• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kellebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
309
Puanlar
73
benim eşim in beni aldattığını öğrendim hemde 2. Bebeğime hamile kaldığım da
Çok üzülüyorum eşimle tartıştık hep kendini haklı görüyor benim naapmam lazım nasıl bir ders vermem lazım pis herif e lütfen yardım edin biyrle mesajlaşmış yetmemiş mesencirdan kadının biri 1seans2 bin 2 seans 4 die mesaj atmış onun için de kavga ettik 2 çocukla napacagım ben ailem e anlatım çık gel diyorlar en çok da eşim in bana güvenmiyorsun işin ucu nereye giderse gitsin dediği çok zoruma gidiyor lan pislik beni aldatan sensin ben güvenmiyorum deyince işin sonu nereye giderse gitsin dien sen lütfen yardım edin

Ailen çık gel demiş ee? Ne desinler başka? Biz ne diyelim mesela? Boşanmak mı istemiyorsun?
Eşim o seviyorum konu çok uzun oldu kimse okumaz die sildim abla bide 2 çocuk ailem e yük olur muyum die çok utanıyorum korkuyorum

Siz affeder 3. çocuğu da yaparsınız yormayın kimseyi oturun evinizde... Aldatılmayı sindiremeyen kadın hele ki ailesi arkasındaysa çeker gider gitmiyorsa affedecektir, affedecek olanda boşuna olayı büyütüp sonrası için adama yalama yaptırmasın (birde yazım şekliniz yaşınızın küçük olduğunu düşündürttü bana @zıpzıp a selam olsun)

Ders derken biyoloji mi fizik mi baskalarından öğreniyor bence boşver

Siz affeder 3. çocuğu da yaparsınız yormayın kimseyi oturun evinizde... Aldatılmayı sindiremeyen kadın hele ki ailesi arkasındaysa çeker gider gitmiyorsa affedecektir, affedecek olanda boşuna olayı büyütüp sonrası için adama yalama yaptırmasın
saten ailem gelip alacak beni başka yolu yok diğer yorumda da belirttiğim gibi çekiniyorum utanıyorum

Eşim o seviyorum konu çok uzun oldu kimse okumaz die sildim abla bide 2 çocuk ailem e yük olur muyum die çok utanıyorum korkuyorum
Adam seni sevmiyor? Sürekli aldatıyor. Hastalık da kaparsın yakında dikkat et. Bu kafayla kumaya da okey dersin sen

benim eşim in beni aldattığını öğrendim hemde 2. Bebeğime hamile kaldığım da
Çok üzülüyorum eşimle tartıştık hep kendini haklı görüyor benim naapmam lazım nasıl bir ders vermem lazım pis herif lütfen yardım edin
Ders versen de vermesen de kendini bu konuda haklı gören biri bunu bi daha yapar maalesef. Ailen kucak açtıysa ne mutlu daha ne?

Yorumlarınız için teşekkür ederim inşallah çocuklarım la birdaha hüzün görmeyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X