• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak!!! Sizce kim haklı?

kazulet

L'Etre et le Néant
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.426
320
163
herzaman ki gibi forumu okuyorum
sanırım bu satırların tuşlardan dökülmesine sebep etrafımda , televizyon da ve buradada bu olayın patlama noktasına gelmesidir.
dileyen ve aynı şeyi yaşatan herkes bu laflarımı üstüne alabilir.

kadınları evli olma merakından nefret ediyorum
genç kızların uzun zaman ilişkisi olan erkeklere sakızımsı yapışma yöntemlerinden ve baykuş gibi kehanetlerde bulunarak onların arasının bozulmasını beklemelerinden tiksiniyorum.

bu durumun
ne din,ne de ahlakla alaksı var.
bu durum insanlığın ne kadar midesizleştiğinin göstergesidir.

uzun süreli ilişki ve evliliklerde elbetteki sorunlar var
ama böyle kadınlar oldukça erkek yanlız kalıp tamir etmesi gerekenleri planlarken,böyle kadınlar sorunları çözümlenemez hale geliyor.olanın kızla arası bozuksa böyle bir düşük oğlanın aklına giriyor,zaten kızgınsa iyi şeyler yaacagına susyor..ses çıkartmıyor..
kadınız
ve kadınların birbirine yaptığı birşeyi erkekler kadınlara yaşatmıyor.
özellikle kızken bekaretine sahip çıkıp evlenince bunun suyunu çıkaran ve bundan zevk alan içimizdeki 'kamu malları' beni delirtiyor.

erkeklere canım cicim demiyorum ama bir kadın inanın ki kendi hemcinine yaptığı kötülüğü bir erkeğe yapmıyor.

bu tarz yazıların burada sürekli yazılmasından çok bunladım artık.. gözyaşlarının üstüne mutlu bir yuva kurulmadıysa bu beyinsiz kadınlarda mutlu yuvalara kuramayacak..
sırf sex,para ve çıkar için bunun ardına düşen zavallı bunlar

kimseye beddua etmem
aama böyle kadınların-kızların allah en yakınından çıkarsın böyle şeyleri
anlasınlar yuanın yıkılması,için yanması ne demek!!!!

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla,annenle baban ikinci bi kadın yüzünden ayrıldılar..babanın zayıf bi anında ona kancayı takan başka bi kadın yüzünden..çok bilindik bi durum canım bu..çok geçmiş olsun öncelikle..hayat devam ediyo yinede işte..burda suç sadece ikinci kadında değil ama..erkekde sağlam durmayı bilicek azıcık..o zaman olmasaymış başka bi zaman,başka biriyle bunu yapıcakmış demekki erkek..erkeklerin sorunların arkasına bi çocuk gibi saklanıp,kendi egoları ve zaafları yüzünden başka kadınlarla ilişkiye girmeleride çok akıl dışı..niye yaptın diyosun adama..oda sana..e boşluktaydım,bunalımdaydım,çok yanlızdım falan fişman diyo..bahane bunlar..çaldığı minareye kılıf bence..tamam diğer kadında ahlaki olarak çok bozuk ve yanlış ama sonuçta o el...ama karısı ve çocukları onun bi parçası..erkek bunlara değer vermiyosa,elinin tersiyle itiyosa başka biri yüzünden..elin kadını neler yapmazki...o kadın sizi düşünmez,umursamaz..ama erkek düşünmek zorunda..iki ucu pis değnek yani..

Ah güzelim aldatmak kelimesinin bulunduğu cümlelerde haklı sözcüğüne yer yok ki..
Fiil aldatmaksa özne suçlu, aldatılmaksa özne mağdur olabilir ancak..

anladığım kadarıyla,annenle baban ikinci bi kadın yüzünden ayrıldılar..babanın zayıf bi anında ona kancayı takan başka bi kadın yüzünden..çok bilindik bi durum canım bu..çok geçmiş olsun öncelikle..hayat devam ediyo yinede işte..burda suç sadece ikinci kadında değil ama..erkekde sağlam durmayı bilicek azıcık..o zaman olmasaymış başka bi zaman,başka biriyle bunu yapıcakmış demekki erkek..erkeklerin sorunların arkasına bi çocuk gibi saklanıp,kendi egoları ve zaafları yüzünden başka kadınlarla ilişkiye girmeleride çok akıl dışı..niye yaptın diyosun adama..oda sana..e boşluktaydım,bunalımdaydım,çok yanlızdım falan fişman diyo..bahane bunlar..çaldığı minareye kılıf bence..tamam diğer kadında ahlaki olarak çok bozuk ve yanlış ama sonuçta o el...ama karısı ve çocukları onun bi parçası..erkek bunlara değer vermiyosa,elinin tersiyle itiyosa başka biri yüzünden..elin kadını neler yapmazki...o kadın sizi düşünmez,umursamaz..ama erkek düşünmek zorunda..iki ucu pis değnek yani..

o kadar uzun zmana oldu ki
ben buna takılmıyorum ablacım benim
yanlızca bunu yapıp yazanlara çok kızıyorum
kız yazmış,hem evleneceği arkadaşı var hem ben umud ediyorum diye..ne bu şimdi..aile içinde bizi düşünün..çocuğunuzu azarladığınızda eger babası ona yüz verirse terbiye etmek istediğiniz köşesini anlayabilir mi..
artık kimse kimseye özen göstermiyor,herkes reste bağlıyor durumu..
en çnemlisi beraberliği olan insanları avlayan avcılar!!!!!!!!!!!
ben buna kızıyorum

bakın erkekleri zaten baştan yok sayıyorum
baştan siliyorum
benim kızdığım ve oranında artış gördüğüm böyle şeyleri yapan kadınların fazlalaşıp bir halt ediyormuşcasına anlatmasssııııııııııııııııııı

yani senin senin kurduğn cümlelere hayranın ciicim:teselli:
anla anlayabilirsen tarzında gizemli lafların var kaydirigubbakcemile3

şimdi konuya dönek anladım doğrumu yanlışsa düzelt beni evli erkeleri av olarak gören tehlikeli kadınlara olan kinindenmi bahsediyosun ???
kii ona göre bende düşüncelerimi yazayım

yani senin senin kurduğn cümlelere hayranın ciicim:teselli:
anla anlayabilirsen tarzında gizemli lafların var kaydirigubbakcemile3

şimdi konuya dönek anladım doğrumu yanlışsa düzelt beni evli erkeleri av olarak gören tehlikeli kadınlara olan kinindenmi bahsediyosun ???
kii ona göre bende düşüncelerimi yazayım

yessssssss mamakaydirigubbakcemile5

çok haklısın canım
ama emin ol bu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmıyo
başkasının yuvasını dağıtan insanlarda mutlu olmuyorlar
bu tarz basit kadınları bende kınıyorum ve allah ıslah etsin diyorum

katılıyorum canım sana cok haklısın resmen ıcımdekılerı yazmıssın kadının kadına yaptıgını erkek erkege yapmıo dogru dıosun bu nasıl kadın dayanısması anlamıorum

Ahlaki değerlerin günden güne yozlaştığı bir toplumda böyle yakıp yıkmayı meslek haline getirmiş insanların da olması kaçınılmaz bir şey ne yazıkki....
Bize sunulan ve adına parıltılı hayat dedikleri bir sis bulutunun eseri bunlar....
Asıl suçluyu kimde ve nerede aramak gerektiği ise tam bir muamma....
Dileyelim de çamurlaşan hayatlardan bize de çamur bulaşmasın...
Dileyelim de çamurlaşan hayatlar, kendine gelsin ve silkelensin...

ben de bu tarz insanlardan nefret ediyorum.çocuğum yok şuan ama aldatılsam sırf çocuğum için katlanmazdım sanırım.yani madem yapacaksın böyle bir halt ayrılmak en doğrusu.allah kimsenin başına vermesin.ama eğitimle,kültürle, vs ile olmuyor bu işler.insanın içinde varsa ve güveni saygısı zayıfsa böyle şeylerin olması daha kolay

elin tavuğu ele kaz, elin gelini ele kız görünürmüş....

bazı kadınlara da elalemin kocası kaz görünüyor işte...
tüyü yolunasıca kazlarda suç...:delphin:

İçerik nedeniyle" Aile, Evlilik ve Çocuklar "bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Tek bişey söylicem bu konu hakkında; benim sevdiğim adamı elimden alan yuvamı bozan kadının allah binbir türlü cezasını versin ve acı çeksin ve ona uyan sevgilimin/eşiminde aynı çekilde cezasını versin tek dileğim bu allahtan...
Kadının kadından başka düşmanı yoktur!
Rabbim böyle insanlarla karşılaştırmasın.

bakın erkekleri zaten baştan yok sayıyorum
baştan siliyorum
benim kızdığım ve oranında artış gördüğüm böyle şeyleri yapan kadınların fazlalaşıp bir halt ediyormuşcasına anlatmasssııııııııııııııııııı

Bunu bende farkt ettim nedense?? Hersey bir kenara birde ballandira ballandira anlatabiliyorlar utanmadan cekinmeden pesssss....:kahve:

Gerci toplumumuzun gidishattini düsünürsek ufakta olsa bir anlam görüyorum ben..
Tamamiyle avrupalasmak, modern olmayi böyle algilamak, sirf rahati ve keyifi icin kültürünü ve ahlak degerlerini unutmak vs. vs.
Tv ye bir bakin dizilere bir bakin dizilere bir bakin yabancilari demiyorum türk yapimi, dizi kahramani iyi kiz bile ablasinin esi ile beraber oluyor ve sonradan herkes birbirini aff edebiliyor...ne olcak yani...:delphin:

Genclerimizin bircogu bekareti falan düsünmüyor artik hatta aileleri bile (yadirgamiyorum yanlis anlasilmasin), böyle seyleri göre göre duya duya bir zaman sonra normalessiyor gözümüzde eskiden ters gelenler simdi gayet normal....:kahve:

Degisim güzeldir tabiki ama degisim negatif yöne olursa cok feci sonuclar cikabilir, misal vermek istiyorum, alman toplumu bizim türk kültürümüze bayiliyor, aileye verdigimiz deger olsun ondan sonra büyüklerimize olan saygimiz dinimize düskün olmamiz, hatta bekaret olayini bile savunanlar var, onlar bizim kültürümüzdeki güzellikleri aliyorken biz onlarin bikmis oldugu tamamiyle toplumlarini cökerttigi eksileri aliyoruz, modernlesecez ya, hadi bakalim...:delphin:

Degerlerini kaybeden bir toplum, bitmis bir toplumdur...ve biran evvel degerlerimizi hatirlamasak genclerimize tekrar tekrar anlatmasak bu toplumun bitmesine cok az kalacak...allah korusun:Saruboceq:

Var ya çok haklısın. Bu akşam aynı şeyleri düşündüm. Kadınlar ilişkisi&evliliği olan erkekleri, yanındaki kadına göre değerlendiriyo bunu biliyo musun? Bunu bir çok erkek söylemiştir bana, tek başımayken kadınlar bana bakmaz bile ama yanımda güzel bir kadın varsa içime düşebilirler, herşeyi yapabilirler. Bu çok doğru, güzel,başarılı v.s kadınların ellerinden sevdikleri gidiyor malesef. Kadınlardaki rekabet ve elde etme arzusu sanırım. Haa burda para etkenini de yok saymamak lazım. Ikinci unsur paralı erkek, normalde yüzüne bakılmayacak erkek parası yüzünden çok değerli oluyor bu hemcinslerimiz tarafından.
Bu akşam sevgilim bensiz bir davete katıldı, içim içimi yedi (ki normalde hiç kıskanç biri değilimdir, sevgilim de öyle aman aman yakışıklı biri değildir, ama avcı hemcinslerimizin aradığı kriterleri fazlaca taşıyor.) Sevgilim beni aldatacak biri değil, kişilik yapısı buna müsait değil bir kere, aramızdaki bağ da çok büyük. Ama burada okuduklarım, çevremden duyduklarım falan etkilenmişim ben de. Yani ben şuna inanıyorum, erkek kadınını sevebilir ama karşısına kadınlar çıkıp ona kendisini dünyanın en mükemmel adamı gibi hissettirince ne olcak? Hangi erkek buna hayır diyebilir ki? Aşık olmayabilir o an iyi hissetmesi bile yeterli. Erkekler anlık düşünüyor böyle şeyler karşısında. Ben bu konuda erkekleri suçlayamıyorum malesef. Adam zamparalığı kafaya koysa kendisi kadın peşinde koşsa anlarım ama kışkırtan kadınlarsa, adamın bunda çok da suçu yok.

Var ya çok haklısın. Bu akşam aynı şeyleri düşündüm. Kadınlar ilişkisi&evliliği olan erkekleri, yanındaki kadına göre değerlendiriyo bunu biliyo musun? Bunu bir çok erkek söylemiştir bana, tek başımayken kadınlar bana bakmaz bile ama yanımda güzel bir kadın varsa içime düşebilirler, herşeyi yapabilirler. Bu çok doğru, güzel,başarılı v.s kadınların ellerinden sevdikleri gidiyor malesef. Kadınlardaki rekabet ve elde etme arzusu sanırım. Haa burda para etkenini de yok saymamak lazım. Ikinci unsur paralı erkek, normalde yüzüne bakılmayacak erkek parası yüzünden çok değerli oluyor bu hemcinslerimiz tarafından.
Bu akşam sevgilim bensiz bir davete katıldı, içim içimi yedi (ki normalde hiç kıskanç biri değilimdir, sevgilim de öyle aman aman yakışıklı biri değildir, ama avcı hemcinslerimizin aradığı kriterleri fazlaca taşıyor.) Sevgilim beni aldatacak biri değil, kişilik yapısı buna müsait değil bir kere, aramızdaki bağ da çok büyük. Ama burada okuduklarım, çevremden duyduklarım falan etkilenmişim ben de. Yani ben şuna inanıyorum, erkek kadınını sevebilir ama karşısına kadınlar çıkıp ona kendisini dünyanın en mükemmel adamı gibi hissettirince ne olcak? Hangi erkek buna hayır diyebilir ki? Aşık olmayabilir o an iyi hissetmesi bile yeterli. Erkekler anlık düşünüyor böyle şeyler karşısında. Ben bu konuda erkekleri suçlayamıyorum malesef. Adam zamparalığı kafaya koysa kendisi kadın peşinde koşsa anlarım ama kışkırtan kadınlarsa, adamın bunda çok da suçu yok.
süpersin
evet
çok haklısın
diyorlar ya suç erketede var
erkek birkaç dakikada yaşayacağı hazzı düşünüyor
kadınsa parayı,gücü ve hemen beraber olduğuklarından onu koparmayııı
işte güzellikte tehlike varya
allah böyel kadınalrdan cemil cümleyi uzatk tuttsun
seninki bakmasa bile,gelip sürtüneni,yoktan yere muhabbet çıkaranı,önünde dekolte vereni...
inan kadınlar şeytan yaaaa...utanmadan birde bu yaptığını anlatıp,adamı beklediğini söyleyenler var!!!!!!!!

çook haklısınız....

ailesiyle ufak tefek sorun yaşıyor bir adamsonra çözmeyi düşünüyoor ama eşi fırsat vermiyor adamın boşlukta olduğunu farkeden bir avcı hemen yetişiyoor ''nen var kuzum'' edalarında o da zaten karaktersizz şekle giricek yer asrıyor hemen kadına yapışıyor kadının isteğiii para ve sex... bu kadar ucuzladılarki..

malesef bir bayanın bayana yaptığını kimse kimseye yapmıyor işte.. ve böyle insanları ne din ne iman ne toplum ne eğitim yola getiremez.. içlerinde var...
nesillerinin tükenmesini diliyorum.

çook haklısınız....

ailesiyle ufak tefek sorun yaşıyor bir adamsonra çözmeyi düşünüyoor ama eşi fırsat vermiyor adamın boşlukta olduğunu farkeden bir avcı hemen yetişiyoor ''nen var kuzum'' edalarında o da zaten karaktersizz şekle giricek yer asrıyor hemen kadına yapışıyor kadının isteğiii para ve sex... bu kadar ucuzladılarki..

malesef bir bayanın bayana yaptığını kimse kimseye yapmıyor işte.. ve böyle insanları ne din ne iman ne toplum ne eğitim yola getiremez.. içlerinde var...
nesillerinin tükenmesini diliyorum.

Hepsine katiliyorumda bir isaretledigim kisma katilmiyorum ercacim, eskiden daha bu kadar toplum olarak perdemiz yirtilmadan genc bir kiz böyle bir halt yeyipte bunu ballandira ballandira ortalikta anlatmaktan cekinirdi, herkes ona yaptiginin yanlis oldugnu söylerdi, lakin simdi bir bak ve görki, yadirgayan oldugu zaman, birakin herkes istedigi gibi yasasin, karismaya hakkiniz yok, özgürlük özgürlük diye suclu geri kafali gibi sözlere maruz kaliyorsun...:kahve:

Fakat yarin öbür gün savunduklari bu sacma özgürlük onlarinda kendilerinin kizlarinin torunlarinin yuvasina zarar verecek nerde ahlak nerde edep diye bas bas bagiracaklar..:delphin:.

Vurun abaliya yapmayalim tabiki ama yanlisi söylememiz gerek, :kahve:

Hepsine katiliyorumda bir isaretledigim kisma katilmiyorum ercacim, eskiden daha bu kadar toplum olarak perdemiz yirtilmadan genc bir kiz böyle bir halt yeyipte bunu ballandira ballandira ortalikta anlatmaktan cekinirdi, herkes ona yaptiginin yanlis oldugnu söylerdi, lakin simdi bir bak ve görki, yadirgayan oldugu zaman, birakin herkes istedigi gibi yasasin, karismaya hakkiniz yok, özgürlük özgürlük diye suclu geri kafali gibi sözlere maruz kaliyorsun...:kahve:

Fakat yarin öbür gün savunduklari bu sacma özgürlük onlarinda kendilerinin kizlarinin torunlarinin yuvasina zarar verecek nerde ahlak nerde edep diye bas bas bagiracaklar..:delphin:.

Vurun abaliya yapmayalim tabiki ama yanlisi söylememiz gerek, :kahve:

canım oluşmasını engelleyebiliriz. ama böyle insanlar birbirini bulup guruplaştığı için biz gibi düşünenler bile azınlıkta yani...

o.....luğun özgürgürlüğü olmaz canım....özentisi de olmaz ama öyle bir modern avrupai öyle özenilecek kefeye girdi biz bile bakıp kalıyoruz.:1shok:

ama bunu özendiren normalleştiren sadece toplum değil toplum kadar tv de suçlu.. evli kadının tek erkeği eşidir. evli adam karı kızla fingirdeşmez mantığı kalkmış durumda kimin eli kimin cebinde yidiğin malı ortaktır gibi özendirmelere gittik iyice...:enbuyukkk:

Back
X