Aldatılsanız naparsınız?

Hiçbişey demiyo konuşmuyo aklınca benim ondan özür dilememi bekliyo. Ama hiç kusura bakmasın benden özür dileyecek yok. Çok bekler. Hem suçlu hem güçlü. O bana nasıl davranıyorsa karşılığını alıyo. Yapabilcek birşeyim yok onun adına. Daha dua etsin o otele gidip oraları karıştırmıyorum. Bunu onu düşündüğüm içinde yapmıyorum kendim için. Onu kendi haline bıraktım. Yoksa acı çeken ben oluyrm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 gündür bizde sana bunu söylüyoz :34:

Evet arkadaşlar ben eşime kendime verdiğim değerin fazlasını vermişim. Ben çirkinleşmemek adına birbirimize olan saygımızın yıpranmaması adına sustum. Bazı arkadaşlar beni suçladı ndn karşısına çıkıp söylemiyorsun diye. Ama işte ne diyebilirim olan oldu kırılan yıpranan taraf ben oldum. Akşam yemekte istersen yarın gidelim geçen bana demiştin bende stresliyim gidelim diye. Pişkinlik mi bu? Evet.

Evet arkadaşlar ben eşime kendime verdiğim değerin fazlasını vermişim. Ben çirkinleşmemek adına birbirimize olan saygımızın yıpranmaması adına sustum. Bazı arkadaşlar beni suçladı ndn karşısına çıkıp söylemiyorsun diye. Ama işte ne diyebilirim olan oldu kırılan yıpranan taraf ben oldum. Akşam yemekte istersen yarın gidelim geçen bana demiştin bende stresliyim gidelim diye. Pişkinlik mi bu? Evet.

Nasıl yanı otelemi gidelim dedi? Sen ne dedin peki?
O gunden beri hic acıklama yapmadımı sana yada senın gördüğün bişey olmadımı

Yok açıklama falan yapmadı. Sadece benimle konuşmak için manalar üretiyor. Annesigili yemeğe davet etmişti. Onlar vardı diye sesimi çıkarmadım( bozmamak adına) yorum yapmadım annesigile döndü ve benim için stresli şu günler geçen günde konuşmuştuk bi tatile çıkalım beraber dedi o otele demedi onlarda siz olanınızı yapın biz uyarız dediler. Ben sadece bakakaldım.

Arkadaşlar bugün ne oldu bilin eşimle otele gittik. Orada o gün onla ilgilenen resepsiyonist kızla görüştürdü beni. Kıza istediğini sor dedi. Kıza saat kaçta giriş yaptığını sordum. Kız sadece eşiniz yüzme havuzunu bide spa kullandı ve 2 saat içinde otelden ayrıldı dedi. Ayyy Rabbim ne zormuş bir şüpheyle yaşamak. Kızlar ben büyük bir yanlış anlamanın kurbanı edebilirdim evliliğimi. Gerçekten benim cesaret edemediğimi eşim yaptı. Bana işimiz var dışarda dedi ve oraya götürdü. Ordada işte ben öğrenmek istediğim herşeyi sorma imkanı buldum. Bide bana dönüp daha inanmıyorsan kamera görüntülerini seyrettirin ddedi.

Üfff onun eline büyük bir koz verdim sanırım. Gıcık aşkm benim. O kadar mutluyumki anlatamam. İnsanın bir şüpheyle yaşamasından daha kötü birşey olmamaz ben bunu çok iyi anladım. Kalbim ağrıyordu resmen. Suçunu kabul etti sana söyleseydim oraya gittiğimi bu kadar uzamazdı bizde yıpranmazdık dedi. Bana her zaman koşulsuz şartsız güvenen eşimi geri istiyrm dedi. Ben sana güvenmediğinden değildi aşkm herşey üst üste geldi o akşam. Geldi bana çocuklara soğuk davrandı tel cebindeydi ve o gece yerde uyudu. Birde hepsini bastıran otelin mesajı eklenince bana başka bir şey düşünme payı kalmadı. Haksızmıyım. Evett. İlk defa haksız olduğum için bu kadar mutluyum. Allahım bugünler gitsin geri gelmesin. Herkese gönlünce mutlu huzurlu yaşayacağı birliktelikler diliyorum. Her şekilde destek olduğunuz için teşekkürler canlar.

Arkadaşlar bugün ne oldu bilin eşimle otele gittik. Orada o gün onla ilgilenen resepsiyonist kızla görüştürdü beni. Kıza istediğini sor dedi. Kıza saat kaçta giriş yaptığını sordum. Kız sadece eşiniz yüzme havuzunu bide spa kullandı ve 2 saat içinde otelden ayrıldı dedi. Ayyy Rabbim ne zormuş bir şüpheyle yaşamak. Kızlar ben büyük bir yanlış anlamanın kurbanı edebilirdim evliliğimi. Gerçekten benim cesaret edemediğimi eşim yaptı. Bana işimiz var dışarda dedi ve oraya götürdü. Ordada işte ben öğrenmek istediğim herşeyi sorma imkanı buldum. Bide bana dönüp daha inanmıyorsan kamera görüntülerini seyrettirin ddedi.

cok sukur icin rahatlamis ama esinin gonulnu al kirilmistir icten ice bir yemek hazrla falan gnlunu al yazik ettik adama :)

Ay hazırlamazmıyım canım ya gerçekten o ne isterse yaparım tek benden başkasını gözü görmedin. Kızlar gerçekten ne hale gelmişiz gerçekten aldatılma olayları o kadar fazla olunca bizde mi nasibizi aldık diye düşünmeden edemedim. Çok şükür rabbime.

Çok sevindim olayın böyle sonuçlanmasına ama gönül alma işini abartma bence sonuçta o seni öyle düşündürdü.
Bırak böyle bi'şeyde ne tepki verebileceğini bilsin, suç işlemiş gibi davranma.
Sonuçta sen de ondan habersiz gitsen ve ogün ona uzak davransan huzursuz olacak o da, her insan gibi...
O yüzden normal davran bu olaylardan önceki gibi yani:31:
Hadi geçmiş olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın:)

Âmin CNm hiç kimsenin Allah ağız tadını bozmasın. Ömrümden ömür gitmişti. Çok şükür Allahım sesimi duydu. Yoksa benim kaldırabileceğim bir yük değildi bu. Allah kimsenin başına vermesin. Evlerden Irak eylesin.

Kızın doğru söylediğini nerden biliyorsun?

Yüzme havuzu ve spayı kullandıysa bunları tek başına kullandı diye bir kaide mi var? Ayrıca arkadaşının oteli demiştiniz herhalde istediği şeyi söylettirebilir çalışanlarına arkadaşı. Ya da eşiniz hiçbir şey yapmadı ki bence de yapmamış olabilir, bu bir akşam eve gelip eşine çocuklarına kötü davranıp saçmasapan bir sebeple yerde yatmasını affettirir mi? Yani aldatmasın da tek canı istediğinde size kötü davransın ve yerde yatsın. Bunlar kabuledilebilir yani.

Son düzenleme:
Arkadaşa katılıyorum.Aradan 3 gün geçtikten sonra oteldeki kızın söylediği şeyler beni rahatlatmaz açıkçası.Kıza kendi söyletmediği ne malum.Madem otele sorduruyo sen söylediğin an aç otele sor niye demedi?

eşin dahi olsa bu kadar gözün kapalı güvenme...
bilmiyorum ama şu anlattıklarından benim burnumdaki pis koku gitmedi..bişey var....
arkadaşı otel sahibi, istersen görüntüleri izle gibi vs...

bikere ayrı yatması bende telleri kopardı... daha neye gözün kapalı güveniyon ...sıcak diye ayrı yatmak bence anlamsız...
ama senin kalbin mutmainse çok sevindim...

Back
X