- 8 Ocak 2024
- 649
- 1.801
- 33
- Konu Sahibi BradshawSade
-
O sürekli konusunu açtığınız kişiden bahsediyorsanız zaten aldatıyordur.İyi geceler kızlar.
28 yasındayim iyi bir kariyerim var suan calısmıyorum. 1 yıldır ılıskım var fakat ben genelde ılıskılerımde çok bağlılık bağımlılık yasıyorum. Bugune kadar yasadıgım ergenlıkte de dahil tüm ılıskılerımın döngüsü; ayrıl baris, araya kızlar girsin tekrar gelsinler yalvarsınlar geri baris. Bi kızı kafaya tak sevgiline o kızı kafasına kak ıllakı o kızla sonra bıseyler cıkıyor. Artık aldatılmaktan mı yoksa özellıkle aptal yerıne konmaktan çok korkuyorum. Ve hepte yaşıyorum. Misal suan erkek arkadasım evınde uyuya kaldıysa güven problemş yasıyorum ama nedense aldatıldıgımı hissediyorum. Benımleyken bısey yaptıgmı gormedım. Ama ayrıyken baskalarıyla konuştuğunu okumuştum. Aslında guven sebeplerım hep karsımdakılerden kaynaklı. Ama ben bağımlılık yaşayıp sonra bu döngüleri yaşıyorum. Mesela kavga ederken tartısırken cok ağlıyorum. Alınıyorum. Kavgalarda cok kufurler edip ağır konusuyorum. Hepte ayrıldıktan sonra gittikleri kızlar tam tersim mesela. Daha sakin uysal kızlar oldu hep. Benım tum erkek arkadaslarım baskın karakter oldugumu söylerdı. Onerebileceğiniz kıtaplar var mıdır bununla ılgılı.
Ayrıldıklarınla barışma. Kendikendine yapıyorsun. Seninyapın geçmişe takık.İyi geceler kızlar.
28 yasındayim iyi bir kariyerim var suan calısmıyorum. 1 yıldır ılıskım var fakat ben genelde ılıskılerımde çok bağlılık bağımlılık yasıyorum. Bugune kadar yasadıgım ergenlıkte de dahil tüm ılıskılerımın döngüsü; ayrıl baris, araya kızlar girsin tekrar gelsinler yalvarsınlar geri baris. Bi kızı kafaya tak sevgiline o kızı kafasına kak ıllakı o kızla sonra bıseyler cıkıyor. Artık aldatılmaktan mı yoksa özellıkle aptal yerıne konmaktan çok korkuyorum. Ve hepte yaşıyorum. Misal suan erkek arkadasım evınde uyuya kaldıysa güven problemş yasıyorum ama nedense aldatıldıgımı hissediyorum. Benımleyken bısey yaptıgmı gormedım. Ama ayrıyken baskalarıyla konuştuğunu okumuştum. Aslında guven sebeplerım hep karsımdakılerden kaynaklı. Ama ben bağımlılık yaşayıp sonra bu döngüleri yaşıyorum. Mesela kavga ederken tartısırken cok ağlıyorum. Alınıyorum. Kavgalarda cok kufurler edip ağır konusuyorum. Hepte ayrıldıktan sonra gittikleri kızlar tam tersim mesela. Daha sakin uysal kızlar oldu hep. Benım tum erkek arkadaslarım baskın karakter oldugumu söylerdı. Onerebileceğiniz kıtaplar var mıdır bununla ılgılı.
bunu da yutarsın demişim hakikaten ayrıldığınizin gecesi baska kadin bulup şöyle yalarim boyle ederim diye birilerine mesaj atmasini da yutmussunuzgittin barıştın mi?
ah kızlar ve p.ç erkek sevdalari
onca seyi yuttun bunu da yutarsin. sonucta beraberken degil ayriyken aranmis. sana olan sinirinden.bunda ne var, bu aldatmak degil ki (!)
barisisrsin elbet
en son senin icin "herkesin kullanip gectigi kadina bir de dugun mu yapicam?" demisti o zaman da böyle tepkiler veriyordun. sonra daha sonra nasil oncekileri yuttuysan onu da yutup kuzu kuzu barismisin, normale donmussunuz. bunu da yutarsin sen
afiyet olsun
adam daha ne yapsin adamin akli hala yalayamadigi kadinlarda. o evde uyuyakalmamistir , av pesindedir zatenMisal suan erkek arkadasım evınde uyuya kaldıysa güven problemş yasıyorum ama nedense aldatıldıgımı hissediyorum. Benımleyken bısey yaptıgmı gormedım.
Eski konunuzu okudum da pislik Bi insanı düzeltmeye bu kadar uğraşmanız normal gelmiyor. Sağlıklı kararlar alabilen yetişkin Bi insan ayrılır direkt. Yaşınız da az değil yani ergen falan da değilsiniz ki olgunlastikca gecer densin. Psikolojiye meraklı biriyim ve bu tarz birilerini düzeltme ve ona anne baba oldum vs tavrı çocukluktan gelen ebeveyn ilişkileri ile bağlantılı olabiliyor bence. Bunları en baştan detaylı konuşup sorunları kökten halletmek gerekir ki bu da profesyonel destek almakla olabilecek birsey. Yoksa yanlış tercihler yapmaya ve onların yanlış olduğunu bile bile hayatınızda kalması için çabalamaya devam edeceksiniz. Siz kimsenin ebeveyni değilsiniz Bi ilişkide. Bunu yapmayı da bırakın zatenİyi geceler kızlar.
O kadar da ağırınıza gitmemiş. Bu lafı hem de uyuşturucu madde kullanan, kumar oynayan, önüne gelenle düşüp kalkmaya meyilli beş kuruşsuz biri söylüyor. Dibin dibindesiniz farkında mısınız? Millete de burada normal biriymiş de küçük kusurları varmış gibi yansıtmayın. Keşke eski sevgilimle evlenseydim vs bir de mesleğim moleküler biyolog yazmışsınız.Sanal kumarı ayrı arada bi içtiği maddesi ayrı. İşinde gücünde olması sakin olması delirsede bazen beni tuttu. Bu arada her ayrılınca bısurude kız ekliyor tabi ben cıldırıyım dıye. Yani neyse şimdi bir aydır yan yanayız her gun birlikteyiz her gun evlenme teklifi ediyor. Bende kumarı birak paran olsun gibisinden konusurken düğün paralı falan dedim. Cok şey ıstıyosun dedi düğüneneyse kavga ettik baya ben ağır konustum keske eski sevgılımle evlenseydım falandı fılandı. Ama en sonunda döndü dediki ‘herkesin kullandığına bide düğün mü yapicam’ bu laf cok ağrıma gitti cıktım evden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?