Aldatma

Benimkininde zorla elini tutmuştu sonra evlendiler :KK70:

Dert etme sadece ne karar alırsan al kendine güven. Erkeklerin en sevmediği kadın tipi kendine güvenendir. Sen herşeyin üstesinden gelirsin. Ona bağımlı olmadığını hissettir. Hamile olman ona cesaret vermiş olmalı ama bu durumun hiçbirşeye engel olmadığını bilsin. Bu dünyada en değerli kişi sen ve karnındaki Can. Bunu unutma.
Aynen canim hep yoksa onlara kalirsan hep bi bahaneye hazirlar

İnkardan başka sığınacağı bişey yok şüphe yok ki hepsi dedil resmen çok zor bi durum aşağılık herif
Aynen kardesim bak test yaptiracam simdi ona testte yaptiririm herseyde yaptiririm ben bisey yapmadim diye kendini paraliyo ve en aci olanda yarin evliligimizin 1 senesi doluyo yarin evlilik yil donumum güya

Boynundan opmus bosluguna gelmis:)) yemis kocanin boynunu resmen...
Ben gebe olcam da adam beni evde birakip tatile gidecek:bicak:
Konunun gercek olmamasini umit ediyorum. .

Boynundan opmus bosluguna gelmis:)) yemis kocanin boynunu resmen...
Ben gebe olcam da adam beni evde birakip tatile gidecek:bicak:
Konunun gercek olmamasini umit ediyorum. .
Oldu iste evet ben salak oldugum icin kendi ellerimle gonderdim okdar adilik yapiacagibi serefsizlik yapacagini tahmin etmedim

Evet arkadaslar tavsiyeniz uzerine babamla acik acik konustum dogumdan once bosanmaya karar verdim dogumumu beklemiyorum yani anlayacaginiz bana tavsiye veren destek veren herkezdende Allah razi olsun

Cok kotu gunler gecirdik hep beni sikiyon sikiyon diye sikayet etti bende ne bileyim peki dedim git kafan dagilir
Bu erkeklerdwn ıgrenıyoruj artuj. Asıl sıkılan sensin. Anasını babasını danasınu cekıyorsun. Offf cok zor bi karar bılıyorum ama adam seni fiziken aldatmış, bence dik dur. Korksuh en azından. Bosanamam dıyorsan eger, bu olayı kendı lehıne cevır

Bu erkeklerdwn ıgrenıyoruj artuj. Asıl sıkılan sensin. Anasını babasını danasınu cekıyorsun. Offf cok zor bi karar bılıyorum ama adam seni fiziken aldatmış, bence dik dur. Korksuh en azından. Bosanamam dıyorsan eger, bu olayı kendı lehıne cevır
Insallah bitiricem bu isi kardesim

Kusura bakmada kocan daha cook aldatir seni ve cook morarir boynu.sen eyvallah edersen razi oldugun icin sana olan saygisi biter ve aynen devam eder.hamileyim naparim deme birak gitsin

Back
X