Aldatmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babanı ablandan kıskanman sevgı kıstası cok sevmek degıl, hatta saglıksız bana gore. Bunu kenara koydum.

Evet anneni aldatmıs sızı de aldatmıs oluyor. Iyı baba olmak ıcın iyi koca olmak zorundasında bi yerde.

Sevgisi bittiyse bosansaymıs annenden.
Seni sevmiyorum Bosanmak istiyorum dese saygı duyardım. aldatmıs kac senelik hayat arkadasını ve evladı gormus
Yasadıgın durum uzucu.

Annenın tavrı ne oldu peki bu olay karsısında?

Sevgi kıstası olarak demek istediğim ablamları değil de benimle daha çok ilgilensin isterdim hep çünkü mesleği gereği ile dağlarda oralarda görev yaptığı için bi zaman hasret kaldım o yüzden
Yoksa bi kız için babası ilk aşkıdır ama ben çok seviyordum.

öncelikle babasına aşşırı düşkün olan bir kızım
Babamın annemi aldattığını öğrendim asla soğukkanlılıkla karşılamadım..
Mesajlar fotoğraflar her şeyi gördüm maalesef
Bütün gün ağlayıp sinir krizi geçirdikten sonra annem bu halime dayanamayıp beni sıkıştırdı bende anlattım
Kendisiyle de konuşmuyorum yakında okul ile alakalı gideceğim için olursa (inşallah)
Lütfen rica ediyorum “babanız sizi değil annenizi aldattı abartmışssınız vs.” gibi yorumlar yapmayın.
Bende en az annem kadar kandırıldım
Aşırı duygusal bir boşluktayım.....
Babamı ablamdan kıskanırdım düne kadar..
Siz bu olaydan sonra nasıl davranırdınız?
Seni cok iyi anliyorum aynisinibmn daha beterini yasadim ben babami annemle kadinin koynundan aldik kadina saldirdigim sirada babam onune sper olmustu cok zor bisey tarifi yok

Bi yanin ona kizarken nefret ederken bi yaninda ona hep askla bakiyor napmis olursa olsun inan bana en zoruda bu nefret etmek istiyorsun simdi belki ediyorsunda ama sonra nefretin sevgiyle kariscak duygularin catiscak bi babanin evlada yasatabilcegi en zor imtihan

Kucuk cocugu olanlar, Cocugum Kucuk babasız büyümesin diyor. Aldatanı affediyor.

Yetıskın evlatları olanlar da kızlar ıcın susuyorum falan diyor. Affediyor.

Aldatılmayı affetmek ıcın keske senın gıbı kocaman aklı basında kızını bahane etmese annen.
Ne dıyelım.
En kısa surede kendine gelirsin ve okuluna bakarsın ınsallah sende.
Çok teşekkür ediyorum :( ❤️

Bu konuda bir şey yapması gereken anneniz ? Anneniz çalışıyor mu ? Maddi durumu var mı ? Gel boşan beraber yaşayalım arkamızda bırakalım herşeyi deseniz gelir mi ? Kimse Aldatılmayı,enayi yerine koyulmayı hak etmez.Annenize affetmemesi gerektiğini ona destek olacağınızı söylemelisiniz

Bu konuda bir şey yapması gereken anneniz ? Anneniz çalışıyor mu ? Maddi durumu var mı ? Gel boşan beraber yaşayalım arkamızda bırakalım herşeyi deseniz gelir mi ? Kimse Aldatılmayı,enayi yerine koyulmayı hak etmez.Annenize affetmemesi gerektiğini ona destek olacağınızı söylemelisiniz
Konustuk ama annemin ekonomik özgürlüğü yok babama bağlı
ben anneme ne yaparsan yap arkandayım dedim
ama o ben bu kadar seneyi nasıl bırakırım diyip krizlere girmeye başlıyor
Ben ne olursa onun yanındayım.

Aldatmayan erkek kaldı mı ya ne arsızlarmış 7 den 70e hepsi mi aldatır vallahi pes . sanırım bu tür sorular gördükçe evlenmeyi de düşünmüyorum güvenim kalmadı erkeklere
Benim de güvenim kalmadı.En yapmaz denilenden bile birşeyler çıkıyor lanet olsun ya

Konustuk ama annemin ekonomik özgürlüğü yok babama bağlı
ben anneme ne yaparsan yap arkandayım dedim
ama o ben bu kadar seneyi nasıl bırakırım diyip krizlere girmeye başlıyor
Ben ne olursa onun yanındayım.
Babanızın ilişkisinin boyutu ne? anneniz bu kadar seneyi bırakamasa bile babanız onu bırakıp başka bir kadınla evlenebilir maalesef.Çok duyuyoruz boşanıp aldattığı kadınla evleneni.

Çok teşekkür ediyorum,
Annemin panik atak hastalığı var duyunca ilk başta soğukkanlı davrandı daha sonra atak geçirdi
sonradan babamla konuşmaya çalıştı sakince babamında hayır ben yapmadım demesiyle bende sinirler koptu tabii
Telefonumdan videolar fotoğraflar mesajlar hepsini açıp tek tek gösterdim
Ve acınası bi durum bana tek dediği şey yapmadım şunu şunu açıkla dediğimde ben sizin ne zaman istediğini yapmadım açıkta mı bıraktım sizi diyip durdu bende artık bi gram öneminin kalmadığını bi daha yüzüne bakmak istemediğimi söyledim
Annem sabah erkenden kalkıp ben etkilenmiyim diye evden çıkıp arabanın içinde konuşmuşlar
annem seni affetmiyicem sırf kızlarım için susuyorum demiş
2 ablam var bu arada ikiside evli.
Babamda sarılmaya calısmıs inkar etmis ama yaptı ellerimde kanıt fotoğraf olmasına rağmen inkar ediyor..
Benim fikrim fazla dahil olmuşsun, bazı şeyleri annene bırakman gerekiyor fevri ve yanlış hareket ediyorsun. Annen belki görmezden geliyordu, misal yani. Ablamdan kıskanırdım yazmışsın sanırım yaşın küçük , buda etkiliyor davranışlarını diye düşündüm

Benim babam da annemi aldatmıştı her şey ortadaydı, inkar da etmedi babam , annem boşadı babami 3 çocuğuna rağmen, 16 sene oldu bosanali . 2 erkek kardesim 5 yila yakın konusmadilar babamla , ben irtibatı kesmeden ama evine gidip gelmeden , ve sadece kendisi ile (babam annemle bosandiktan 2 ay sonra , annemi aldattığı kadin ile evlendi ) görüşmeye devam ettim. Bu süreçte ben hala babamin evine girmeden sadece babam ile ve kadindan olan kızı (kimisi kardeş der ama ben kardeş olarak göremiyorum) görüştüm ta ki babam 6 ay kadar önce beynine atan 2 pihti sonucu felç kalana kadar , o süreçte ve sonrasında esi ile mecbur görüştüm hastanede ve hastane sonrasi evinde . Size tavsiyem, hic bir sey yokmuş gibi davranmayin fakat ikili iliskilerde sanki sizi aldatmış gibi de tepki vermeyin. O sizin babaniz , annenizin ise eşi, anneniz ne karar alirsa alsin yanında olun , verdiği kararlara saygi duyun , kendi kararinizi tabi ki de söyleyin fakat diretmeyin. 2 ablaniz evli, yerleri yurtları ayrı, anneniz belki goz ardi etmek ister yaşananları, siz de belki evinizi hatta sehrinizi okul sebebi ile ayırdığınız zaman yalnız kalacak anneniz her şeyi düşünüyor şu durumda. Benim annem bu konuda cesaretliydi , aktif bir is hayatı maddi geliri vardi , 3 çocuğu da yanındaydı. Annenizin kararı ne olursa olsun yanında olun.

Ben aldatılıp affededen kadınları cidden anlamıyorum ya . Benim annen de aldatıldı .kadının maddi geliri yok , arkadasında hiç kimse durmadı , baba tarafımla düşman oldular . Ama resti çekti 55 yaşında annem . Aldı başını gitti boşadı , tek kuruşunu almadı.
Konu sahibine gelirsek . Annenle ,baban arasında . Sen yine de babanla görüşmeyeceğim tiplerine girme , kalbin kırılmış evet Ama Zamanla geçecektir .

Herkese tekrardan tesekkür ediyorum
konuyu en azından şuan halledebileceğimizi düşünmüyorum,annem boşanmak istemiyor affetmeyide düşünmüyor onun arasında kaldı
Bu olayı ablamlara yansıtamadım asla da anlatamam
Sadece ikimiz biliyoruz
Anneme bunu yapabilen ileride eğer dersini almazsa bizi de düşünmeyeceğini zannediyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X