aldatma düşüncesi

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
arkadaslar basta hepinize cok itici geleblir ama inanınki aldatan kadınlara hak verir hale getirdi hayat beni..asla aldatma yanlısı değilim hatta cok yadırgarım fakat üç senelik evliliğim sonucu umduğumu bulamamam ve yasadıgım kötü seyler bni bu hale getrdi.. aslında basta hiçbrsey böyle değildi..sevgiliyken sabahlara kadar konusablen insanlarken evlenıncw zamanla brbrmze olan tahammülümüz azaldı..hatta esim beni iyice bosladı..hiçbir konuda beni umursamayan dinlemeyen kendne kafasna göre hayat yasayan bir adam..hala bekarlıktan cıkamamiş gbide denileblir..konuma dönucek olursam içimde hayali bir karşi cins arzusu var ama artık bu esim değil yani ona beslediğim ümitler tükendi..biriyle dertlesip konusmak istyorum ilgi sevgi şefkat görmek istyorum..dertleşmek istyorum..bu durumu nasıl atlatablirim ? kesinlkle aldatmayi normal kabul eden bri değilim .. kendmle kalınca sohbet kanalına grip briyle konusmayı arzuladım tam actım ama kmseyle konusmadan cvp yazmadan kapattım vicdanım el vermedi..nolur bana akıl werin lütfen yadırgamayın elimde olmayan duygular bunlar

Onu kendisiyle baş başa bırakın
Tatile çıkın veya ailenizin yanına gidin
Son bir şans olsun sizden
Baktınız hiçbir değişiklik yok
O zaman herkes kendi yoluna

Aldatmak korkak ve aciz karakter yapısına sahip insanların yapacağı bir eylem (bence). Ne serden ne yardan misali gibi geliyor bana. Eşinizle mutlu değilseniz yahut sevmiyorsanız evliliğinizi kurtarmak adına bir çaba gösterirsiniz gerçekten olmuyorsa o evlilik biter. Ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmiyor. Aldatan erkeklerin de en büyük bahanesi eşlerinden ilgi görememek... Eşiniz de bunu bahane edip sizi aldatsa ne hissedersiniz? Yani kimsenin onuru şerefi ile oynamamak gerekli.

Evlilik bazı yerlerde sabır ve bazı yerlerde emek ister. Emeğinizi verdiyseniz ve sabır gösterdiyseniz sonuç aynı veya daha kötüyse bende arkadaşlar gibi demek istemiyorum ama gereken durumlar olduğu için ozaman gereken kararı verirsiniz

asla o duruma düşmek istemem asla ama ilk defa böyle oldum..

Zaten yapacak birine benzemiyorsunuz, isteseniz de yapamazsınız, yapacak olsaydınız vicdanınız sizi o yapacağınız şeyden alıkoymazdı, o yüzden o fikirleri aklınızdan çıkartın.. Hele hele sosyal medya da o tür sohbetlere girmek..

Sadece kuru bir sohbet bile etseniz sonu pişmanlık olur ve yükünü kaldıramazsınız öyle görünüyor..

Aldatmak korkak ve aciz karakter yapısına sahip insanların yapacağı bir eylem (bence). Ne serden ne yardan misali gibi geliyor bana. Eşinizle mutlu değilseniz yahut sevmiyorsanız evliliğinizi kurtarmak adına bir çaba gösterirsiniz gerçekten olmuyorsa o evlilik biter. Ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmiyor. Aldatan erkeklerin de en büyük bahanesi eşlerinden ilgi görememek... Eşiniz de bunu bahane edip sizi aldatsa ne hissedersiniz? Yani kimsenin onuru şerefi ile oynamamak gerekli.
sonuna kadar haklısınız asla aksini savunmuyorum hatta bende noldu bana diyorum ama ümitlerim yıkıldı .. şu an esimin yanında değilim ailemin yanına geldm daha serbestim rahatım bu mu neden oldu bu hislere bilemiyorum..gayri ihtiyari duygular bunlar

Onu kendisiyle baş başa bırakın
Tatile çıkın veya ailenizin yanına gidin
Son bir şans olsun sizden
Baktınız hiçbir değişiklik yok
O zaman herkes kendi yoluna
ailemin yanındayım ama ondan uzakken bile attıgım adımlara karsılık görmeyince iyice kednden soguttu

Zaten yapacak birine benzemiyorsunuz, isteseniz de yapamazsınız, yapacak olsaydınız vicdanınız sizi o yapacağınız şeyden alıkoymazdı, o yüzden o fikirleri aklınızdan çıkartın.. Hele hele sosyal medya da o tür sohbetlere girmek..

Sadece kuru bir sohbet bile etseniz sonu pişmanlık olur ve yükünü kaldıramazsınız öyle görünüyor..
aynen öyle onun yükünü asla kaldıramam hatta smdi bile kendmi kirlenmiş hissediyorum haklıyken haksz duruma düşürdüm kendmi..

Back
X