Aldatıyor olabilir mi?

Muhtemelen yaşınız küçük daha bir aylık ilişkiye bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Hayatım boyunca kimseye hiçbir şifremi vermedim, vermem. İstenmesi bile saygısızlık geliyor bana o yüzden şifre vermemesi aldatma göstergesi değil. Biraz akışına bırakın iki günde çok evham yapmışsınız

Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm. 😔
Ne içiyorsunuz da bu kafaları yaşıyorsunuz arkadaş ya ?
Tekrar okuyun ,
BİR AY diyorsunuz , instagram ŞİFRESİ diyorsunuz ...
Allah'ım sen büyüksün ...

Fazla güvenme bi süre takip et ama belli etme baktın bi kanıt yok açık açık konuş yada sende onun gibi fazla ilgilenme mesaj atma arama sorma inceldiği yerden kopsun

Yaklaşık bir ay tanıdığınız biri ile konu evliliğe nasıl geldi? Bir teklif mi yoksa olasılık üzerine konuşma mı?
Bir ay tanıdığınız birine siz olsanız şifre verir miydiniz?
Kendisi evlilihi
Yaklaşık bir ay tanıdığınız biri ile konu evliliğe nasıl geldi? Bir teklif mi yoksa olasılık üzerine konuşma mı?
Bir ay tanıdığınız birine siz olsanız şifre verir
Bir ay tanıdığınız birine siz olsanız şifre verir miydiniz?
Bir aydır tanışıyoruz ama biraz hızlı ilerledik sanırım. Evlilik konusunu açan taraf hep kendisi oldu. Herkese değil ama gerçekten inandığım güvendiğim evlilik düşündüğüm insana verirdim.

Muhtemelen yaşınız küçük daha bir aylık ilişkiye bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Hayatım boyunca kimseye hiçbir şifremi vermedim, vermem. İstenmesi bile saygısızlık geliyor bana o yüzden şifre vermemesi aldatma göstergesi değil. Biraz akışına bırakın iki günde çok evham yapmışsınız
Haklısınız bir ayda biraz fazla anlam yükledim ama bir anda bir insanin değişmesi normal mi sizce

Kendisi evlilihi

Bir aydır tanışıyoruz ama biraz hızlı ilerledik sanırım. Evlilik konusunu açan taraf hep kendisi oldu. Herkese değil ama gerçekten inandığım güvendiğim evlilik düşündüğüm insana verirdim.
Dusunmuyor iste evlilik, dusunmemesıde normal zaten. Bir ay? Dusunse cocukta bi sıkıntı var derdım ben olsam.
Duymak istediklerini soylemıs sana, İnstagram sıfresını isteyince sen abartmayım bu Cıddıye aldı mevzuyu dıyıp uzaklasmis.

Ne içiyorsunuz da bu kafaları yaşıyorsunuz arkadaş ya ?
Tekrar okuyun ,
BİR AY diyorsunuz , instagram ŞİFRESİ diyorsunuz ...
Allah'ım sen büyüksün ...
Instagram konusundan çok çekiniyor çünkü bende ondan dolayi üzerine gittim yoksa sifresi umrumda bile değil tepkisini ölçmek icin ısrar ettim

Haklısınız bir ayda biraz fazla anlam yükledim ama bir anda bir insanin değişmesi normal mi sizce

Bir şeye bozulmuştur, canı sıkkındır her türlü sebep olabilir. İki gün diyorsunuz iki günde bu kadar mesele yaratacak ne olmuş olabilir? Akışına bırakın biraz hep bu şekilde devam ederse rahatsızsanız bu durumdan kesersiniz iletişimi biter gider

Kendisi evlilihi

Şifrem eşimde yok.Eşimin şifresi de bende yok.
Kendisine güvenmeseydim evlenmezdim.
Ortada teklif yok doğru mu? Evlenince şöyle yaparız gibi sadece adı geçti değil mi?
Hemen kapılma bu konusmalara

Şifrem eşimde yok.Eşimin şifresi de bende yok.
Kendisine güvenmeseydim evlenmezdim.
Ortada teklif yok doğru mu? Evlenince şöyle yaparız gibi sadece adı geçti değil mi?
Hemen kapılma bu konusmalara
Hayır ailelerimizi tanıştırmak istedi ve evliliğe dönük planlar yapıyor

Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm. 😔

Bir aylık ilişki, instagram şifresi, evlilik... muhteşem ilişkinin sac ayakları.

Ayrıca biz bir aydır evdeyiz siz nasıl sevgili bulup görüşüyorsunuz bu süreçte😵

Back
X