- 9 Temmuz 2008
- 1.426
- 320
- 163
herzaman ki gibi forumu okuyorum
sanırım bu satırların tuşlardan dökülmesine sebep etrafımda , televizyon da ve buradada bu olayın patlama noktasına gelmesidir.
dileyen ve aynı şeyi yaşatan herkes bu laflarımı üstüne alabilir.
kadınları evli olma merakından nefret ediyorum
genç kızların uzun zaman ilişkisi olan erkeklere sakızımsı yapışma yöntemlerinden ve baykuş gibi kehanetlerde bulunarak onların arasının bozulmasını beklemelerinden tiksiniyorum.
bu durumun
ne din,ne de ahlakla alaksı var.
bu durum insanlığın ne kadar midesizleştiğinin göstergesidir.
uzun süreli ilişki ve evliliklerde elbetteki sorunlar var
ama böyle kadınlar oldukça erkek yanlız kalıp tamir etmesi gerekenleri planlarken,böyle kadınlar sorunları çözümlenemez hale geliyor.olanın kızla arası bozuksa böyle bir düşük oğlanın aklına giriyor,zaten kızgınsa iyi şeyler yaacagına susyor..ses çıkartmıyor..
kadınız
ve kadınların birbirine yaptığı birşeyi erkekler kadınlara yaşatmıyor.
özellikle kızken bekaretine sahip çıkıp evlenince bunun suyunu çıkaran ve bundan zevk alan içimizdeki 'kamu malları' beni delirtiyor.
erkeklere canım cicim demiyorum ama bir kadın inanın ki kendi hemcinine yaptığı kötülüğü bir erkeğe yapmıyor.
bu tarz yazıların burada sürekli yazılmasından çok bunladım artık.. gözyaşlarının üstüne mutlu bir yuva kurulmadıysa bu beyinsiz kadınlarda mutlu yuvalara kuramayacak..
sırf sex,para ve çıkar için bunun ardına düşen zavallı bunlar
kimseye beddua etmem
aama böyle kadınların-kızların allah en yakınından çıkarsın böyle şeyleri
anlasınlar yuanın yıkılması,için yanması ne demek!!!!
sanırım bu satırların tuşlardan dökülmesine sebep etrafımda , televizyon da ve buradada bu olayın patlama noktasına gelmesidir.
dileyen ve aynı şeyi yaşatan herkes bu laflarımı üstüne alabilir.
kadınları evli olma merakından nefret ediyorum
genç kızların uzun zaman ilişkisi olan erkeklere sakızımsı yapışma yöntemlerinden ve baykuş gibi kehanetlerde bulunarak onların arasının bozulmasını beklemelerinden tiksiniyorum.
bu durumun
ne din,ne de ahlakla alaksı var.
bu durum insanlığın ne kadar midesizleştiğinin göstergesidir.
uzun süreli ilişki ve evliliklerde elbetteki sorunlar var
ama böyle kadınlar oldukça erkek yanlız kalıp tamir etmesi gerekenleri planlarken,böyle kadınlar sorunları çözümlenemez hale geliyor.olanın kızla arası bozuksa böyle bir düşük oğlanın aklına giriyor,zaten kızgınsa iyi şeyler yaacagına susyor..ses çıkartmıyor..
kadınız
ve kadınların birbirine yaptığı birşeyi erkekler kadınlara yaşatmıyor.
özellikle kızken bekaretine sahip çıkıp evlenince bunun suyunu çıkaran ve bundan zevk alan içimizdeki 'kamu malları' beni delirtiyor.
erkeklere canım cicim demiyorum ama bir kadın inanın ki kendi hemcinine yaptığı kötülüğü bir erkeğe yapmıyor.
bu tarz yazıların burada sürekli yazılmasından çok bunladım artık.. gözyaşlarının üstüne mutlu bir yuva kurulmadıysa bu beyinsiz kadınlarda mutlu yuvalara kuramayacak..
sırf sex,para ve çıkar için bunun ardına düşen zavallı bunlar
kimseye beddua etmem
aama böyle kadınların-kızların allah en yakınından çıkarsın böyle şeyleri
anlasınlar yuanın yıkılması,için yanması ne demek!!!!
Son düzenleme: