aldatma belirtileri nelerdir?

canım benim de eşim denecek insan hiç sebep yokken bana kötü davranmaya daha doğrusu ben bir şey diyormuşum da o o yüzden kötü tepki veriyormuş gibi davranmaya başladı.Mesala ben nerede kaldın desem yeter artık bıktım artık olmuyo anlaşamıyoruz demeye başladı. Yüzüme gülmüyordu, hep ama hep kötü davranıyordu. Sonra ben bunun için konuşmak istedim bak böyle yapma falan dedim. Patladı adam meğer bunu bekliyormuş. Anlaşamıyoruz biz olmuyor ayrılalım dedi. Salak ben yalvar yakar yapma etme;çünkü ortada bir şey yok bir sorun yok bana göre.İletişmsizlik diyordum kendi kendime.Dinlemedi evi terk etti. Sonra adam yalvarmalarıma dayanamayıp eve döndü.
Gel gör ki telefonla yatıp kalkıyordu. Telefona dokunduğum an kıyamet kopuyordu. Belirti 1. Sürekli yüzünde bana karşı kızgın bir ifade vardı, sanki nefret ediyordu benden. Belirti 2. Benimle benim zorumla yakınlaşıyordu belirti 3. Teli çaldığı zaman kim o diye sorduğumda deliye dönüyordu bana güvenmiyor musun ben senin eşinim yeter artık falan belirti 4. Sonra telefon dökümlerini aldım aldattığı kadınları teker teker buldum. O kadar adilerdi ki. Evet birden fazlalardı. Kadının biri bana bağırdı suratıma telefon kapadı evet konuşuyorum sana ne dedi, eşine sor dedi. Beni konuşturmasın, neler anlatırım neler dedi. Çok afedersin ama salak ben eşim denecek kişiye sordum , ayrıyken olmuş bu kadınlarla. Ama belli , daha aynı evdeyken adımlar atılmış. Sonra ben devreden çıkarılmışım, devam etmişler. Eskiden yaptım dedi asla yapmam dedi, ne kadar kör ve aptal davranmışım ki affettim.

Gel gelelim bugüne; unutulmuyor. Kendimi salak, enayi yerine koydurtmuşum tek bu konuda değil her konuda. Ve çok gurursuz davranmışım yuvam yıkılmasın diye yine her konuda; bizim tek sorunumuz aldatma değildi.Milyonlarca sebebim var ondan nefret etmek için. Boşanacağım. Konularını çok bilmiyorum, ama inşallah aldatma gibi bir şey yoktur. Umarım düzelebilecek bir şeyse halledersiniz. Allah yardımcın olsun canım.

sanal alemde konuştuysa işin kolay ne yapacağını biliyorsun ....üşenmeyip yazayım........bilgisayardan çıktısını al ...boşanma davası aç ...tazminat ....nafaka ...üstelik din adamı mı demiştin rezil olduğıyla kalır

Din adami dememis, dindar demis.

Konu sahibi siz eşinizin fiziksel anlamda aldatmasını mı bekliyorsunuz?

Adam ruslarla yazışmış, sanalda yapacagını yapmış.

Ama siz bunları aldatmadan saymayıp,
şu an cinsellik olmadıgı için gerçekte de yapmış mıdır bunun peşindesiniz.

Gerçekte de yaptıgını ögrenmeniz yakındır...

-ateş
-bulanık görme
-kusma
-şiddetli baş ağrısı
...
..
.

bunun tarifi mi olur? Hislerine güven, herzamanki eşin gibi davranmıyorsa vardır birşeyler...

Nasıl zor bir durumda olduğunuzu anlamaya çalışıyorum..eğer eşim bana soğuk davransa hemen kendimi gözden geçiririm..onu kıracak ne yaptım bu aralar diye..ve zaten yaptıysam bilirim..hatalıysam ağzından girer burnundan çıkar kendimi affettiririm..eşinizin hoşuna gidecek şeyleri yapın..güzel sürprizler..saçınızı boyatın..yeni bi elbise alın..yeni iç çamaşırlar..yine olmuyosa hiç zorlamaya gerek yok..basın tekmeyi..tabi delillerinizi ele geçirdikten sonra..beni istemeyen bir erkeğin yatağında sığıntı gibi durmaktansa kendi başıma ayakta kalma mücadelesiyle ömrümü geçirmeyi tercih ederim..

canım benim de eşim denecek insan hiç sebep yokken bana kötü davranmaya daha doğrusu ben bir şey diyormuşum da o o yüzden kötü tepki veriyormuş gibi davranmaya başladı.Mesala ben nerede kaldın desem yeter artık bıktım artık olmuyo anlaşamıyoruz demeye başladı. Yüzüme gülmüyordu, hep ama hep kötü davranıyordu. Sonra ben bunun için konuşmak istedim bak böyle yapma falan dedim. Patladı adam meğer bunu bekliyormuş. Anlaşamıyoruz biz olmuyor ayrılalım dedi. Salak ben yalvar yakar yapma etme;çünkü ortada bir şey yok bir sorun yok bana göre.İletişmsizlik diyordum kendi kendime.Dinlemedi evi terk etti. Sonra adam yalvarmalarıma dayanamayıp eve döndü.
Gel gör ki telefonla yatıp kalkıyordu. Telefona dokunduğum an kıyamet kopuyordu. Belirti 1. Sürekli yüzünde bana karşı kızgın bir ifade vardı, sanki nefret ediyordu benden. Belirti 2. Benimle benim zorumla yakınlaşıyordu belirti 3. Teli çaldığı zaman kim o diye sorduğumda deliye dönüyordu bana güvenmiyor musun ben senin eşinim yeter artık falan belirti 4. Sonra telefon dökümlerini aldım aldattığı kadınları teker teker buldum. O kadar adilerdi ki. Evet birden fazlalardı. Kadının biri bana bağırdı suratıma telefon kapadı evet konuşuyorum sana ne dedi, eşine sor dedi. Beni konuşturmasın, neler anlatırım neler dedi. Çok afedersin ama salak ben eşim denecek kişiye sordum , ayrıyken olmuş bu kadınlarla. Ama belli , daha aynı evdeyken adımlar atılmış. Sonra ben devreden çıkarılmışım, devam etmişler. Eskiden yaptım dedi asla yapmam dedi, ne kadar kör ve aptal davranmışım ki affettim.

Gel gelelim bugüne; unutulmuyor. Kendimi salak, enayi yerine koydurtmuşum tek bu konuda değil her konuda. Ve çok gurursuz davranmışım yuvam yıkılmasın diye yine her konuda; bizim tek sorunumuz aldatma değildi.Milyonlarca sebebim var ondan nefret etmek için. Boşanacağım. Konularını çok bilmiyorum, ama inşallah aldatma gibi bir şey yoktur. Umarım düzelebilecek bir şeyse halledersiniz. Allah yardımcın olsun canım.

çok kötü ya allah yardımcınız olsun insanın en ağırına giden şeyde enayi yerine konmak zaten aldatıyo veya aldatmıyo bilmiyorum ama beni azarlaması aşağılaması dokunuyo bana çok zor çok

ya herşeyi yapmaya çalışıyorum zaten kendime daha özen gösteriyorum falan ama bu kadarmı değişir bi adam bilmiyorumki çok değişti ya normal deil. ya çok ciddi psljk sorunları var, yada hayatında biri var inş. aile terapisti durumu çözerde neyse açığa çıkar, beni gözünden çıkardığını bi öğreniyim toplar bavulumu giderim bu evden zaten istenmediğim yerde durmam fazlasıyla gururumu çiğnettim ona hatta gurur murur kalmadı artık

eşimle ayrılma noktasına geldik ben hep onun beni sevdiğini düşünürdüm sadece anlaşamadığımız için ayrılmak istediğini düşünürdüm ama bişeyleri birleştriince ortaya başka şeyler çıkıyo gibi benim eşim dindar biri ama daha önceden rus kızlarla konuşmuş sanal alemdende eğlenmek için gerçektede işi dolasıyla aşırı derecedede sarışın kadın düşkünlüğü var şimdi derdin ne derseniz biz anlaşamıyoruz epeydir ve o benden çok uzaklaşıyo önce laptobunda sarışın bi kadın resmi gördüm netten kaydedilmiş bi resimdi sanırım bi hayranlıktır dedim geçtim snra aylardır bana dokunmuyo özel anlamda yanıma bile yaklaşmak istemiyo önceden bana çok güzelsin şöylesin böylesin die iltifatlar eden adam şimdi uzaklaşıyo benden benimde aklıma aldatılıyomuyumdur die bi soru geldi ama bi belirtisi varmı açıkçası pek bişeyini görmedim ama eşim ketundur olsada anlamayabilirim

zehirle gitsin ...

aklıma herşey geliyo zor bi dönem geçiriyorum zaten ayrılmanın eşiğindeyiz kafam allak bullak yazım için kusura bakmayın hızlı yazıyorum ondan böyle olabilir kafam karışık ya biri desinki eşin şunu şunu yapıyo anlamıyorum günahını da alamam bu kadar soğuk durması aklıma bi kadınmı var sorusunu getirdi her kadın beni anlar eşinin bi günahı olmasa bile uzak duruyosa bi kadınmı var dersiniz telefonunu devamlı takip ediyorum bişeye rastlamadım tek endişem bu net ortamı işte ayladır msn kullanmayan adam msn açmaya başladı bilmiyorum ya umarım bişey yoktur biri yoktur bu uzak durma meseleside neden oluyo anlamıyorum eşim önceden beni beğenirdi şimdi uzaklaşıyo benden

eger yabancı kadınlar ve msn varsa işin içinde (deneyimlerime dayanarak söylüyorum) kamerada seks yapma olayıda vardır.bence takip et iyice ve varmı yokmu buna emin ol sonrada bosanma davası acarak ondan kurtul...

Back
X