• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatldm m sizce?

casulet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
547
4
118
Denizli
3 yıllık bir iliişkimiz var, sevgilim bana her defasında deli gibi aşık olduğunu
söylüyor. ama bir sorun var... ayrı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz, her fırsatta
görüşmeye çalışıyoruz. sevgilim bana hep sadık kaldı, ta ki geçen geceye kadar...
bir mekanda bi kızla tanışmış ve sohbet etmişler, çok arkadaşça bir sohbet
değil kendi ifadesine göre. sadece orada yalnız olmaktan çok sıkılmış,
kendini rahatsız hissetmiş ve o akşamı öylesine biriyle geçirmiş.
telefon no alışverişi yok, adını bilmiyor, gecenin ilerleryen saatlerinde bi vukuat yok,
kızı hatırlamıyor bile, karanlıkta görmedim diyor ama iltifat ettiğini de saklamıyor.
ne şimdi bu??? ona göre aldatmış!!!(kendisi her şeyi çok abartır bunu da ekleyim)
çok kötü hissediyorum. lütfen yorum yapın, siz olsanız ne yapardınız... senağlama

bence vukuat var,sana hikayeyi böyle anlatarak kendini rahatlatmış..
sevgilini tanıyan sensin,değerlendirmeyi sen yapabilirsin..

valla aldatılmış olabilirsinn.. farklı şehirlerde olamanız kendini yalnız hissetmesi bunu gerektirmiyor sende ondan uzaksın sen böyle bişey yapsan ne yapardı acabaaa çok merak ettim şimdiiii....

adını bilmiyo kızı karanlıkta görmemiş..başka..? sallamaya bak yahu..bence catır catır yapmıs bir şeyler şimdi vaftiz edmeye çalışıyo kendini..

birşeyler olmuş olabilir bence.ama yine de günahını almak istemem. sen daha iyi tanırsın sevgilini. sence ne?

Sevgilinin ne yapmaya çalıştığını anlamadım..Aslında seninde ne düşündüğünü anlamadım..
O abartıyor ve sen buna inanmak istemiyorsun..Doğru mu anladım?

haklısınız ben tanıyorum, bana göre bi şey yapmamıştır ama ne fark eder!!!
yani sadece bu bile insana çok kötü hissettiriyor. ister sadece bu kadar olsun her şey
ister çok daha ilerisi... kırıldım bi kere :(

aklım karıstı ....
karanlıkda adını bılmedıg ınmıdır cınmıdır kı o kadın ..
okadar basıt bı bayan nerde nasıl bulmusdur..
bıkerede gosrumekle sanmam bısıler olsun ama soyle olabılır..
sadece bı kere degılde devamlı gorust bırı olmasın sakın..
hee abartıyo demıssınız ozaman aldatmamısdır..
karanlıkda kalmısdır ıstedıklerı ve aldatma olcagnı hıc dusunmem....
aldatttım dıyosa demekkı aldatmamısdır ama ayrılmak ıstıyoda olabılır..

şimdi sevgilin geliyoo
ben seni aldattım diyo olayıda sana anlatıyoo böyle böyle oldu diee
valla ben olsamm bunları duyunca önce şöyle bi kalırdım :1shok:
ve beni aldatıığını kabul ediyorsan ve orda yanlız kaldığında bunu yapmayı kendine hak görüyorsan
bir ömür boyu mutlu yanlızlıklar derdimm :delphin:
çeker giderdimm :dilcikar:
erkek bunu bi sefer yaptımı bi daha yapmayacağının garantisi yok bence :olmaz:
sen yarın bigün bunu bile bile evlensen bu adamla her senden ayrı kaldığında içine kurt düşücekk
karar senin tatlımm
sonradan pişman olmazsın umarım verdiğin kararla :delphin:

bence, evet, aldatılmışsın. beyfendi madem mekanda yalnız olmaya gelemeyen biri, o zaman ayrı şehirden ilişki yaşamicak. :delphin: devamı gelmediyse muhtemelen kız kesmiştir orda, yoksa muhabbete başlayan, iltifat eden bir erkek öyle boş boş durmaz, şansını denemiş -tatlicadiarzu-

Erkek arkadaşınız bence olayları kendi lehine saptırarak anlatmış.Yüzünü görememiş ama iltifat etmiş de miş miş ne yani her yalnız kaldığında böyle mi olucak hadi şimdi ileri gitmedim böle böle oldu dio ilerde ne yapacağını nerden bileceksiniz anlattıklarından bile aldatmak için bir adım attığı ortaya çıkıyor:olmaz:....

niye anlatmış ben bunu anlamadım ki...ayrıl benden diyor sanki yani bak benden adam olmaz seni aldattım uzakta yürümüyor yalnızım diyor adam erkek dilinde..

Bir kızla sadece konuştuysa neden sana anlatma gereği duymuş?
Herkes her gün karşı cinsle çeşitli nedenlerle konuşur.
Yalnızca anlattığı gibiyse aldatma olarak algılamamak gerek.
Yok illa da ben seni aldattım diye ısrar ediyorsa, ayrılmak istiyordur ama söyleme tarzı böyledir.:kahve:

Acaba seni kiskandirmak mi istiyor.Yani böyle bisey aslinda hic olmadi ama ya seni kiskandirmak istiyor ya da tepkini ölcmeye calisiyor olabilir.

Mesela benim esim bayilir ben onu kiskaninca.Mesela bisey anlatir,yakisikli oldugu icin isyerinde müsterilerden bazen iltifat falan eden oluyormus.Gelir anlatir,bende hic umursamam.O zaman da cildiriyor,niye sen beni kiskanmiyorsun diyor.
:roflol:

CADIARZU ancak çok fena şeyler yapmış yada yapıyor olup aman toz kondurmasınlar bana en masum ne halde nasıl gözükürüm diye düşündüğünde bu açıklamalar bulunur ve yapılır herlade..ne bileyim oratada birşey yokken ben seni aldattım ama şöyle böyle..madem söyleyeceksşn neden yapıyorsun, madem yapıyorsun neden kendi ağzınla söylüyorsun bu değişik geldi bana .. sen daha doğrusunu bilirsin ama sen tanıyorsun bu benim yorumum..

bunu duyduğumdan beri kafamda çok fazla şey yazdım çizdim
hatta bi ara çok mu abartıyorum dedim ama hepiniz aklımdan
geçenleri yazmışsınız, demek ki hepimiz aynı tepkileri veriyoruz
hepiniz yorumlarınız için çok sağolun kızlar
daha iyi hissediyorum kendimi opuyorumnanaktan

Back
X