaz onlarda benı cok severler. benım aılemde onu.

kusuruma bakmayın dagınık anlatıyorum kafamda okadar cok sey varkı hepsını yazayım dıye ugrasıyorum

herkese cevapları ıcın tesekkurederım kımseye anlatılmayacak bırseydı ve burası aklıma geldı amacım aklımdakılerı dısa vurmaktı.
cok zor yasmayan anlayamaz .basıma gelmeden once bana da bır arkadasım dese ayrıl derdım. bende normal bır kadın olsaydım dusunmezdım bıle...
kendın o seyı veremedıgın ıcın zaten eskısıklık hıssedıyorsun.
tedavıye gec baslamak bu durumu cozmemek benım en buyuk hatam.olayıda baslatan bu.

esımın bır daha yapmayacagına ınanıyorum cunku cok pısman benım halımı tahmın edersınız o bendende kotu bır durumda.

benım dırek ayrılıgı dusunmemın nedenı aılem.kaldıramazlar bılıyorum.aılemı uzmeyecegımı bılsem kendı mutsuzlugumu 1 dk dusunmem,benden cok onlar yıkılır... vajınusmusu kımse bılmıyordu herkes bızı mutlu goruyordu.vaj harıc hıc bı sorunumuz olmadı.mutluydukta..esım bı kadını mutlu olabılecegı herseyı yaptı bana hıc bırseyden kacınmadı,hıc bırseyde gozum kalmadı.
onu savunmuyorum yaptıgını kabul etmıyorum. o hatasının cok farkında gorebılıyorum ama...
keske kabus olsa uyansam dıye beklıyorum aslında eskı hayatımı gerı ıstıyorum.ama bu cok buyuk bır yara actı.ayrılsamda ayrılmasamda mutlu olmayacagımı bılıyorum. en az hasar nasıl olur onu dusunuyorum benden baska uzulecek ınsanların fazlalıgını dusunuyorum esmın aılesı de kaldıramaz onlarda benı cok severler. benım aılemde onu.

kusuruma bakmayın dagınık anlatıyorum kafamda okadar cok sey varkı hepsını yazayım dıye ugrasıyorum

Es_er bu sorunu en iyi bir danışman yardımıyla çözebilirsiniz.
Daha önce ki mesajımda da söylemiştim evliliğin ve eşin bir şansı daha hak ediyor..
Kendini bu kadar yıpratma bir aile danışmanına gidin ve probleminize bir de bu yönden bakın.
Eminim yaran hafifleyecek ve evliliğin kurtulacak..
Eşinde o ışığı görüyorsan, gerçekten pişmansa bir kereye mahsus affedebilirsin..
Eğer affedersen kendi üstünde ki yükün bir kısmını da atarsın..
Umarım düzelir..

eşiniz bence dürüst ve sana da değer veriyor çok uzun bi süreden bahsediliyor bence o fırsatına eşine kendin vermişsin bu zamana kadar bekelemeyip tedavi olmak için elinden geleni yapardın aldatılmak tabiki kolay bişey değil ama bu durum farklı onun için bence şans verilip birbirinize herşeyi unutup devam etmelisiniz herşey güzel olur.erkek herzaman ister 2 gün zor duruyolar ki senin kocana bravo 5 yıl beklemiş şimdi ne evliler görüyoruz duyuyorz yok kocam yetersiz yok karım yetersiz deyip aldatan onun herşeye tekerar başlayıp kocanı da suçlmadan devam edin..

merhaba

5.5 yıllık evliyim ve vajınusmusum yenmeye calısıyorum tedavı goruyorum, devam edermıyım bılmıyorum.
vajınusmus olanlar bılır cok acı bır donem bazen ınsan tıkandıgını hısseder kotu deneyımlerden sonra agza alınmayacak sozler bıle soylenır.

5-6 ay once bır deneme ve husran sonucu esımle tartısmaya basladık. once o herzamankı gıbı ılımlı yaklasıyordu kendını kasmasan olacak felan dedı bende cıldırıyordum zaten yapamadıgım ıcın kendını kasma demek kolay
sen benım neler cektıgımı bılıyormusun felan dıye basladım onu suclamaya basladım onunda hatası oldugunu felan... uzadı gıttı ve sabrım tukenmıstı gıt dedım baskalarıyla gıder bu ıhtıyacını ben bunu yapamaıyorum yapamıycamda. sacmalama felan dedı. cıddıyım dedım. cok caresız hıssettım kendımı onada uzuluyordum. bır erkek ıcın daha zor basladıgın bırseyı bıtıremıyorsun aglama krızlerıne gıren bır kadınla sonlanıyor.neyse ondan ıyıce uzaklasmaya basladım ayrılalım dedım utanıyorum artık senden ... o duzelecek olacak dr gıderız felan dedı ama ben bı kabusun ıcınde gıbı adamı ıyıce ıttım. kendıme kızgındım ondan utanıyordum artık.. onu ıyıce ıhmal ettım . caba gostermedım bıraktım ıyıce..

veeeeee o kendısıne kur yapıp duran bır kadınla beraber olmus o gunlerde benım sozlerımden dolayı oda kendını sorgulamaya baslamıs bendemı bı sorun var dıye kendı tabırıryle sadece cınsellık ıcın tatmın olmak ıcın yapmıs bırkac kez gorusmusler kadın bunu tehdıt etmıs daha fazla gorusmek ıcın esım kabulletmemıs dedıgıne gore son bır-ıkı gorusmelerı bu yuzden olmus.bıtmıs sonunda(tam detayları ogrenmeyı yuregım kaldırmıyor ama sakınlestıkce ogrenıcem boyutunu) sonrasında pişman olmus son zamanlarda sureklı alkol kullanıyordu derdını demıyordu bana aldattıgını anlamadım ben ona surprız yapmak ıcın vajınusmus tedavısıne baslamıstım yavas yavas ılıskıye gırmeye baslamıstık . ben eskı neseme sevgı hallerıme gerı dondum,ondanda daha cok ılgı beklemeye basladım,
cok ıckı ıcmesı benı cok uzuyordu.bu konuda tartısmaya basladık dayanmıyorum kafamı dagıtmak ıstıyorum felan dıyordu yuzume bakamıyordu ve sonra zorda olsa ıtıraf ettı..
yıkıldım.aslında vajınusmus oldugum ıcın hep beklerdım ama yasamak cok kotu.kendıme kızıyorum ben onun aklına soktum adam 5 yıl beklemıstı ben onu sureklı ıttım. ama onunda yapmasını kabullenemıyorum.
ben onu cok sevdım herseyden cok... sımdı aynı zamanda nefretde edıyorum. o cok pısman sadece kendını tatmın etmek ıstemıs.
bundan sonra ne yapacagımı bılemıyorum yapmam gereken bellı ama yapamıyorum annem ve babam kaldıramaz.onları uzmeyecegıme soz vermıstım.
esım benı kırmadan ısrarlarımdan dolayı net bır sekılde anlatıyor ben oyle ıstıyorum cunku aslında ona ınanıyorum bazen yalanmı soyluyor dıyorum ... ona bırsans vermemı duzeltecegını soyluyor amam hıc bırsey eskısı gıbı olmaz olamaz dımı???
onu yada kendımı savunmak ıstemıyorum yanlıs yazdıysam oyle bır nıyetım yok.
daha cok yenı acım ne dusunecegımı bılmıyorum neler yapabılecegımden emın degılım
o benı bır sure rahat bırakacak eve gelmeyecek karar vermem ıcın.nasıl bır karar verırsem vereyım uzulecegımı bılıyorum

allaha büyük konuşmak istemem aama ne olursa olsun aldatılmak kabullenileck bir durum değil
burada okudugum bir yazıdan etkilenip gece rüyamda eşimn beni aldattığını gördüm 1 hafta etkisinden kurtulamadım rüyada bile canım çok yanmıştı allahım gerçeğinden korusun

sana anlatacağım şeylere kulak ver belki bir faydası olur
sizin için çok zor bir durum bende ilk evliliğimde vajinusmus problemi yaşadım yaşım küçüktü ve karşımdaki insanla görücü usulu evlenmştm ilkgeceden dayak yedim ve onun bana dokunmasına asla izin vermedim kasıldım kitlendim korktum cinsellk benim için tiksinç acı verici korkunç birşeydi yaşamak istemediğim birduyguydu ve yaşamadımda 2 yıl boyunca aynı evde kardeş gibi yaşadık zaten onu sevmediğimi evlendiğim gün anladım acele bir karardı evlilik benm için bir çok neden vardı beni evliliğe iten neyse boşandım boşanma sürecende bana seni defalarca aldattım dedi kadın bile değilsn dedi onu sevmediğim için ilşki yaşamamak benm işime geldi

şuan severek evlendiğim eşimle hiç bir problem yaşamıyorum yaşamadımmı ilk başlarda yaşadım ağladım sızladım kasıldım 2 hafta ilşki olmadı yarım yamalak olmaya başladı eşim çok sabırlı davrandı hiç sinirlenmedi bende dişimi sıktım 1 2 ay zorlandım sonra alıştım doktora falan gitmedim herşey kendi beyninde dışardan söylemesi kolay yaşayan birisi olarak söylüyorm eşimn sabrı ve benm onu çok istmem beni iyileştirdi emin ol ben yendiysem herkes yener sana boşan boşanma demek bana düşmez ama seni yatak için aldatan bir adamla aynı yastıkta yaşlanma demedende edemeyeceğim hayatta herşey var hastalık vs bu bir aldatma bahanesi değil sevgi yetersizliği bence seni sevse aldatmazdı allh yardımcın olsun yani senn 5 yıldr iyileşememnde etken eşinde olabilir seni yönlendiremiyor sabırlı davranmıyor sevgisiniisteğini gösteremiyor olabilir hastayım dye kendini suçlayıp onu aldatmaya ittiğini düşünme o senn durumnda olsaydı sen aldatırmıydın

aldatmak insanın karakteriyle alakalı ruhu pis kendinizi suçlamaayın hemen yok ben eksiğimde ondan oldu ben yapmadımda şunu bunu ondan yaptı kadınında ahlaksızı var erkeğinde Allah kmseye yaşatmasın sürekli aldatılan ve çok dua edip böyle insanları mıknatıs gibi kalbi paramparça biri olarak ben bu kanattym arkadaşlarımdan ne kadın gibi kadınlar vardı aldatıldılar erkekler sürekli arayış yeni heycanlar peşindeler çokkkkk Allah korkusu zina falan deyipte denk gelcen her kadın aldatılıyor ister kabul edin ister etmeyin sadece erkeğiniz çok uyanıksa yakalıyamyrsnz aldatmayan erkekte önüne fırsat çıkmayan erkek derler yapmayan varmıdır bilemem ben hiç duymadımda denk gelmedimde

aldatmanın haklı bir yanı olamaz.

ama 5.5 sene de çok uzun!
bazen 15 gün aramızda bir şey olmadığında ilişkimiz gergin bir hal alıyor bizim.
kaldı ki evlilikte 5.5 sene gerçekten dayanılması zor bir süreç.
daha tedaviye bile son zamanlarda başlamışsınız.

eğer affedemeyecekseniz ayrılın.
affedecekseniz de her şeyi silip beraber tedaviye başlayın.

keşke yapmasaymış eşiniz ama sizde nedenleri sıralıyosunuz. bu durumdan eşinizi sorumlu tutmuşsunuz. kaldıki sizi sürekli aldatmaya meğilli biri olsa bunu size itiraf edemezdi. cinselliği çok yolunda giden bayanlar var aldatılan.
yanlış anlaşılmasın eşinizi savunmuyorum ama yolunda giden bir evlilikte aldatma olsa bile ilk seferinde eşlerin sakinleşip bu konu üzerinde konuşup buna neyin sebep olduğunu bulup çözüp yeniden başlaması gerektiğini söylemişti bir uzaman. tabi iki tarafta istiyosa devam etmek.
bence bu durumda sizde bir şans verin eşinize. ama önce iyice bir konuşun. size tavsiyem kadınla olan detayları değilde tam olarak neden buna kalkıştığnı ve neden sonrasında pişmanlık duyduğunu öğrenin eşinizden.
cinsellikle ilgili sorununuzuda madem çözdünüz dahada düzelir herşey affedin derim ben ama tekrarının olmaması içinde bir uyarı verin kendisine.

boşanamamak için bir nedeni olan kadın, bu ekonomik özgürlük olur, çocuk olur, ailevi nedenleri olur. eviliğinde bşeyler yolunda gitse bile hep kafasında bunu taşır. bişeyleri yoluna koymaya kafa patlatacağına ailem güçlü olsaydı üzülmeslerdi bende boşanırdıma daha çok kafa patlatır.

eşinizinde bu stresten çıkmasına yardımcı olursanız belki güzel bir tam anlamıyla evliliğe 5 yıl sonrada olsa ulaşmış olursunuz.

hakkınızda hayırlısı olsun

neeeee 5.5 senemi...:44:
8 yıllık birlikteliğim ve üzerine 1 aylık evliliğim var 2 gün boş bıraksan olmuyo malesef zaten zar zor tutuyoruz adamları... sizin eşiniz gene iyi dayanmış ve birazda siz itmişsiniz

neyseki dürüst davranmış ve söylemiş sizede

bence önünüze geriye bakmadan devam edin... :34:

merhaba

5.5 yıllık evliyim ve vajınusmusum yenmeye calısıyorum tedavı goruyorum, devam edermıyım bılmıyorum.
vajınusmus olanlar bılır cok acı bır donem bazen ınsan tıkandıgını hısseder kotu deneyımlerden sonra agza alınmayacak sozler bıle soylenır.

5-6 ay once bır deneme ve husran sonucu esımle tartısmaya basladık. once o herzamankı gıbı ılımlı yaklasıyordu kendını kasmasan olacak felan dedı bende cıldırıyordum zaten yapamadıgım ıcın kendını kasma demek kolay
sen benım neler cektıgımı bılıyormusun felan dıye basladım onu suclamaya basladım onunda hatası oldugunu felan... uzadı gıttı ve sabrım tukenmıstı gıt dedım baskalarıyla gıder bu ıhtıyacını ben bunu yapamaıyorum yapamıycamda. sacmalama felan dedı. cıddıyım dedım. cok caresız hıssettım kendımı onada uzuluyordum. bır erkek ıcın daha zor basladıgın bırseyı bıtıremıyorsun aglama krızlerıne gıren bır kadınla sonlanıyor.neyse ondan ıyıce uzaklasmaya basladım ayrılalım dedım utanıyorum artık senden ... o duzelecek olacak dr gıderız felan dedı ama ben bı kabusun ıcınde gıbı adamı ıyıce ıttım. kendıme kızgındım ondan utanıyordum artık.. onu ıyıce ıhmal ettım . caba gostermedım bıraktım ıyıce..

veeeeee o kendısıne kur yapıp duran bır kadınla beraber olmus o gunlerde benım sozlerımden dolayı oda kendını sorgulamaya baslamıs bendemı bı sorun var dıye kendı tabırıryle sadece cınsellık ıcın tatmın olmak ıcın yapmıs bırkac kez gorusmusler kadın bunu tehdıt etmıs daha fazla gorusmek ıcın esım kabulletmemıs dedıgıne gore son bır-ıkı gorusmelerı bu yuzden olmus.bıtmıs sonunda(tam detayları ogrenmeyı yuregım kaldırmıyor ama sakınlestıkce ogrenıcem boyutunu) sonrasında pişman olmus son zamanlarda sureklı alkol kullanıyordu derdını demıyordu bana aldattıgını anlamadım ben ona surprız yapmak ıcın vajınusmus tedavısıne baslamıstım yavas yavas ılıskıye gırmeye baslamıstık . ben eskı neseme sevgı hallerıme gerı dondum,ondanda daha cok ılgı beklemeye basladım,
cok ıckı ıcmesı benı cok uzuyordu.bu konuda tartısmaya basladık dayanmıyorum kafamı dagıtmak ıstıyorum felan dıyordu yuzume bakamıyordu ve sonra zorda olsa ıtıraf ettı..
yıkıldım.aslında vajınusmus oldugum ıcın hep beklerdım ama yasamak cok kotu.kendıme kızıyorum ben onun aklına soktum adam 5 yıl beklemıstı ben onu sureklı ıttım. ama onunda yapmasını kabullenemıyorum.
ben onu cok sevdım herseyden cok... sımdı aynı zamanda nefretde edıyorum. o cok pısman sadece kendını tatmın etmek ıstemıs.
bundan sonra ne yapacagımı bılemıyorum yapmam gereken bellı ama yapamıyorum annem ve babam kaldıramaz.onları uzmeyecegıme soz vermıstım.
esım benı kırmadan ısrarlarımdan dolayı net bır sekılde anlatıyor ben oyle ıstıyorum cunku aslında ona ınanıyorum bazen yalanmı soyluyor dıyorum ... ona bırsans vermemı duzeltecegını soyluyor amam hıc bırsey eskısı gıbı olmaz olamaz dımı???
onu yada kendımı savunmak ıstemıyorum yanlıs yazdıysam oyle bır nıyetım yok.
daha cok yenı acım ne dusunecegımı bılmıyorum neler yapabılecegımden emın degılım
o benı bır sure rahat bırakacak eve gelmeyecek karar vermem ıcın.nasıl bır karar verırsem vereyım uzulecegımı bılıyorum

Merhaba
Önce sakin olup yaşanılanları etraflıca düşünmeni tavsiye ediyorum.Kendini de eşinide suçlama vajinusmus tedavisi olan bir hastalık kimi hemen iyileşiyor kiminin de senin gibi zaman alıyor. Bu süreç kadın için de erkek içinde kolay değil ki en iyi sen biliyorsundur. Aldatılmak insana kendini kötü hissettirir, karşısındakinden nefret etmek çok normal. Ama emin ol bir erkek için eşinden git başkalarıyla karşıla bu ihtiyacını gibi sözler duymak en az aldatılmak kadar kırıcı olabiliyor bazı durumlarda. Şimdi diyebilirsin ama ben o sözleri bu amaçla söylemedim zaten hemen pişman oldum, kendimi kötü hissettim vs. ama unutmamalısın ki eşinde seni aldatmak istemedi belki pişman oldu yaptığı şeyden ondan nefret ettiğin kadar kendisinden nefret ediyor.
Hatalar insanlar için kimse kusursuz değil zaman zaman hepimiz yanlışa düşüyoruz. bence sizin evliliğiniz bir şansı hakkediyor. Seni de eşinide tanımam ama okuduğum hikaye bende bunları düşündürdü. Kararın ne olursa olsun umarım sana mutluluk getirsin.

merhaba arkadaşım yaşadığın durumun ne kadar zor olduğunu en iyi ben biliirm çünkü bende vajinusmustum ve bende 6 ay ilişkiye giremedim, bende zaman zaman eşimi suçladım, ama o hep anlayışla yaklaştı her ilişkiye başladığımda bu kez olacak die başlıyordum ama o gün kavga etmiştik kavgadan sonra oldu ve kafama onu takmadan birlikte oldum ve bir anda oldu sevinçten ağladım....
ama seninki çok uzun bir süre eşin aldatmakta haklı demiyorum ama haksızda sayılmaz çünkü onunda ihtiyaçları olabilir hee keşkee yapmasaydı ama olmuş her aşk bir kez affedilmeye değer diye düşünüyorum geçmişe bir sünger çekin

Kesinlikle bunun bir ihanet oldugunu düşünmüyorum.. En azından gelip bunu size söylemeside önemli bir adımdır bence. Affedip affetmemek size kalmıs . Ama o kadar uzun bir süre zarfında size hiç dokunamayan birinin gözüyle olaya bakıp empati yapmanızı öneririm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

affetmek yonunde olumlu kararlar aldınız mı blmyrm ama kesnlkle aldatmanın haklı br sebebı olamaz.br bahanesı de olamaz.nasıl tekrar brsey olmamıs gbı dokunacaksınz opeceksınız.nasl sznle yaptklarnı baska br kadınla da sz hayatnzdayken yaptgnı unutablcksnz.nasl guvencksnz.bnce bnlar ztn cınsellge soguk yaklasan sızı daha da yıpratablr.emn olun kı sız boyle br bahaneyle baska br adamla olmus olsaydınız esniz anlayısla yaklasmazdı..

Son düzenleme:
Daha once tedaviyi denediniz mi yeni mi basladiniz ilk defa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gün geçmesin ki BDV'de milad olan konu hortlamaya görsün :ssz:
hayır nerden buluyolar onu da anlamış değilim :26:

Yaa niye eski konularıı yukarı çıkıyorsunuz.Nerdeyse bir senelik konu bu konu sahibi bile burada mı hala belli değil. Gelip cevap bile veremeyecek belki de güncel değil konu yani onca konu varken kaç sayfa arkaya düşmüş konuları bulup nasıl çıkarıyorsunuz hayret valla. Yazsak da cevap gelmeyeceği için anlamı yok ki.

Adamın sorunu olsaydı da sen başkasıyla olsaydın ne derdi demek bence yanlış bakış açısı. Çünkü toplumda kadına atfedilen değerle erkeğe atfedilen aynı değil.

15 yaşına gelen erkek çocuğunun sırtına vurulup bazı çirkin evlerin kapısından sokuyorlar. Göğüsleri çıkmaya başlayan kızları ise sarıp sarmalıyorlar.. Öyle bir yetiştiriliyoruz ki kızlar olarak, çoğumuz, şu anda sizler bu yazıyı okurken bile kambur duruyorsunuz; ilk göğüsleriniz çıkarken onları saklamak için böyle durmaya alıştınız çünkü... Eleştirmiyorum, çünkü her toplumda, kültürde olduğu gibi bu da bizim geleneğimiz. Erkeğe yap paşam, kıza gelince o odadan burnun bile çıkmayacak... Cem Yılmaz'ın da dediği gibi, sinemaya mı gidecek verin kuzenleri yanına :)

İşte bu nedenle hiçbir adam 5 yılı bırak 1 yıl bile kolay kolay sabretmez. Onun ailesinden, arkadaşlarından, çevresinden alıştığı bu değil. Onlar için "o işi yapmamak" gurur kırıcı, erkeklik şüphesi doğuran bir şey.

Ayrıca cinsellik tamamlanmadan bir evlilik ne derece sağlıklı olabilir? O insanla birlikte olduktan sonra ona, evliliğe, hayata bakışınız değişiyor. Hatta biz kadınlar birlikte olduğumuz adama bağlanıyoruz çünkü kafamıza bağlılığı kodlayan hormonlar tam da o esnada salgılanıyor.

Burada evli arkadaşlar var, ki ben de onlardan biriyim.. Hangimizin eşi hadi 1 yılı da geç 2 hafta birlikte olmadan durabilir ki, mutlaka sorun çıkarır, problem ne der ve kavgalar başlar..

Aldatmak doğru bir hamle değil, kesinlikle değil.. Bunun bulaşan hastalıkları var, yuva yıkmaya azmetmiş hemcinslerimiz var.. Ama 5.5 yıl da onun açısından bakınca affedilir değil.

kabul etmek gerek ki bu normal bir aldatma değil. 5,5 yıldan söz ediyorsunuz. eşiniz iktidarsız olsaydı pek çoğumuz gibi sizde erkeklik görevini yapamıyor der, ayrılırdınız kendisinden.. ama o aldattı ayrılmadı derseniz de, kadınlar olarak bizim yapımız aldatmaya meyilli değil, belki olsa bide ayrılmaz aldatırdık.. eşinizi bir seferlik affedin ve acil tedavi için her kapıyı zorlayın.. eşiniz sizi sevmese inanın 5,5 yıl hayatta durmazdı.. helede bu zamanda..

esiniz sizi seviyor sans verin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X