Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

nihan8080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
209
112
53
44
Arkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Benim sorum şu; benim ailemin de kayinvalidemler in de yazlıkları var bana baskı yapıyorlar bu sıcak da çocuğun canı sıkılır orda, bize gel annelerin yazligina git vs diye ...ama ben eşime güvenmediğim için bırakıp gidemiyorum aslında çok istiyorum gitmek ama gidersem de aklım burda kalicak....arkadaşlarıyla sabaha kadar dışarda olup, yine beni aldatmasindan korkuyorum...ben olmazsam daha rahat olucak cunku...yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce ne yapmaliyim.....

Ömrün boyunca eşinin başında bekleyip onu mu takip edeceksin? 1 sene yapmaz 2 sene yapmaz 10 sene sonra yapmayacağının garantisi var mı? Eşinin karakterinde bu varsa engelleyemezsin. Kendi hayatına bak nasılsa aldatsa da boşanma olmuyor, yine aldatırsa en azından gözün görmesin. Şimdi de yapıyor olabilir gizli saklı.

Bu kadar belirgin bir korkunuz varsa zaten asıl sorun bu. Bence eşine bu derece de güvenmeyen biri evliliğini gözden geçirmeli. Böyle şüpheyle ömür geçmez.
Öyle tabi ama artık çok geç bundan sonrasi için hep yanında olup takip etmekten de yorulucam bi zaman sonra....

Bi şekilde kendini affettirdi ve uzun zamandır hiçbir problem yaşamıyoruz. ....ama yinede güven bitti tabi ki...

Hep mutlu olursun umarım ama burada kimse sana içini rahatlatacak bir şey söyleyemez. Bu işlerin ortası yok ya affetmeyeceksin ya da affettiysen güveneceksin.

Ömrün boyunca eşinin başında bekleyip onu mu takip edeceksin? 1 sene yapmaz 2 sene yapmaz 10 sene sonra yapmayacağının garantisi var mı? Eşinin karakterinde bu varsa engelleyemezsin. Kendi hayatına bak nasılsa aldatsa da boşanma olmuyor, yine aldatırsa en azından gözün görmesin. Şimdi de yapıyor olabilir gizli saklı.
Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....

Bu şekilde ömür geciremezsin.Git tatilini yap.Tekrar aynı hatayı yaparsa kendi kaybeder.Ama bunu ona hissettirki ayağını denk alsın.Bir da halinde yanında olmayacağını bilsin.

Eşim de aynı şeyi söylüyor guvenmeliymisim yoksa hayat ikimiz için de çekilmez olurmuş. ..

Eşin çok konuşmasın onun bir şey söylemeye hakkı yok. İstersen yıllarca başının etini yersin ama neyse bana da laf düşmüyor. Bence biraz daha düşünün ona muhtaç değilsiniz.

Bu şekilde ömür geciremezsin.Git tatilini yap.Tekrar aynı hatayı yaparsa kendi kaybeder.Ama bunu ona hissettirki ayağını denk alsın.Bir da halinde yanında olmayacağını bilsin.
Sana güvenmedim için gidemiyorum dediğim de birdaha asla aynı hatayı yapmam seni ve kızımı kaybetmeyı göze almam merak etme git bana güven diyor

Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
Tabi yorucu olur. En iyisi takip etmeyi bırakman. Nereye kadar devam edecek dediğim gibi. Aldatma zamanla biten bir şey değil, üzerinden 5 sene geçti artık asla aldatmaz diye bir şey yok yani. Yapacağı varsa yapar, yoksa güzelce durur yerinde. Yazlığa git keyfine bak, eşine düşüyor burada iş.

Back
X