Herkeze selam,
5 bucuk senedir evliyim, severek evlendik, bi oglumuz var ve 6 aylik ikizlere hamileyim.
Gecen hafta kocam beni aldattini örendim, kendisi söyledi, cok pisman oldunu söyledi ve vicdan acabi cekdini söyledi.
4 günlüne türkiyeye istanbula gitmisdi ve orda bi arkadasla disariya cikmislar ve icki icmisler, sonrada bile bile aksaraya gitmisler,
bildim kadariyla kötü bi yer, genelevlerin oldu yer. Orda streaptizlerin oldu biyere girmisler ve devam icmisler.
Sonra benimkisi bi hayat kadinla beni aldatmis, ama kendisi diyorki kezinlikle ickiye suc vermiyorum ama neden yaptimida bilmiyorum dedi.
Cok pisman, cok agladi ve yalvardi, bidaha yapmicana kurana el basdi. ben gidiyordum ailemin yanina, valisimi yapmisdim.
Ama pisman oldunu gördum ve cok konusduk. Kaldim gitmedim ama affetmedim.
Istesemde gidemicekdim, cünkü ayni gün aksam 2 yasinda oglumun sicak suyla yüzü yandi, hastaneye gittik.
Sanki Allahim bize birsey demek istiyordu bununla.
Allaha sükür oglum bi hafta sonra cok iyi, iz kalmicak diyorlar.
Simdi esim bana cok iyi davraniyor, tam eskisi gibi, nisanli zamanimizda, geliyor sariliyor, sanki yeniden asik oldu bana.
Zaten diyor bu olaydan sonra seni nekadar cok sevdimi anladim ve deyerini daha cok anladim.
Sanki birsey olmamis gibi hayat devam ediyor, bende gülüyorum unutmaya calisiyorum, ama hic aklimdan cikmiyorki.
Cok kolaydi sanki, aldatti özürdiledi bende kaldim.
Ama aklimdan cikmiyor, halen gizli gizli agliyorum beni öyle görmesini istemiyorum.
Nasil unutucam bilmiyorum, nasil esimle bidaha iliskiye gircem bilmiyorum.
Cok ama cok hayal kiriklina ugradim, asla yapmaz dedim. Yapsada kesinlikle bosarim cocuklarimi düsünmem dedim.
Büyük konusmussum.
Bi defalikdi ama hayal kirikli okadar büyükki ve bi hafta icinde öyle cabuk düzeldikki sasiriyorum. Bukadar kolaymi olucakdi???
Oda simdi birsey olamamis gibi iyi davraniyor, heralde unuturmak istiyor.
Icinizden biri ayni birsey yasadimi, kafamdakileri gidicekmi, hersey eskisi gibi olucakmi????????