Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

Birkaç kez yaptı demişsin ya birdaha yaparsa affı yok demişsin bir de sen böyle söyleyince aklıma şu sorular geldi
Neden sonra affetmemeye karar verdiniz?
İlkinde yeterince tepki gösterip süründürdünüz mü?
Kaçıncı defasında boşanmanın eşiğine geldiniz?
İlk yaptığından sonra da
"Seni kızımı kaybetmeyi göze alamam" cümlesini kurmuş muydu?
Yaparsa kaybedeceği hissine ne zaman kapıldı?
Cevaplarsanız sevinirim
İlkinde hamileydim o halimle boşanmaya kalktım.... bütün eş dost akraba herkes araya girip affetmem konusunda baskı yaptı çok kötü üzücü günler yaşadım eşim intihar etmelere kalkti vs hamile olduğum için de o duygusallikla affetmek zorunda kaldım daha doğrusu psikolojik baskıyla zorunda birakildim diyelim.....ikincisinde de kızım 2 yasindayken yaşadım bu iğrenç olayı yine biriyle sevgili olmuş.... bu sefer onu evden kovdum eşyalarını topladım attım kapının önüne avukatla görüştüm kesin kararlıyım ama bu zaman zarfında çocuğunu görmeye eve geliyo o gittikden sonra kızım baba diye dakikalarca ağlayıp duruyordu....kızımı böyle gorunce de ben saatlerce onun için agliyordum çünkü feci düşkün babasına. ...her sabah uyandığında koşar gelir Yatak odasına babasının kucağına atlar boğuşurdu o olmayınca odaya gelip anne baba yok diyip babasıni her sorduğunda ölmek istiyordum.....yani kısacası ikinci yaşadığım olayda kendimi sevgimi vs değil sadece kızım için affettim....affettim diyorum ama öyle zor oldu ki ilkinden daha feci baskı vs yaşattılar eşimin zaten affetmem için yaptiklarını utandığım için yazamıyorum çok komik çünkü....burda deşifre olmamak için çok detaylı yazamıyorum ama yine bi şekilde avukata gideceğim gün affetmek zorunda kaldım. ...ama artık şansı olmadığını çok iyi biliyor bu sefer kızım falan umrumda bile olmaz çünkü kızım için kadınlık gururumdan daha önce iki kere odun verdim....umarım açıklayıcı olmüstü. ..

İlkinde hamileydim o halimle boşanmaya kalktım.... bütün eş dost akraba herkes araya girip affetmem konusunda baskı yaptı çok kötü üzücü günler yaşadım eşim intihar etmelere kalkti vs hamile olduğum için de o duygusallikla affetmek zorunda kaldım daha doğrusu psikolojik baskıyla zorunda birakildim diyelim.....ikincisinde de kızım 2 yasindayken yaşadım bu iğrenç olayı yine biriyle sevgili olmuş.... bu sefer onu evden kovdum eşyalarını topladım attım kapının önüne avukatla görüştüm kesin kararlıyım ama bu zaman zarfında çocuğunu görmeye eve geliyo o gittikden sonra kızım baba diye dakikalarca ağlayıp duruyordu....kızımı böyle gorunce de ben saatlerce onun için agliyordum çünkü feci düşkün babasına. ...her sabah uyandığında koşar gelir Yatak odasına babasının kucağına atlar boğuşurdu o olmayınca odaya gelip anne baba yok diyip babasıni her sorduğunda ölmek istiyordum.....yani kısacası ikinci yaşadığım olayda kendimi sevgimi vs değil sadece kızım için affettim....affettim diyorum ama öyle zor oldu ki ilkinden daha feci baskı vs yaşattılar eşimin zaten affetmem için yaptiklarını utandığım için yazamıyorum çok komik çünkü....burda deşifre olmamak için çok detaylı yazamıyorum ama yine bi şekilde avukata gideceğim gün affetmek zorunda kaldım. ...ama artık şansı olmadığını çok iyi biliyor bu sefer kızım falan umrumda bile olmaz çünkü kızım için kadınlık gururumdan daha önce iki kere odun verdim....umarım açıklayıcı olmüstü. ..

Umarım biliyordur, yine yapamaz demiyordur...

Kendini affettirdi deyip hala guvenmiyorsunuz. Onu gectim bi kac kere aldatmis hadi bi kez pisman oldu ama digerlerini affetmeniz sacma. Bencede gidin ailenizin yanina dahada donmeyin esiniz sizi sevmiyoki cocuk icin kendini affettirmis.. ilerde anlarsiniz

Arkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Benim sorum şu; benim ailemin de kayinvalidemler in de yazlıkları var bana baskı yapıyorlar bu sıcak da çocuğun canı sıkılır orda, bize gel annelerin yazligina git vs diye ...ama ben eşime güvenmediğim için bırakıp gidemiyorum aslında çok istiyorum gitmek ama gidersem de aklım burda kalicak....arkadaşlarıyla sabaha kadar dışarda olup, yine beni aldatmasindan korkuyorum...ben olmazsam daha rahat olucak cunku...yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce ne yapmaliyim.....

Bişey olmaz aldatsada affediyorsunuz zaten gidin bence !

Çok üzgünüm bunları anlatırken hissettiklerini ondan da öte yaşarken hissettiklerini hatırlatmak istemezdim
Ben de bir kez yaşadım ve tekrarında asla affetmem diye büyük konuşuyorum hangi duygularla tekrar affediliyor diye merak etmiştim
Kocan intahara falan kalkıştıktan sonra nasıl tekrar sevgili(!) yaptı acaba
Terapiste gittiniz mi?

Hiç suçun günahın olmayan yaşanmışlıklar yüzünden bedel ödemek kadar acı birşey yok

Siz olsanız da olmasanız da yapmak istedikten sonra yapar içinde varsa... şüphe çok kötü insanı yer bitirir allah yardımcın olsun

Evden ciktigimda beni her an aldatir diye dusunup hayati zindan etmeyin kendinize. Gidin tatilinizi yapin cocugunuza vakit ayirin. Son sansi oldugunu bilip tekrar aldatmaya kalkarsa zaten yapilcak bisey yok. Hayat ondan ibaret degil zaman geciyor. Bence siz sadece kendinize ve cocugunuza deger verin. Bu arada insanlar tuzu kuru yaparken karsidaki kisinin sartlarini duygularini hesaba katamiyor. Bosan demek kolay Yuvayi ayakta tutmak daha zordur bence..

Biraz önce bi arkada cvp yazdım olayın özetini oku istersen canım....kesinlikle affetmem asla canim
Okudum ne desem boş zor kendi durumunu sen daha iyi bilirsin . Gitmek boşanmak o an zor gelmiş olabılır ağladı zırladı . Af diledi son şansı verdin ama bi daha verme o iş yatağa kadar gider . Cok zor kararlar bunlar kardeş inş bi daha yapmaz . Bu zaman da kadını erkeğe yapıyo artık oda var . Kendini cok daraltma madem son şansı verdin izleme bırak yaoarsacıkar nasıl olsa hıc düşünmeden ayrıl cnm

İsteyen erkek işe gidiyorum diyip te yapar sen Zaten kabullenmişsin ki canım bunu 1 kez affeder insan belki çocuğu için ama neden bu kadar cok kez affettin asla yargılamıyorum şartlarını bilmiyorum tabiki empati yapması da cok zor ama eşinde şöyle düşünüyordur nasıl olsa affediyo eşim diyip tekrar yapabilir yani gitsen de gitmesende sonuç değişmez maalesef

O ne ya öyle siz başındasınız diye korkusundan aldatmayacaksa bırakın aldatsın. Napıyosa yapsın. Siz de ailenizin yanına gidin temelli.

Back
X