• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan anneden ocuu iin fedakarlk..

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Demin televizyonda Şirvan ı izledim.Bir çoğunuz biliyorsunuzdur.
Aldatılan anne çocuğu için boşandığı kocasından tekrar bir bebek sahibi olup çocuğunu kordon kanıyla ayağa kaldıracak..
Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim..fisfisfis

ben diziyi bilmiyorum izlemedim hiç.ama evlat ve onun yaşamı söz konusuysa gerisi teferruattır.ne gerekliyse hiç düşünmeden yapılır.çünkü onlardan daha değerli hiçbirşey yok şu yalan dünyada:kahve:

yok canım dizi değil..gerçek.
şirvan trafik kazası geçiren bir kız çocuğu..felç oluyor.
onu ayağa kaldırabilecek tek şeyinde yeni doğacak kardeşinden alınacak kordon kanı olduğu söyleniyor doktorlar tarafından..
baba yıllar önce aldattığından anne ile boşanıyorlar.
doktorun bu söylemi üzerine anne babayla konuşuyor.baba önce kabul etmiyor.sonra varım diyor.
ve şimdi aldıkları karar bu yönde..

Böyle birseyde beni aldatan adamla degil gerekiyorsa gidip tecavüzcü coskunla bile beraber olurum böcegimmmm...Konu evlad oldumu helede evladimin sagligi ölüm kalimi oludumu akan sular durur benim icin....Ne prensip tanirim nede tabu....:delphin:

Allah kimseyi evladinla sinamasin:Saruboceq:

Demin televizyonda Şirvan ı izledim.Bir çoğunuz biliyorsunuzdur.
Aldatılan anne çocuğu için boşandığı kocasından tekrar bir bebek sahibi olup çocuğunu kordon kanıyla ayağa kaldıracak..
Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim..fisfisfis

yok canım dizi değil..gerçek.
şirvan trafik kazası geçiren bir kız çocuğu..felç oluyor.
onu ayağa kaldırabilecek tek şeyinde yeni doğacak kardeşinden alınacak kordon kanı olduğu söyleniyor doktorlar tarafından..
baba yıllar önce aldattığından anne ile boşanıyorlar.
doktorun bu söylemi üzerine anne babayla konuşuyor.baba önce kabul etmiyor.sonra varım diyor.
ve şimdi aldıkları karar bu yönde..

Böcüğüm; pazar günü gazetede okumuştum bu haberi..
Allahım hiç kimseye yaşatmasın inşallah..:Saruboceq:
İnsan evladı için canını verir hiç düşünmeden,eski kocayla yatmak da neymiş ki..
Hiç düşünmeden kabul ederdim tabii ki..Yeter ki evladım sağlıklı olsun,yüzü gülsün meleğimin:1hug:

bencede hic düsünmeden kabul edilir... evlat bu ya, hic bir seye benzemiyor... bence her normal anne ve baba bunu hic düsünmeden yapardi

Anne baba boşanmış.Şimdi hasta olan kızlarının tedavisi için b,r kardeşi olması gerekiyor.
Bunun için tüp bebek yöntemi kullanılacak.
Bu yöntemle döllenecek olan yumurta ,hasta olan kızcağıza en uygun olanı seçilerek yapılacak.
Doğrusu ortada birleşme olarak adlandırılacak bir durum yok.
Türkiyedeki yasalar,resmen evli olmayan çiftler arasında tüp bebek aşılaması yapılamasına onay vermediği için bu anne baba resmen evlenmek durumunda.
Yanlış bilmiyorsam, baba başkasıyla evli.Babanın karşı çıkması tekrar nikah yapmamaktı.

Konuyla ilgili bilgim bu yönde.Paylaşmak istedim.

Anne baba boşanmış.Şimdi hasta olan kızlarının tedavisi için b,r kardeşi olması gerekiyor.
Bunun için tüp bebek yöntemi kullanılacak.
Bu yöntemle döllenecek olan yumurta ,hasta olan kızcağıza en uygun olanı seçilerek yapılacak.
Doğrusu ortada birleşme olarak adlandırılacak bir durum yok.
Türkiyedeki yasalar,resmen evli olmayan çiftler arasında tüp bebek aşılaması yapılamasına onay vermediği için bu anne baba resmen evlenmek durumunda.
Yanlış bilmiyorsam, baba başkasıyla evli.Babanın karşı çıkması tekrar nikah yapmamaktı.

Konuyla ilgili bilgim bu yönde.Paylaşmak istedim.

ben show da ana haberde izledim.tüp bebkten bahsedilmiyordu orda..:1shok:
gerçi doğal yöntem olsada evlat evlattır..her yol makbul..:asigim:

bende izledim bu haberi tüp bebekle olabiliyormuş onlarda bu yöntemi uygulayacaklarmış.ama türkiye de ki tıbben şartı evli olmakmış.yani şimdi bunun için uğraşıyorlarmış evlenmeden oluyorsa yurt dışında yaptırabilirlermiş.ama son çare evlenmekse evleneceklermiş.
bu arada adamın karısını aldattığı sevgilisinden de adamın çocuğu varmış ve onunla evli değillermiş.bilgim bu kadar..bana sorarsanız bende evladım için yapardım.bebeğini doğmadan kaybeden biri olarak söylüyorum,allah kimseyi evladıyla sınamasın.

ben show da ana haberde izledim.tüp bebkten bahsedilmiyordu orda..:1shok:
gerçi doğal yöntem olsada evlat evlattır..her yol makbul..:asigim:

Bende doktorlarının açıklamasını okumuştum.Özellikle tüp bebek yöntemini kullanacaklarını söylüyordu.Çünkü hasta olan çocuğa en uygun olanı seçeceklerini bununla hamileliği gerçekleştireceklerini söylüyordu.

çocuğum için her şeyi yaparım doğruusu...
kndimi satmk dahil...bi insan parçasından nasıl kopar...:delphin:

slm öncelikle herkes evladı için herşeyi tabiki yapar.ama bence burada bu terimi kullanmasanız çok iyi olurdu.bir kadının kendimi satmak gibi bir şeyi onaylamıyorum bir kadın olarak.kadınlığı anneliği bu kadar basite indirmeyelim lütfen.eminim sizin ve benim gibi dünyadaki bütün kadınlar evladı için herşeyi yapar.yasakkelime

slm öncelikle herkes evladı için herşeyi tabiki yapar.ama bence burada bu terimi kullanmasanız çok iyi olurdu.bir kadının kendimi satmak gibi bir şeyi onaylamıyorum bir kadın olarak.kadınlığı anneliği bu kadar basite indirmeyelim lütfen.eminim sizin ve benim gibi dünyadaki bütün kadınlar evladı için herşeyi yapar.yasakkelime

canım sözkonusu canımdan öte bir varlıksa yapılmayacak hiçbir şey yoktur....
BEN yaparım dedim zaten..sen veya brbaşkası için konuşmadım...

ben hiçbirşey düşünmeden böyle bir durumda gözümü kırpmadan kabul ederim çünkü allah kimseye evlat acısı tattırmasın............a.s

canım sözkonusu canımdan öte bir varlıksa yapılmayacak hiçbir şey yoktur....
BEN yaparım dedim zaten..sen veya brbaşkası için konuşmadım...

bende başkası için konuştun demedim zaten.ben senin böyle konuşmaman gerektiğini söyledim.yani bizler kadın olarak bu kadar basit şeyler söylememeliyiz.anlatmak istediğini o kelimeyi kullanmadanda anlatabilirdin.anlatabiliyor muyum.burdaki bir çok kadının da benim gibi düşüneceğini sanıyorum.CADIARZU

bende başkası için konuştun demedim zaten.ben senin böyle konuşmaman gerektiğini söyledim.yani bizler kadın olarak bu kadar basit şeyler söylememeliyiz.anlatmak istediğini o kelimeyi kullanmadanda anlatabilirdin.anlatabiliyor muyum.burdaki bir çok kadının da benim gibi düşüneceğini sanıyorum.CADIARZU

Nasıl konuşmam gerektiğini ben gayet iyi biliyorum canım...
bi başkasının düşüncesi de ilgilendirmiyor...
anneler adına konuşmadım diyorum tekrar tekrar......

rica edicem alıntılama........

Nasıl konuşmam gerektiğini ben gayet iyi biliyorum canım...
bi başkasının düşüncesi de ilgilendirmiyor...
anneler adına konuşmadım diyorum tekrar tekrar......

rica edicem alıntılama........

bak arkadaşım ben sana ters davranmadığım halde sen laflarına dikkat etmiyorsun.burda hepimiz birbirimizin düşüncelerini okuyoruz o yüzden burda yazıyoruz paylaşmak için.alıntılama demekle cevabını alıntı olarak yazmamdansa kastın üzgünüm bunu uygulayamıycağım.benim sana söyleyeceklerim bukadar.bence biraz daha sakin davran olur mu.
:kahve:

Back
X