Aldatılmaktan korkmak, şüphe

BradshawSade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
649
1.801
33
İyi geceler kızlar.
28 yasındayim iyi bir kariyerim var suan calısmıyorum. 1 yıldır ılıskım var fakat ben genelde ılıskılerımde çok bağlılık bağımlılık yasıyorum. Bugune kadar yasadıgım ergenlıkte de dahil tüm ılıskılerımın döngüsü; ayrıl baris, araya kızlar girsin tekrar gelsinler yalvarsınlar geri baris. Bi kızı kafaya tak sevgiline o kızı kafasına kak ıllakı o kızla sonra bıseyler cıkıyor. Artık aldatılmaktan mı yoksa özellıkle aptal yerıne konmaktan çok korkuyorum. Ve hepte yaşıyorum. Misal suan erkek arkadasım evınde uyuya kaldıysa güven problemş yasıyorum ama nedense aldatıldıgımı hissediyorum. Benımleyken bısey yaptıgmı gormedım. Ama ayrıyken baskalarıyla konuştuğunu okumuştum. Aslında guven sebeplerım hep karsımdakılerden kaynaklı. Ama ben bağımlılık yaşayıp sonra bu döngüleri yaşıyorum. Mesela kavga ederken tartısırken cok ağlıyorum. Alınıyorum. Kavgalarda cok kufurler edip ağır konusuyorum. Hepte ayrıldıktan sonra gittikleri kızlar tam tersim mesela. Daha sakin uysal kızlar oldu hep. Benım tum erkek arkadaslarım baskın karakter oldugumu söylerdı. Onerebileceğiniz kıtaplar var mıdır bununla ılgılı.

O sürekli konusunu açtığınız kişiden bahsediyorsanız zaten aldatıyordur.

Güven sorununu siz yasamayacaksiniz da kim yasacak ? kendinizi tanitmaniza gerek yok her seferinde artik tanidik sizi. 28 yasindasiniz bos beles kendinizden kucuk bi erkek arkadasiniz var aldatılmaktan kafanız gitmiş sizin. Siz hala sey saniyo da olabilirsiniz adam size yol verdiginde kizlarla konusmasini sizi kiskandirmaya ya da cildirtmaya calismasi olarakta hala algiliyo olabilirsiniz? Size bi şey diyemiyorum size herkesin kullandigina gibi iğrenc bir söz soyleyen kisiye hala sevgilim diyebiliyosunuz. Siz psikolojik destek alin cok acil

Ayrıldıklarınla barışma. Kendikendine yapıyorsun. Seninyapın geçmişe takık.

en son konunda on gun falan once sana su yorumu yapmıştım
bunu da yutarsın demişim hakikaten ayrıldığınizin gecesi baska kadin bulup şöyle yalarim boyle ederim diye birilerine mesaj atmasini da yutmussunuz
sizde bu mide olduktan sonra size hicbir sey olmaz.
insanin bir tik kendine saygisi olur.
Misal suan erkek arkadasım evınde uyuya kaldıysa güven problemş yasıyorum ama nedense aldatıldıgımı hissediyorum. Benımleyken bısey yaptıgmı gormedım.
adam daha ne yapsin adamin akli hala yalayamadigi kadinlarda. o evde uyuyakalmamistir , av pesindedir zaten

Eski konunuzu okudum da pislik Bi insanı düzeltmeye bu kadar uğraşmanız normal gelmiyor. Sağlıklı kararlar alabilen yetişkin Bi insan ayrılır direkt. Yaşınız da az değil yani ergen falan da değilsiniz ki olgunlastikca gecer densin. Psikolojiye meraklı biriyim ve bu tarz birilerini düzeltme ve ona anne baba oldum vs tavrı çocukluktan gelen ebeveyn ilişkileri ile bağlantılı olabiliyor bence. Bunları en baştan detaylı konuşup sorunları kökten halletmek gerekir ki bu da profesyonel destek almakla olabilecek birsey. Yoksa yanlış tercihler yapmaya ve onların yanlış olduğunu bile bile hayatınızda kalması için çabalamaya devam edeceksiniz. Siz kimsenin ebeveyni değilsiniz Bi ilişkide. Bunu yapmayı da bırakın zaten

İse psikolojik destek almakla başlayabilirsiniz bence anlattıklarının hiç normal değil.Karsinizdakileride görüyorsunuz ama en çok siz yoruluyorsunuz.Kendi değerinizi bilmiyorsunuz resmen.Ama bu döngüyü kırıp terapi almazsanız hayatınıza hep bu tarz insanları çekip duracaksiniz

Adam problemlidir değildir bilemem, eski konuları bilmiyorum. Ama koskoca 28 yaşında bir kadının ayrıl barış ilişkiler yaşaması normal değil onu bilirim. Problemin büyüğü sizde. Problemli bir insan olarak da kendiniz gibileri çekiyorsunuz hayatınıza.

O kadar da ağırınıza gitmemiş. Bu lafı hem de uyuşturucu madde kullanan, kumar oynayan, önüne gelenle düşüp kalkmaya meyilli beş kuruşsuz biri söylüyor. Dibin dibindesiniz farkında mısınız? Millete de burada normal biriymiş de küçük kusurları varmış gibi yansıtmayın. Keşke eski sevgilimle evlenseydim vs bir de mesleğim moleküler biyolog yazmışsınız.