Aldatmak yerine ölseydin keske

osgex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
157
6
46
Denizli
birilerine anlatmazsam öleceğim galiba. 3 yıl boyunca biriyle çıktım.. çıkmasaydım keske. o kişi canımdan bir parça olmştu. her şeyi yaptım onun için. yasadğm şehrden tasındım ailemi karşıma aldm hatta bıcaklandım. onun için... her şeye rağmen ayrılmadık.
ve bir gün telefon geldi...
ayrılmak istiyorum dedi. durduk yere. afalladım tabi. neden dedm. sen çok iyisin sana bunu yapamam daha fazla ama baskası var hayatımda seni sevmiyorum onu seviyorum onun için herşeyi yaparım fln dedi:S tek kelime etmedm saatlerce onu anlattı resmen. yattıklarını bile söyledi.sustum.... sadece ağladm. ve telefonu kapattım. aradan aylar geçmişti.
ve bir telefon daha....
aldatmadğnı söyledi. hayatında kmsenin olmadğnı ve unutamdğnı. inanmadım.
peşimden koştu aylarca. en sonunda inandm ama hiç bir şey eskisi gibi değildi. soğuktu. yanıma gelmiyordu. askm fln demiyordu. asker arkadaşymş gbi davranıyordu. her şeye rağmen onun için birilernden vazgeçmeye devam ettm. salaklık işte.
bir gün konuşrken durduk yere küfretmeye basladı. bende ettm. ve ayrıldık. iğrenç çirkin bir ayrılıştı. aradan aylar geçti hatta yıl olacak. hala seviyorum. unutamıyorum. o serfszi.

şimdi ne aile ne arkadaş ne es ne dost hiçbiri yok.
ayrıca aldattığı da doğruymş.... defalarca hemde.

yanlış kararlar...yanlış seçimler...ailenin gördüğü yanlışları, aşktan kör olan gözlerin göremeyişi...
bu denli hastalıklı aşklar yaşanması beni üzüyor...

ve yanlış aile.. ailem biriyle çıktğmı öğrennce telefon bilgisayar herşeyi aldılar elimden.
dışar bile çıkartmadılar. hatta babam sevglimi dövmeye kalktı. beni dövdü. oysa hiçbir şey yapmamştm. sadece bir sevglm vardı. doğru düzgn elini bile tutamadğm....

Canım benim ya, ne kadar üzüldüm anlatamam. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de benzer şeyler yaşadım. Dün öğrendiklerim yüzünden bugünüm hayatımın en kötü günü oldu. Beddua etmeyi hiç sevmem ama ben de kendime "Keşke ölseydi de bana bunu yapmasaydı" dedim. Demek ki, kişiler farklı ama duygular aynıymış. Ama canın yansa bile geçmiş geçmiştir.

Benim acım taze ama unutacağım. Bence en doğrusu bu. Bak bir yıla yakın zaman geçti diyorsun. Boşver artık böyle değersiz bir insan için kendini harcadığına yazık. Gün gelip pişman olursun onun için üzüldüğüne. Sen hayatını onun uğruna harcarken emin ol o sorumsuzun umrunda bile değildir. Bunları söyledim diye kızma bana, dost acı söyler. Bence bundan sonra onun yaptığı kötü şeyleri, aldatmaları, sana çektirdiği acıları düşün ve içinde sevgini değil nefretini büyüt. Hatta nefret bile bir duygudur, o yüzden en iyisi nefret de değil, kayıtsız olmayı öğren. Böyle adamlara yapılabilecek tek şey kayıtsız kalmaktır. Canını daha fazla yakmasına izin verme sakın, sil aklından ve yoluna devam et.

seninki sevgi değil sadece hırs...
içinde kalan söylenmemiş cümleler var... onları söyleyebilseydin şimdi acı çekmezdin...
Nedenler niçinler beynini kemiriyor..
Adı üstünde geçmiş... unutmak zor değil sadece iste.. Kurtulmuşsun... öyle bir adamla ömür geçmezdi..

ben yanlış okumadm değilmi hala seviyorm yazmişsnz pes doğrusu adam daha size ne gibi pislikler yapsa unutursunuz güzel kardeşm sevmek ayıp değil ama bunun gibi binlerce olay oluyo birtanesnden örnek alın valla üzülüyorm sizin gibi kızlara değmiyolar işte anlayın artık inşallah en kısa zamanda karşına tertemiz biri çıkarda bütün fedakarlığı onun içn yaparsn bari boşa gitmez

Keşke babanız sevgilinizi dövseymiş
Yaşınız kaç bilmiyorum ama gerçekten hala seviyorum demeniz şaşırtıcı
Zamanında bizlerde yaşadık
Mümkünse bu kadar ezdirmeyin kendinizi...............

cnm çok üzüldm senin adına.. bazı arkadaşlarında dediği gibi hırs var sende ona söyleyemediğin şeylerin içinde kalmasının hırsı bu zaten senin canının daha fazla yanmasına etken olan şey.. aldatılma mevzusu bnmde başıma geldi.. ben içimde ki bütün kini kustum ona söyledm o an ne geçtiyse içimden ağladı resmen karşımda sus yeter diyee.. bence sende söyle içinden geçen kini nefreti emin ol biraz rahatlıyacaksın acın az da olsa hafifleyecek.:2::2:

ve hala seviyorum diyorsun öylemi. bu durumda nefretinin sevginden daha üstün olması gerekiyordu. bence bir daha hata yapmamalısın unutmalısın. unutamıyorsanda göm derinlere bir daha çıkamasın. hayatını bir VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUS için mahvetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…