ee yaniMerhaba arkadaslar..ben 2 yil birile ciktim.kavgali gurultu bir iliskimiz vardi..ama hic birbirimizden vazgecmedik..2 ay once kiz arkadaslarimla bulusacam dedim kavga etmeye basladik..cok kiskanc biri asiri baskici biri di kendisi..ve kavga ettik bende cok agir konuştum..bitsin dedi bende tamam dedim..10 gun aonra mesaj attim.istemiyorum seni dedi..ayrilali 3 hagta olmadan kankasila sevgili olmus..her yere boy boy foto koymus iliskisi var yapmis.mesaj attim..bir suru laf söyledi..Bende bir ay sonra cok uzun bir mesaj attim..bana.imam nikahi kiydik dedi..kizla kendi arasinda...telefon numarsini bile degistirmis..
Iste o balik hayatimin icine etti..aonrada bie kalemde bir kavga da sildi kankasi la sevgili oldu..bende hala onu sevmekle kaldimBalık baştan kokar.
Kavga gürültü kiskanclik kisitlama anlayış olmayan geçim saglanamayan vs. Iliski ne kadar sağlıklı olacak ki.
Lütfen artık olgunlaşalim kafa yapimiza düşüncelerimize uygun adamlar bulalim. Yaninda huzurlu oldugumuz birbirimizi kirmaktan kotu laf etmekten cekindigimiz çağdaş gunumuze uygun iliskiler yasayalim.
Kankasi olduğu biri ve bana mesaj da kiz ben hep.knu seviyordum dedim..hep..bunlar swvgililer gunundw hediye falan almışlar birbirine..bir suru sey aldatilmanin alt versiyonu olduAldatılmamışsınız sanki sizden ayrılmış başka birisiyle sevgili olmuş
Cunku merak ediyorum pisman olup olmayacagini ve insanlarin fikirlerini duymak istiyorum. .cunku deneyim sahibi o kadar insan varNeden iki konu birden açtın?
eğer şimdiki ilişkisinde mutluysa,Cunku merak ediyorum pisman olup olmayacagini ve insanlarin fikirlerini duymak istiyorum. .cunku deneyim sahibi o kadar insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?