Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne içiyorsunuz da bu kafaları yaşıyorsunuz arkadaş ya ?Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm.![]()
Ben sadece verip vermeyecegini merak ettigim icin istedim tepkisini merak ettiğim için yoksa özele saygım vardırİnstagram şifresini istemenizimyanlış bulmakla birlikte doğru da yapmışsınız.
Bakın ne olduğu ortaya çıktı.
Kendisi evlilihiYaklaşık bir ay tanıdığınız biri ile konu evliliğe nasıl geldi? Bir teklif mi yoksa olasılık üzerine konuşma mı?
Bir ay tanıdığınız birine siz olsanız şifre verir miydiniz?
Yaklaşık bir ay tanıdığınız biri ile konu evliliğe nasıl geldi? Bir teklif mi yoksa olasılık üzerine konuşma mı?
Bir ay tanıdığınız birine siz olsanız şifre verir
Bir aydır tanışıyoruz ama biraz hızlı ilerledik sanırım. Evlilik konusunu açan taraf hep kendisi oldu. Herkese değil ama gerçekten inandığım güvendiğim evlilik düşündüğüm insana verirdim.Yaklaşık bir ay tanıdığınız biri ile konu evliliğe nasıl geldi? Bir teklif mi yoksa olasılık üzerine konuşma mı?
Bir ay tanıdığınız birine siz olsanız şifre verir miydiniz?
Haklısınız bir ayda biraz fazla anlam yükledim ama bir anda bir insanin değişmesi normal mi sizceMuhtemelen yaşınız küçük daha bir aylık ilişkiye bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Hayatım boyunca kimseye hiçbir şifremi vermedim, vermem. İstenmesi bile saygısızlık geliyor bana o yüzden şifre vermemesi aldatma göstergesi değil. Biraz akışına bırakın iki günde çok evham yapmışsınız
Dusunmuyor iste evlilik, dusunmemesıde normal zaten. Bir ay? Dusunse cocukta bi sıkıntı var derdım ben olsam.Kendisi evlilihi
Bir aydır tanışıyoruz ama biraz hızlı ilerledik sanırım. Evlilik konusunu açan taraf hep kendisi oldu. Herkese değil ama gerçekten inandığım güvendiğim evlilik düşündüğüm insana verirdim.
Instagram konusundan çok çekiniyor çünkü bende ondan dolayi üzerine gittim yoksa sifresi umrumda bile değil tepkisini ölçmek icin ısrar ettimNe içiyorsunuz da bu kafaları yaşıyorsunuz arkadaş ya ?
Tekrar okuyun ,
BİR AY diyorsunuz , instagram ŞİFRESİ diyorsunuz ...
Allah'ım sen büyüksün ...
Haklısınız bir ayda biraz fazla anlam yükledim ama bir anda bir insanin değişmesi normal mi sizce
Şifrem eşimde yok.Eşimin şifresi de bende yok.Kendisi evlilihi
Bir aydır tanışıyoruz ama biraz hızlı ilerledik sanırım. Evlilik konusunu açan taraf hep kendisi oldu. Herkese değil ama gerçekten inandığım güvendiğim evlilik düşündüğüm insana verirdim.
Hayır ailelerimizi tanıştırmak istedi ve evliliğe dönük planlar yapıyorŞifrem eşimde yok.Eşimin şifresi de bende yok.
Kendisine güvenmeseydim evlenmezdim.
Ortada teklif yok doğru mu? Evlenince şöyle yaparız gibi sadece adı geçti değil mi?
Hemen kapılma bu konusmalara
Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm.![]()
Ne zaman tanıştıracaksınız aileleri?Hayır ailelerimizi tanıştırmak istedi ve evliliğe dönük planlar yapıyor