- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
bende dahil burdaki hiçkimse aldatmayı savunmuyor aksini ifade ederken siz nasil kendinize anlam yüklüyorsunuz?? kendimi frenlemem adına mı boşandıktan sonra gidin ne halt yerseniz yiyin diyebildiniz ? bence biraz daha insani yaklaşin olaya..Ben asla normal bulmuyorum , görüşünüz beni ilgilendirmez.
Kendini frenlemesi adına biraz ağır konuşmuş olabilirim bosansin ve ne tür eylemlerde bulunursa bulunsun.
Çoğu evlilik zaten ilginin sevginin azalması yüzünden bitmiyor mu ? Pekala bu evlilikte bitirilir.
Bence ; eşimi aldatmali miyim sorusunun 1 adım sonrası eşimi aldattimdir.
konuşulmadığı kanısına nereden vardınız acaba ? bunu iyi niyetle sorduğunuzu hiç sanmıyorum.. boşanınca her haltı işlemeyi mübah gören bir insansınız siz...ben buraya çare bulmak için paylaştım ama neyse bunu size söylemenin anlamı yok ..Bakın esinizle oturup konuşmadan , neden böyle yaptığını tartışmadan aklınızdan gecirdiklerinize ben takıldım.
Belki konuşarak düzeltebilirsiniz ?
Ama doğru ben Algida problem yaşıyorum esinizi aldatma eğiliminde olduğunuzu dusunmemeliydim , karşımda ilgiye sevgiye aç bır kadın varken hersey mubah deyip gecmeliydim dimi ? O zaman sizi cok iyi anlamış olcaktim. ....
Naparsaniz yapın sizin hayatınız , sizin secimleriniz bana ne oluyorsa. .........