Evli bir erkeğin böyle lüzumsuz yere aranması hoş değil. Sık sık sohbete giriyor 5 kez konuşmak. Seni evli bi adam arasa eşin anlayışla karşılar mı?Eşim nişanlıyken instagramda çalıştığı markete gelen firmadaki kızlarla yılışık şekilde konuşuyormuş. Ben bunu evlendikten sonra öğrendim. Eşim sonradan başka bir markete geçti. Aradan 4 yıl geçti. Şu an şubeleri olan bir markette müdür. Başka bir şubeye gönderdiler eşimi. 1 ay sonra eşimin telinde evli bir kadının 1 ay içinde 5 kez aradığını gördüm. Eşime sordum. Niye seni bu kadar sık aradı diye. Eşim bana ilk hayırlı olsun diye aradı dedi. Sonra annem ameliyat olacak diye bana geçmiş olsun demek için aradı dedi. Geri kalanlarda da yeni müdür kötü. Sen çok iyi bir müdürsün. Seni arıyoruz gibi şeyler söyledi dedi. Eşimin bu kadar arayan ve onu öven bir kadının 5 aramasını da açması beni huylandırdı. Üniversite mezunuyum. Çocuğum yok. Kendi paramı da kazanıyorum. Yaklaşık 80 bin maaşım var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eee aralıkta boşanıyorum yazmışsın zaten adam aldatıyormuş şimdi biri telefonla arıyor die açtığın konu mantıklı mı ?33 yaşındayım.Eşimi çok sverek evlendim. Evlenmeden önce 10 yıl ve 6 yıllık evlilik sonucunda aldatmadan dolayı boşanıyorum. Çocuğum yok. Bu yüzden çok şanslıyım ama insanlara olan bütün güven duygumu kaybettim. Artık birine tekraf güvenip evlensem de yine aldatılırım ve bu sefer çocukla daha da zor bir hayatım olur korkusu yaşıyorum. Yani bütün hayata olan inancımı kaybettim. Yengeç burcuyum. Çocuğum olsun diye yanıp tutuşuyorum ama aldatan bir eşten olsun istemiyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz
sürekli aldatıldığını düşündüğün bir evliliği hala niye devam ettiriyosun çocukla taçlandırmak için mi? ne dememizi bekliyosun yaEşim nişanlıyken instagramda çalıştığı markete gelen firmadaki kızlarla yılışık şekilde konuşuyormuş. Ben bunu evlendikten sonra öğrendim. Eşim sonradan başka bir markete geçti. Aradan 4 yıl geçti. Şu an şubeleri olan bir markette müdür. Başka bir şubeye gönderdiler eşimi. 1 ay sonra eşimin telinde evli bir kadının 1 ay içinde 5 kez aradığını gördüm. Eşime sordum. Niye seni bu kadar sık aradı diye. Eşim bana ilk hayırlı olsun diye aradı dedi. Sonra annem ameliyat olacak diye bana geçmiş olsun demek için aradı dedi. Geri kalanlarda da yeni müdür kötü. Sen çok iyi bir müdürsün. Seni arıyoruz gibi şeyler söyledi dedi. Eşimin bu kadar arayan ve onu öven bir kadının 5 aramasını da açması beni huylandırdı. Üniversite mezunuyum. Çocuğum yok. Kendi paramı da kazanıyorum. Yaklaşık 80 bin maaşım var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz başka erkeklerle yılışık şekilde konuşsanız, eşiniz ne tepki verirdi?Erkek yapınca elinin kiri kadın yapınca namus meselesi işte olay bu kadar basit olarak lanse ediliyor.Aldatıldığınız ilişkide durmayın.80 bin maaştan varmış madem çocuk istiyorsunuz doğru düzgün bir adamla tanışın.Çapkın yılışık biri anladığım kadarıyla eşiniz.Eşim nişanlıyken instagramda çalıştığı markete gelen firmadaki kızlarla yılışık şekilde konuşuyormuş. Ben bunu evlendikten sonra öğrendim. Eşim sonradan başka bir markete geçti. Aradan 4 yıl geçti. Şu an şubeleri olan bir markette müdür. Başka bir şubeye gönderdiler eşimi. 1 ay sonra eşimin telinde evli bir kadının 1 ay içinde 5 kez aradığını gördüm. Eşime sordum. Niye seni bu kadar sık aradı diye. Eşim bana ilk hayırlı olsun diye aradı dedi. Sonra annem ameliyat olacak diye bana geçmiş olsun demek için aradı dedi. Geri kalanlarda da yeni müdür kötü. Sen çok iyi bir müdürsün. Seni arıyoruz gibi şeyler söyledi dedi. Eşimin bu kadar arayan ve onu öven bir kadının 5 aramasını da açması beni huylandırdı. Üniversite mezunuyum. Çocuğum yok. Kendi paramı da kazanıyorum. Yaklaşık 80 bin maaşım var. Siz ne düşünüyorsunuz?
ayrıl derim ben bu konuyu hatırlıyorumEşim nişanlıyken instagramda çalıştığı markete gelen firmadaki kızlarla yılışık şekilde konuşuyormuş. Ben bunu evlendikten sonra öğrendim. Eşim sonradan başka bir markete geçti. Aradan 4 yıl geçti. Şu an şubeleri olan bir markette müdür. Başka bir şubeye gönderdiler eşimi. 1 ay sonra eşimin telinde evli bir kadının 1 ay içinde 5 kez aradığını gördüm. Eşime sordum. Niye seni bu kadar sık aradı diye. Eşim bana ilk hayırlı olsun diye aradı dedi. Sonra annem ameliyat olacak diye bana geçmiş olsun demek için aradı dedi. Geri kalanlarda da yeni müdür kötü. Sen çok iyi bir müdürsün. Seni arıyoruz gibi şeyler söyledi dedi. Eşimin bu kadar arayan ve onu öven bir kadının 5 aramasını da açması beni huylandırdı. Üniversite mezunuyum. Çocuğum yok. Kendi paramı da kazanıyorum. Yaklaşık 80 bin maaşım var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle konuları okuyunca içime bir öküz oturuyor benim de başıma geldiği için için daralıyor sıkılıyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum valla aşkım eğer boşanacaksan düş üstüne ama eğer boşanmaya niyetin yoksa bırak kendi haline sende kendi yoluna bak tabiki zor böyle bişey le karşılaşıp da bişey olmamış gibi yaşamak ama eğer aldatıyorsa seni saten elinden bişey gelmez o yolu bu seçti sende kendi yoluna bakEşim nişanlıyken instagramda çalıştığı markete gelen firmadaki kızlarla yılışık şekilde konuşuyormuş. Ben bunu evlendikten sonra öğrendim. Eşim sonradan başka bir markete geçti. Aradan 4 yıl geçti. Şu an şubeleri olan bir markette müdür. Başka bir şubeye gönderdiler eşimi. 1 ay sonra eşimin telinde evli bir kadının 1 ay içinde 5 kez aradığını gördüm. Eşime sordum. Niye seni bu kadar sık aradı diye. Eşim bana ilk hayırlı olsun diye aradı dedi. Sonra annem ameliyat olacak diye bana geçmiş olsun demek için aradı dedi. Geri kalanlarda da yeni müdür kötü. Sen çok iyi bir müdürsün. Seni arıyoruz gibi şeyler söyledi dedi. Eşimin bu kadar arayan ve onu öven bir kadının 5 aramasını da açması beni huylandırdı. Üniversite mezunuyum. Çocuğum yok. Kendi paramı da kazanıyorum. Yaklaşık 80 bin maaşım var. Siz ne düşünüyorsunuz?