Davul bile dengi dengine…33 yaşındayım.Ben öğretmenim. Eşim markette müdür yardımcısı.Eşimle 10 yıllık sevgililik sonrasında evlendik. Evliliğimizin 1. Yılında beni aslında bu 10 yıl boyunca aldattığını, kadınlarla hep görüştüğünü öğrendim. Evliliğimin ilk yılı olduğundan ailem affet bir daha yaparsa terket dedi. Ben de affettim. Ama içimde acaba yapar mı korkusu hiç geçmedi. Aradan 5 yıl geçti. Eşim başka bir şubeye geçti. Sonra farkettim ki eski şubesinden 47 yaşında evli bir kadın onu 1 ay içerisinde 5 kez aramış. Sonra sıkıştırdım baya. Bana kadının üst üste arayıp bana yaklaşmaya çalıştığını anladım. Yanlış bir şey konuşmadım ama beni yok siz çok iyi bir müdür yardımcısıydınız sizin yerinizi yeni gelen müdür yardımcısı tutamıyor gibi beni övince her aradığında ben de kendimi yüksek bir yerdeymişim gibi gördüm ve o yüzden aramalarını açtım dedi. Ben boşanma davası açtım. 1.5 hafta sonra davamız var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Çocuğum yok çok şükürÇok doğru yapmışsınız umarım vazgeçmezsiniz. Çocuk var mı? Yoksa hiç düşünmeyin bile.
Boşanmakta geç bile kalmışsınız. Aldatmak affedilmemeli.Yanlış bir şey konuşmadım ama beni yok siz çok iyi bir müdür yardımcısıydınız sizin yerinizi yeni gelen müdür yardımcısı tutamıyor gibi beni övince her aradığında ben de kendimi yüksek bir yerdeymişim gibi gördüm ve o yüzden aramalarını açtım dedi.
Aldatıldığınızı öğrendiğinizde 28 yaşındaymışsınız. Boşanıyorum demişsiniz o zaman sonra vazgeçmişsiniz. Umarım vazgeçip başka yıllarınızı da yakmazsınız.33 yaşındayım.Ben öğretmenim. Eşim markette müdür yardımcısı.Eşimle 10 yıllık sevgililik sonrasında evlendik. Evliliğimizin 1. Yılında beni aslında bu 10 yıl boyunca aldattığını, kadınlarla hep görüştüğünü öğrendim. Evliliğimin ilk yılı olduğundan ailem affet bir daha yaparsa terket dedi. Ben de affettim. Ama içimde acaba yapar mı korkusu hiç geçmedi. Aradan 5 yıl geçti. Eşim başka bir şubeye geçti. Sonra farkettim ki eski şubesinden 47 yaşında evli bir kadın onu 1 ay içerisinde 5 kez aramış. Sonra sıkıştırdım baya. Bana kadının üst üste arayıp bana yaklaşmaya çalıştığını anladım. Yanlış bir şey konuşmadım ama beni yok siz çok iyi bir müdür yardımcısıydınız sizin yerinizi yeni gelen müdür yardımcısı tutamıyor gibi beni övince her aradığında ben de kendimi yüksek bir yerdeymişim gibi gördüm ve o yüzden aramalarını açtım dedi. Ben boşanma davası açtım. 1.5 hafta sonra davamız var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
aldatsa daha iyiymişbeni övince her aradığında ben de kendimi yüksek bir yerdeymişim gibi gördüm ve o yüzden aramalarını açtım dedi
Cok ama cok iyi yapmissiniz.. keske ilkini ogrendikten sonra bye bye deseydiniz. Hep soyluyorum yapan yapmaktan vazgecmez. Bu bi zayiflik kontrolsuzluk karaktersizlik. Adamin ruhunda varsa 1 le kalmaz. Bizim de 9 yillik evliligimiz toplaminda 17 yillik beraberligimiz var. Hissettirmeden yapabiliyorsa yapsin, onume geldigi an sizin yaptiginizi yaparim. Cunku ne ben kendime eziyet ederim yillarca, acaba aldatiyor mu suan napiyor yine mi ihanet etti vs.., ne de o adama o degeri bicerim affedip. Umarim bundan sonraki hayatiniz cok ama cok guzel olsun. Cok mutlu olun33 yaşındayım.Ben öğretmenim. Eşim markette müdür yardımcısı.Eşimle 10 yıllık sevgililik sonrasında evlendik. Evliliğimizin 1. Yılında beni aslında bu 10 yıl boyunca aldattığını, kadınlarla hep görüştüğünü öğrendim. Evliliğimin ilk yılı olduğundan ailem affet bir daha yaparsa terket dedi. Ben de affettim. Ama içimde acaba yapar mı korkusu hiç geçmedi. Aradan 5 yıl geçti. Eşim başka bir şubeye geçti. Sonra farkettim ki eski şubesinden 47 yaşında evli bir kadın onu 1 ay içerisinde 5 kez aramış. Sonra sıkıştırdım baya. Bana kadının üst üste arayıp bana yaklaşmaya çalıştığını anladım. Yanlış bir şey konuşmadım ama beni yok siz çok iyi bir müdür yardımcısıydınız sizin yerinizi yeni gelen müdür yardımcısı tutamıyor gibi beni övince her aradığında ben de kendimi yüksek bir yerdeymişim gibi gördüm ve o yüzden aramalarını açtım dedi. Ben boşanma davası açtım. 1.5 hafta sonra davamız var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Eğitim kültür kalite vs olarak da ve zer seviyede değilsiniz galiba. Sevgililiginiz de çok uzun sürmüş. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Manipuleye aile eş konuşmalarına vs kanmayin. Ailenize de kanmayın rest çekip biran önce kurtulun33 yaşındayım.Ben öğretmenim. Eşim markette müdür yardımcısı.Eşimle 10 yıllık sevgililik sonrasında evlendik. Evliliğimizin 1. Yılında beni aslında bu 10 yıl boyunca aldattığını, kadınlarla hep görüştüğünü öğrendim. Evliliğimin ilk yılı olduğundan ailem affet bir daha yaparsa terket dedi. Ben de affettim. Ama içimde acaba yapar mı korkusu hiç geçmedi. Aradan 5 yıl geçti. Eşim başka bir şubeye geçti. Sonra farkettim ki eski şubesinden 47 yaşında evli bir kadın onu 1 ay içerisinde 5 kez aramış. Sonra sıkıştırdım baya. Bana kadının üst üste arayıp bana yaklaşmaya çalıştığını anladım. Yanlış bir şey konuşmadım ama beni yok siz çok iyi bir müdür yardımcısıydınız sizin yerinizi yeni gelen müdür yardımcısı tutamıyor gibi beni övince her aradığında ben de kendimi yüksek bir yerdeymişim gibi gördüm ve o yüzden aramalarını açtım dedi. Ben boşanma davası açtım. 1.5 hafta sonra davamız var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimCok ama cok iyi yapmissiniz.. keske ilkini ogrendikten sonra bye bye deseydiniz. Hep soyluyorum yapan yapmaktan vazgecmez. Bu bi zayiflik kontrolsuzluk karaktersizlik. Adamin ruhunda varsa 1 le kalmaz. Bizim de 9 yillik evliligimiz toplaminda 17 yillik beraberligimiz var. Hissettirmeden yapabiliyorsa yapsin, onume geldigi an sizin yaptiginizi yaparim. Cunku ne ben kendime eziyet ederim yillarca, acaba aldatiyor mu suan napiyor yine mi ihanet etti vs.., ne de o adama o degeri bicerim affedip. Umarim bundan sonraki hayatiniz cok ama cok guzel olsun. Cok mutlu olun
Ayrılmanız için son olayın olmasına gerek bile yoktu.10 yıl boyunca aldatılmışsınız,bence bunu öğrenir öğrenmez boşanmalıydınız.Allah yardımcınız olsun.33 yaşındayım.Ben öğretmenim. Eşim markette müdür yardımcısı.Eşimle 10 yıllık sevgililik sonrasında evlendik. Evliliğimizin 1. Yılında beni aslında bu 10 yıl boyunca aldattığını, kadınlarla hep görüştüğünü öğrendim. Evliliğimin ilk yılı olduğundan ailem affet bir daha yaparsa terket dedi. Ben de affettim. Ama içimde acaba yapar mı korkusu hiç geçmedi. Aradan 5 yıl geçti. Eşim başka bir şubeye geçti. Sonra farkettim ki eski şubesinden 47 yaşında evli bir kadın onu 1 ay içerisinde 5 kez aramış. Sonra sıkıştırdım baya. Bana kadının üst üste arayıp bana yaklaşmaya çalıştığını anladım. Yanlış bir şey konuşmadım ama beni yok siz çok iyi bir müdür yardımcısıydınız sizin yerinizi yeni gelen müdür yardımcısı tutamıyor gibi beni övince her aradığında ben de kendimi yüksek bir yerdeymişim gibi gördüm ve o yüzden aramalarını açtım dedi. Ben boşanma davası açtım. 1.5 hafta sonra davamız var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?