Aldatilmislik duygusu ve depresyon

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Belki hatirlayaniniz vardir bi konu acmistim esimin yazismalariyla ilgili.
Ozet gecmek gerekirse watsapptan eski uni arkadasi yillar sonra iletisime gecti. Biraz samimi ama arkadasca yazismalar ve konusmalar yaptilar. Esim bu mesajlari itinayla sildi. Ben suphelendigim icin whatsapp webten takip ediyordum. Yazdigi gibi siliyordu.
Burada konu acmis, benim takip ettigimi bildigine ikna olmustum.
Ve esimle acikca konusmustum neden siliyorsun diye.
Esim kizarsin diye dedi. Kizacagimi bildigin bir seyi gizli gizli neden yaptin peki cok mu onemliydi dedim. Haklisin dedi istersem kizi silmemi soyledi. Ne konustunuz dedim, guya kiz internetten biriyle tanismis, bizim yasadigimiz ulkede yasiyormus, ilerlemeden once esimden arastirmasini rica edecekmis!
Sildim engelledim. Sonra da engelledigimde konusmamasinin bi onemi olmadigini kiz yazdigi halde cevap verip vermeyecegini gormek istedigim icin engeli kaldirdim.
Nitekim kiz ertesi gun gunaydin bak kardesim almis diye bizim yasadigimiz ulkenin meshur bi cikolatasinin fotosunu atmis.
Iki gun once de selam naber diye bi mesaj atmis. Esim ikisine de cevap vermedi.
Hala surekli whatsaptan takip ediyorum. Ruhum skiliyor esime soguk davraniyorum haliyle o da oyle.
Takma diyorum kendime ne halt yerse yesin, gunleri saydigina bak. Cocuklari az daha buyut bas tekmeyi. Ama neden umursamadan duramiyorum.
Cocuklarla da cok zorlaniyorum bu gunlerde, bazen keske hic cocuk yapmasaydim diyorum.
Hayatim bitti gibi hissediyorum.
Agliyorum ya da aglamak istiyorum.
Omzumda sanki dunyayi tasiyor gibiyim.

Şüpheyle yaşamak zor, takma desen de zaten boşanacağım desen de zor o senin eşin çünkü. Şartlarını bildiğim için bişey diyemiyorum, ki sen akıllı kadınsın şartlarının farkındasın. Madem şu anda da pek tadınız yok içini dök gitsin kavga gürültü olursa olsun biraz da o huzursuz olsun. Ben genelde içim sıkılınca etrafıma anlatırım öyle rahatlarım.

Şüpheyle yaşamak zor, takma desen de zaten boşanacağım desen de zor o senin eşin çünkü. Şartlarını bildiğim için bişey diyemiyorum, ki sen akıllı kadınsın şartlarının farkındasın. Madem şu anda da pek tadınız yok içini dök gitsin kavga gürültü olursa olsun biraz da o huzursuz olsun. Ben genelde içim sıkılınca etrafıma anlatırım öyle rahatlarım.
Zaten icimi doktum. Ilk seferinde sarildi sarmaladi falan sonra dayanamadim devam ettim bu ic dokuslere, O yuzden daha da soguk davraniyor. Diyorum davransin niye takiyorsun yine de dayanamiyorum. Bir iyi bir kotu dengemi bozdu resmen. Bazen hic sevmiyorum bazen de sevgisine muhtac gibi hissediyorum :( dun selam vermiyorsun hoscakal demiyorsun bi guler yuz gostermiyorsun. Peki sen dedi, hosgeldin diyor musun, bir kere lazim olan bir sey haric aradin mi isteyken. Aramiyorsam rahatsiz olma diye aramiyorum dedim. Karsilikli olarak berbat davraniyoruz birbirimize.
Hakaret falan asiri kavga durumu yok ama soguk savas halindeyiz. Ustune bu watsap tuz biber oldu. Tam bu watsap olayindan 2 hafta once kadar fln bir seyleri duzeltmeye baslamistik. Yillar sonra aksamlari karsilikli gule oynaya muhabbet ediyorduk. Durup dururken fiziksel temaslar, guzel sozler falan. Ustune bu olay olunca yikildim resmen. Enkazim kalkmiyor su an.

O senin kocan, ne olursa olsun evlisiniz, nasil takmayacaksin ki?
Ben esinin ihanet ettigini dusunmuyorum, sadece kiz arkadasca yaziyo diye gorup ne yapacagini bilememis, cevap verme gafletinde bulunmus, sacmalamis..
Sen aslinda cok mutlu olup mutlu edebilecek bi kadinsin, gozlemim bu yonde.. Ama sanirim kendi ic dunyanda epey tukenmislik var.. Bunun icin destek alma imkanin yok mu? Hic kimseye de soyleme psikologa gittigini, kimsenin tantanasini cekmemek adina..

O senin kocan, ne olursa olsun evlisiniz, nasil takmayacaksin ki?
Ben esinin ihanet ettigini dusunmuyorum, sadece kiz arkadasca yaziyo diye gorup ne yapacagini bilememis, cevap verme gafletinde bulunmus, sacmalamis..
Sen aslinda cok mutlu olup mutlu edebilecek bi kadinsin, gozlemim bu yonde.. Ama sanirim kendi ic dunyanda epey tukenmislik var.. Bunun icin destek alma imkanin yok mu? Hic kimseye de soyleme psikologa gittigini, kimsenin tantanasini cekmemek adina..
Esim ailesinin evliligini baz alip benim kiymet bilmez oldugumu dusunuyor. Ben babasiyla degil esimle evlendim. Annesinin babasina ettigi muameleyi edemem.
Psikologa gitmeyi istiyorum ama sosyal hizmetlerin biraz abartili isler yaptigi avrupa ulkesindeyim. Sistemde mimlenip ileride ufak bi sikintida cocuklarimin benden alinmasi gibi birseyle karsilasirim diye korkuyorum.

A
Esim ailesinin evliligini baz alip benim kiymet bilmez oldugumu dusunuyor. Ben babasiyla degil esimle evlendim. Annesinin babasina ettigi muameleyi edemem.
Psikologa gitmeyi istiyorum ama sosyal hizmetlerin biraz abartili isler yaptigi avrupa ulkesindeyim. Sistemde mimlenip ileride ufak bi sikintida cocuklarimin benden alinmasi gibi birseyle karsilasirim diye korkuyorum.
Annesi ile babasinin evliligi nasil ki?

Takılmakta haklısın tabiki , hiçkimse yediremez ben varken neden bir başkası diye. Kendimizde hatta eksiklik hata falan ararız , aslınfa hiçbirinin ne önemi nede geçerli bir sebebi yoktur aldatılmak için.

Eşinin karakterine kalmış , takipteymişin zaten geçerli bir sebep görürsen önüne bakarsın , ama umarım kötü bir durumla karşılaşmazsın... Herşey yolunda gider...

İnternet yayılmasıydı keşke bu kadar. Whatsapptan bulmasalar faceden,twitterdan,instagram dan buluyolar. İş arama sitesinde bile tanışanlar varmış. Kadının niyetini iyi görmedim şahsen. Banane senin kardeşinin aldığı çikolatadan,günaydın mesajlarından. Kiminle sevgiliysen ona at mesajları senin kocana ne atıyo. Sıkı takip şart. Sana böyle mesajlar atılsa eşin büyük ihtimal senin yaptığından daha beterlerini yapıp boşanmaya kadar götürebilirdi.

Bazen soyle kizlarin agzina gozune tekme tokat giresim geliyor cidden..
Evli insanlara karsi erkek olsun bayan olsun her zamn mesafeli olmak lazim..
Sonucta evli bu insan..
Arkadas markadas geçecez bi kalem bu palavlari..
Yani Allah yardimcin olsun..
Esinde suc vardir belki biraz..
Ama esas suç bu manyak kizda..
Sen ne diye elin adamiyla muhabbet kurmaya caliyorsun baska adammi mi yok..
Yani su terbiyesiz insanin attigi mesaj seni ne duruma getirid bak..
Demekki bi mesaj arkadasca nolacak demicez ..
Ve mesafeli olacaz..
Sziin yuvanizda soguk yeller eserken o manyak kadin kimbilir napiyor ..
Cok sinirlendim..

Valla arkaf
Belki hatirlayaniniz vardir bi konu acmistim esimin yazismalariyla ilgili.
Ozet gecmek gerekirse watsapptan eski uni arkadasi yillar sonra iletisime gecti. Biraz samimi ama arkadasca yazismalar ve konusmalar yaptilar. Esim bu mesajlari itinayla sildi. Ben suphelendigim icin whatsapp webten takip ediyordum. Yazdigi gibi siliyordu.
Burada konu acmis, benim takip ettigimi bildigine ikna olmustum.
Ve esimle acikca konusmustum neden siliyorsun diye.
Esim kizarsin diye dedi. Kizacagimi bildigin bir seyi gizli gizli neden yaptin peki cok mu onemliydi dedim. Haklisin dedi istersem kizi silmemi soyledi. Ne konustunuz dedim, guya kiz internetten biriyle tanismis, bizim yasadigimiz ulkede yasiyormus, ilerlemeden once esimden arastirmasini rica edecekmis!
Sildim engelledim. Sonra da engelledigimde konusmamasinin bi onemi olmadigini kiz yazdigi halde cevap verip vermeyecegini gormek istedigim icin engeli kaldirdim.
Nitekim kiz ertesi gun gunaydin bak kardesim almis diye bizim yasadigimiz ulkenin meshur bi cikolatasinin fotosunu atmis.
Iki gun once de selam naber diye bi mesaj atmis. Esim ikisine de cevap vermedi.
Hala surekli whatsaptan takip ediyorum. Ruhum skiliyor esime soguk davraniyorum haliyle o da oyle.
Takma diyorum kendime ne halt yerse yesin, gunleri saydigina bak. Cocuklari az daha buyut bas tekmeyi. Ama neden umursamadan duramiyorum.
Cocuklarla da cok zorlaniyorum bu gunlerde, bazen keske hic cocuk yapmasaydim diyorum.
Hayatim bitti gibi hissediyorum.
Agliyorum ya da aglamak istiyorum.
Omzumda sanki dunyayi tasiyor gibiyim.
Cidden arkadasim..
Su kiza iyice sinir oldum..
Valla bana yolla ben ona haddini bildireyim temiz bir dayak belki aklini basina gwtirirde bir daha kime nasil mesaj atacagini belki ogrenir dengeszi seviyesiz kadin..

Peki bosanma bahsi gecti mi aranizda hic, o zaman tepkisi ne oluyor esinin?
Bin kere gecti.
Bosanabilecegim zamanlar oldu. Cocuklar yokken esim o zamanlar sarsilirdi hatta bosanma lafi ettigim icin oyle kotu olurdu ki sonradan ben uzulur moralini duzeltmeye calisirdim.
Su an bosanamayacagimi biliyor. Ve tahmini 3-4 yil sonra muhtemelen bosanacagimizi da. Bunu anladiginda 2-3 ay tam istedigim kivamdaydi. Herseyi elestirmez, ufak seylerden mutluluk uretmeye calisiyordu. Meger sadece cabaliyormus. Icinden gelerek degil, evliligi kurtarmak icin. Tabii insan surekli maske takamiyor.

Ben okumuştum konunu dışardan o zamanda seni aldattığını düşünmemiştim şimdide düşünmüyorum ama tabi kocanı sen daha iyi tanırsın canım
Bence de aldatmadi canim ama aldatacak miydi?
Eger erken konusmasaydim konusmalari ne yonde gelisecekti?
Mesajlari silmesi bana o kadar dokundu ki. Guvenim yerle bir oldu.

Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama kızla neden konuşmuyorsunuz? Eşiniz cevap vermemiş mesaja bu durumda kızla irtibata geçin. Bu watsaptan Web olayı çok yorucu psikolojinizi yerle bir eder kendimden biliyorum.

Bence de aldatmadi canim ama aldatacak miydi?
Eger erken konusmasaydim konusmalari ne yonde gelisecekti?
Mesajlari silmesi bana o kadar dokundu ki. Guvenim yerle bir oldu.
Hiç sanmıyorum aldatacağını silmeside görünce kıskanıcağından diye düşünmüştûr ben böyle düşünüyorum

Yanlış bilmiyorsam ; Whatsapp web den de mesaj yazabiliriz.

Eşinizin telefonunu saklayın işe gitmeden önce bir gün veya uyumasını bekleyin ve kız ile mesajlaşın sanki eşinizmişsiniz gibi...

Belki daha detaylıca ne olup bittiğini öğrenirsiniz ve böylece doğru kararlar alırsınız evliliğinize dair.

Çünkü sürekli kontrol etmek sizin ruh sağlığınızı bozacaktır... :KK43:

Yanlış bilmiyorsam ; Whatsapp web den de mesaj yazabiliriz.

Eşinizin telefonunu saklayın işe gitmeden önce bir gün veya uyumasını bekleyin ve kız ile mesajlaşın sanki eşinizmişsiniz gibi...

Belki daha detaylıca ne olup bittiğini öğrenirsiniz ve böylece doğru kararlar alırsınız evliliğinize dair.

Çünkü sürekli kontrol etmek sizin ruh sağlığınızı bozacaktır... :KK43:
Kizla henuz bir sey gelismedigine eminim. Cunku surekli kontrol halindeyim esim yazmasa kiz yazardi birseyler.
Simdi bos yere tekrar musallat etmek istemiyorum cidden israrla arayan bi kiz. Iyice delirecegim bu sefer.

Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama kızla neden konuşmuyorsunuz? Eşiniz cevap vermemiş mesaja bu durumda kızla irtibata geçin. Bu watsaptan Web olayı çok yorucu psikolojinizi yerle bir eder kendimden biliyorum.
Kizla konusup uzatmak istemiyorum muhabbeti. Sonucta hala gorustugumuz ortak arkadaslari da var esimi veya kendimi rezil etmek istemem.
Gercekten bunaldim takipten. Takip etmeden de duramiyorum beni dusurdugu hallere bak.

Back
X