- 10 Mart 2011
- 59
- 0
- 86
- Konu Sahibi buketimm76
aldatmak nedir sizce?yanlız temas olunca mı aldatmak olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatmanın her türlüsü vardır bana göre;
bir bakış bile aldatma olabilir bakışa göre değişiyo,
görüşmek, cinsel temas zaten en birinci sırada,
telefonlada olsa sanalda olsa buda bana göre bi aldatmadır,
ama en çok karşılaştığım göz le yapılanı,
anlamlı bakması bana göre aldatmadır, bir çeşidi yani
haklısın cnm sanal da olsa aldatmadır.onu unutmuşum ben.ama gözle anlamlı bakılsa bana göre aldatmaya girmez cnm.
bende aynı şeyleri düşünüyorum bir bakış,bir gülüş,sanal olarak yada aklından başkasını geçirmek bile illa fiziksel temas olması gerekmiyor ama erkekler bunu ne olacak ki diye düşünüyo sonuçta onlar için aldatma fiziksel temas sonuç olarak onların beyinleri daha aşağıda olduğu için
evet erkekler sadece fiziksel temasta aldattıklarını sanıyorlarmış.ama bir bakış bir gülüşün aldatma olcağını düşünmüyorum cnm ben.çok geniş mi bakıyorum bilmiyorum olaya.şahsi düşüncem bu yönde yani.bir de bizim türk erkekleri çok bakıyor sağına soluna gördüğü kıza.bir tanıdığım erkek eşinin yanında şişman zayıf güzel çirkin hiç farketmez bi göz atarım öylesine demişti.yani türkiyede bütün erkekler baktığı için gördüğü kıza o zaman aldatmayan erkek yok diyelim![]()
benim sevgilim kesinlikle bana göz atarım diyemez hele yanımda işte bu aldatmadır ille yatağa girmesi gerekmiyo ki onlarla adam bakarım demiş hem cinsine bakmıyo karşı cinsine bakıyo beni sevse başkasını gözü görmez bakar geçer ama bakış var bakış var ayırt etmek lazım bunu
bakmak aldatma sayılmaz ama nıyet önemlı...hiç bir erkekte bakarken ne gecırır içinden bılemeyız ki değil mi...aldatmak ne biliyormusnuz çağın hastalığı..ne baksam etrafıma herkez bu illetten şikayetçi...
evet erkekler sadece fiziksel temasta aldattıklarını sanıyorlarmış.ama bir bakış bir gülüşün aldatma olcağını düşünmüyorum cnm ben.çok geniş mi bakıyorum bilmiyorum olaya.şahsi düşüncem bu yönde yani.bir de bizim türk erkekleri çok bakıyor sağına soluna gördüğü kıza.bir tanıdığım erkek eşinin yanında şişman zayıf güzel çirkin hiç farketmez bi göz atarım öylesine demişti.yani türkiyede bütün erkekler baktığı için gördüğü kıza o zaman aldatmayan erkek yok diyelim![]()
bazen ,komplekslerine yenilmek
bazen,sığ düşüncelerini aşma telaşı
bazen , sadece içç güdüsel ,alışkanlık ,süregelen
bazen ,yoksunluk, yalnızlık ve kimsesizliğinin getirisi ile içinde bulunduğu durum
bazen ,yetersizlik ve başarısızlık ve başarma tutkusu ile kalkışılan olay
bazende bir kadın tarafından itildikleri ve iradesizce ve asalakça bunu kabullendikleri adrenalin cenneti
bazen ,gsm operatörlerinin verdikleri bedava konuşma ve msj sürelerini harcamak için kasarken oluşan durum![]()
evet şekerim sen bana göre baya geniş düşünüyosun şöyle düşün eşin yada erkek arkadaşın akşam bir yere çıkıyosunuz senin yanında başka bir kadına bakıyo,gülümsüyo normal mi yani?
cnm sürekli aynı yere bakıpta gülümseyip duruyorsa tabiki normal değil.ben göz ucuyla bi bakıp geçmekten bahsediyorum.
erkekler karşısından karşılık alıyorsa göz uçuyla bakmakla kalmıyor cnm bazı kadınlarda o kadar gurursuz ki yanında kadın varmış hiççç oralı değiller böyle hem cinsleride boğmak istiyorum![]()