aldatılmaya doymayan ben

ZELAOLACAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
110
0
46
Ankara
ve kızlar 3 ay sonra yine sizlerleyim. bu sefer canım da acımıyor sadece kendimi aptal gibi hissediyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/516673-yillarca-aldatilmisim-yeni-ogrendim.html

işte kızlar bu benim aylar önce açtığım konu

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/552403-sonunda-dondu-yapacagim.html buda konumdan aylar sonra açtığım

evet ben aldatılmıştım ve sevdiğim adam tekrar döndükten sonra burdaki arkadaşlarımın sevdiklerimin ailemin herkesin dönmeme karşı çıkmasına karşın affettim güya kalbimi dinledim. çünkü o adam sanki değişmişti herşey güzel gidiyordu taki beni aldattığı kızın bizim barıştığımızı öğrenene kadar. bu sefer o kız benimkini rahatsız etmeye kalktı vicdan yaptırdı geldi evini bastı. sonra bizimkisi bu seferde ona yaptıklarına pişman oldu bana biraz süre verde de bana herşeyidüzelteyim sana döneyim çünkü ben onun muşum kaderiymişim evlenecek mişiz neyse ben buna süre verdim ve öğrendimki kendi dedi en sıkıştırınca senden ayrılmadım ama onunla birlikteyim halletmem gereken birşey var 2 ay sonra sana döneceğim dedim namusunla beni bekle sen benimsin dedi bana :) şaka gibi neyi halletmeye çalışıyor bilmiyorum ama benim grurum yerlerde beni bunuda kabul edeceğime ve sevgime öyle inanmışki

ama asla istemiyorum
ben onsun başkasıyla mutlu olmak istiyorum. olur mu kızlar unuturmuyum olanları. severmiyim başkasını. yanına kalırmı bu yapılanlar

en büyük suçlu benim. kızlar asla affetmeyinnnnnn asla

canım gecen gün okumuştum önceki konunu. cok etkilenmiştim. nasıl böyle bir hata yaptın tekrar. böyle bir adamın degişecegine nasl inandın, nasl ikna etti cok üzüldüm umarım bundan böyle herşey güzel olur hayatında

bile bile yaptım güya kalbimi dinledim. ama iyi oldu tamamen bitti içimdekiler gözümden düştü. insan öyle bir hale geliyorki sanki büyü yapılıyor bile bile gidiyorsun ateşe ama her seferinde Allahım engelledi yıllarca nasip etmedi inş herşey için geç değildir

arkadasım bu herkesın basına gelen aldatma tarzı bıle deıl ınsanlar affedıyor ama adam bı hata yapıyor pişman olup gerı gelıyor bu bıle hazmedılemezken senın erkek arkadasın bekle benı onu oyalıcam bılmem ne felan boyle sey gorulmemiştir ne oyalaması senın ıcıne sınıcek mı 2 ay onla beraber olup sonra sana dönmesi ? hoş dönüp dönmeyecegı de muamma.
kişiliksiz bu adam sakın kabul edeyım deme sil hayatından kendıne bi iyilik yap

canım sanki büyü var elim kolum dilim bağlanmış gibiydi ama şimdi istemiyorum Hayrlı değil artık. kendisi yurt dışında dönüşü yaklaştı döndüğünde ben den başkasıyla yapamayacağını düşünüyor benimde sevgime güveniyor ordada kim bilir ne haltlar için onunla Allahından bulsun

o 5 ay aradan sonra ona dönmekle en büyük hatayı yapmışsın cnm.

ben de buna benzer bi olay yaşadım ama aldatıldığımı öğrendikten sonra hiç bi şekilde umut bile vermedm. hayatta verdiğim en doğru karar da buydu. haklıyken haksız duruma düşebilirdim çünkü. şimdi çok mutluyum. sen de mutlu olursunç yüzüne bile bakma. hiçbi şekilde cevap verme.

canım 5 ay olmuştu unutmaya yakındım az kalmıştı hatta onu düşünmeden uyumaya bile başlamıştım ama sesini duyup onu görünce bi anda değiştim. yılların alışkanlığı. inan öyle merak ediyorumki aldatılmayı yaşayanlar nasıl mutlu oluyorlar. en çok istediğim onsuz mutlu olmak.... artık karşısında güçlü olacağım

aldatılmayı affedenler genelde evliler oluyo, o da çocukları için.
sen evli dğilsin, onunla pişman olcağın bişey de yaşamamışsın ne diye affetceksin ki.

aldatılmayı affedenler genelde evliler oluyo, o da çocukları için.
sen evli dğilsin, onunla pişman olcağın bişey de yaşamamışsın ne diye affetceksin ki.

sürekli affedişimin sebebi tüm onunla kurduğum hayallerimin gerçekleştirilmeyip ertelenmesi, hayallerimle inatlaşmam onu sevdiğimden değil sanırım. başkasıyla hayal kurup sevemem die düşündüm hep ama yanıldım

off canım naptın sen böyle nasıl affettin bu adamı düşman başına bırak salla gitsin..elbet unutursun zamanla karşına seni gerçekten sevicek senden başka kimseyi gözü görmicek birini seviceksin bu kadar saf olma ve asla arkana bakmaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Birkere aldatan adam hep aldatir sütü bozuktur cünkü .. Pardon adam demisim !

inş cnm gerçekten mutlu olmalıyımmmmm . ne bu sürekli kanser bir ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…