- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
arkadaslar basta hepinize cok itici geleblir ama inanınki aldatan kadınlara hak verir hale getirdi hayat beni..asla aldatma yanlısı değilim hatta cok yadırgarım fakat üç senelik evliliğim sonucu umduğumu bulamamam ve yasadıgım kötü seyler bni bu hale getrdi.. aslında basta hiçbrsey böyle değildi..sevgiliyken sabahlara kadar konusablen insanlarken evlenıncw zamanla brbrmze olan tahammülümüz azaldı..hatta esim beni iyice bosladı..hiçbir konuda beni umursamayan dinlemeyen kendne kafasna göre hayat yasayan bir adam..hala bekarlıktan cıkamamiş gbide denileblir..konuma dönucek olursam içimde hayali bir karşi cins arzusu var ama artık bu esim değil yani ona beslediğim ümitler tükendi..biriyle dertlesip konusmak istyorum ilgi sevgi şefkat görmek istyorum..dertleşmek istyorum..bu durumu nasıl atlatablirim ? kesinlkle aldatmayi normal kabul eden bri değilim .. kendmle kalınca sohbet kanalına grip briyle konusmayı arzuladım tam actım ama kmseyle konusmadan cvp yazmadan kapattım vicdanım el vermedi..nolur bana akıl werin lütfen yadırgamayın elimde olmayan duygular bunlar