birilerine anlatmazsam öleceğim galiba. 3 yıl boyunca biriyle çıktım.. çıkmasaydım keske. o kişi canımdan bir parça olmştu. her şeyi yaptım onun için. yasadğm şehrden tasındım ailemi karşıma aldm hatta bıcaklandım. onun için... her şeye rağmen ayrılmadık.
ve bir gün telefon geldi...
ayrılmak istiyorum dedi. durduk yere. afalladım tabi. neden dedm. sen çok iyisin sana bunu yapamam daha fazla ama baskası var hayatımda seni sevmiyorum onu seviyorum onun için herşeyi yaparım fln dedi:S tek kelime etmedm saatlerce onu anlattı resmen. yattıklarını bile söyledi.sustum.... sadece ağladm. ve telefonu kapattım. aradan aylar geçmişti.
ve bir telefon daha....
aldatmadğnı söyledi. hayatında kmsenin olmadğnı ve unutamdğnı. inanmadım.
peşimden koştu aylarca. en sonunda inandm ama hiç bir şey eskisi gibi değildi. soğuktu. yanıma gelmiyordu. askm fln demiyordu. asker arkadaşymş gbi davranıyordu. her şeye rağmen onun için birilernden vazgeçmeye devam ettm. salaklık işte.
bir gün konuşrken durduk yere küfretmeye basladı. bende ettm. ve ayrıldık. iğrenç çirkin bir ayrılıştı. aradan aylar geçti hatta yıl olacak. hala seviyorum. unutamıyorum. o serfszi.
şimdi ne aile ne arkadaş ne es ne dost hiçbiri yok.
ayrıca aldattığı da doğruymş.... defalarca hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?