Aldattildim

HayatiminAnlami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
6
0
86
Fransa
Herkeze selam,

5 bucuk senedir evliyim, severek evlendik, bi oglumuz var ve 6 aylik ikizlere hamileyim.

Gecen hafta kocam beni aldattini örendim, kendisi söyledi, cok pisman oldunu söyledi ve vicdan acabi cekdini söyledi.

4 günlüne türkiyeye istanbula gitmisdi ve orda bi arkadasla disariya cikmislar ve icki icmisler, sonrada bile bile aksaraya gitmisler,
bildim kadariyla kötü bi yer, genelevlerin oldu yer. Orda streaptizlerin oldu biyere girmisler ve devam icmisler.

Sonra benimkisi bi hayat kadinla beni aldatmis, ama kendisi diyorki kezinlikle ickiye suc vermiyorum ama neden yaptimida bilmiyorum dedi.

Cok pisman, cok agladi ve yalvardi, bidaha yapmicana kurana el basdi. ben gidiyordum ailemin yanina, valisimi yapmisdim.
Ama pisman oldunu gördum ve cok konusduk. Kaldim gitmedim ama affetmedim.

Istesemde gidemicekdim, cünkü ayni gün aksam 2 yasinda oglumun sicak suyla yüzü yandi, hastaneye gittik.
Sanki Allahim bize birsey demek istiyordu bununla.

Allaha sükür oglum bi hafta sonra cok iyi, iz kalmicak diyorlar.

Simdi esim bana cok iyi davraniyor, tam eskisi gibi, nisanli zamanimizda, geliyor sariliyor, sanki yeniden asik oldu bana.

Zaten diyor bu olaydan sonra seni nekadar cok sevdimi anladim ve deyerini daha cok anladim.

Sanki birsey olmamis gibi hayat devam ediyor, bende gülüyorum unutmaya calisiyorum, ama hic aklimdan cikmiyorki.
Cok kolaydi sanki, aldatti özürdiledi bende kaldim.

Ama aklimdan cikmiyor, halen gizli gizli agliyorum beni öyle görmesini istemiyorum.

Nasil unutucam bilmiyorum, nasil esimle bidaha iliskiye gircem bilmiyorum.

Cok ama cok hayal kiriklina ugradim, asla yapmaz dedim. Yapsada kesinlikle bosarim cocuklarimi düsünmem dedim.
Büyük konusmussum.

Bi defalikdi ama hayal kirikli okadar büyükki ve bi hafta icinde öyle cabuk düzeldikki sasiriyorum. Bukadar kolaymi olucakdi???

Oda simdi birsey olamamis gibi iyi davraniyor, heralde unuturmak istiyor.

Icinizden biri ayni birsey yasadimi, kafamdakileri gidicekmi, hersey eskisi gibi olucakmi????????

Ben değil ama annem şu an sizinle aynı durumda 20 yıllık evliler o da çok büyük hayal kırıklığı yaşadı. deli gibi severek evlendiler ama... bunun telafisi yok!

Ne yaparsan yap ama eşin doktora gitmeden onunla bir daha bilrlikte olma hatta çeşitli koruma önlemleri de al ne idüğü belirsiz kadınlardan alıp alıp pislikleri bir de sana bulaştırmasın. Normalde böyle yorum asla yapmam böyle bir iğrençlik karşısında tavrım bellidir ama sen zaten affetmişsin ayrılmaya da niyetin yok o yüzden bu yorumu yaptım bari sağlığından olma.

Affetmedim, aslada affetmicem. Halen yanindayim diye bu affetim diye anlamina gelmez.
Benim bi oglum var ikizide karnimda ve kocaminda seviyorum, zaten sevmeseydim kalamazdim yaninda galiba, ve tabiki o pismanlini görmeseydim. Ama genede sorluk cekiyorum iste

Zaten korunmus, ama genede kontrol etmesini istedim.

Çocuklar olmasa neyse ama ikizler ve bir çouk daha. Ayrılsanız ne olacak
İnşallah bir daha yapmaz.

sanırım bundan sonra yapsada yapmasada icinde bı guvensızlık hep olur hep bı kusku acabalar kemirir icini Allah kolaylık versin zor bı durum gercekten.. sanırım böyle durumlarda pisikologa gitmek iyi gelıyor cevremde görudugum evlılıklerdede benzer durumlar yasayanlar oluyor bu sekılde atlatıyolar

boşansan bi dert boşanmasan bi dert...
çocuklara yazık ya kocanın yaptığı pislik yüzünden senin girdiğin sıkıntıı..
Allah sabır versin inşallah böle bir şey bi daha tekrarlanmaz ve bu olayı atlatırsınız-atlatırsın..

ben uyuz olurum git yap yap sonra gel anlat sanki günah çıkartıyolar ya
içmeseymiş o kadar gitmeseymiş oraya resmen yolunu yapmışlar sonunun öyle olucağı belliymiş zaten

ama yinede eşinin bir daha yapıcağını düşünmüyorum çünkü sana anlatmayabilirdi ve senin haberin bile olmazdı
belliki gerçekten pişman olmuş

valla geçmiş olsun, çocuklar düşündürücü, yoksa ayrıla da bilirdiniz, ama bi de şu açıdan bakın: başka bi adam bulsanız mesela, bundan çok mu iyi olacak?
aile işi çok zor gerçekten, o yüzden aceleye gelmeden ve olgunlukla kurulması gerek.

aynı şeyi ben yapsam kellem gider diyosun, böyle bi insanı affetmek bana göre yanlış, ama sen karar vermişsin artık, yorum yapılmaz.
yalnız kendine onu hatırlatacak şeylerden uzak tutmalısın kendini, bu başlık bile sürekli kabuk bağlayan yaranı kanatır. konusulur gündemden düşer, birgün küt die bu başlığı görürsün en başa dönersin...
kendine yazık etme

yuvanozo dağıtmayın ne olur en azından çocuklarınız için ama eşinizin burnundan getirin ,

eğer onunla konuşmazsanız , bağırıp çağırmazsanız sizin neler yaşadığınızı anlar . pişman olur sizi mutlu etmek için daha çok çaba sarfeder lütfen unutmaya çalışın .

Bu erkeklerin bir defalıktı affet demesine uyuz oluyorum.Yaşamadım umarım hiçkimse yaşamaz ama affedilmemesi gereken tek konu olduğunu düşünüyorum.Bu kadın senle evlenmiş çocuk vermiş seni sevmiş daha ne istiyorsun ya ? Nasıll bir mantıkları var çözemiyorum ben.Belki de affedeceğimizi bildikleri için bu durumla karşılaşıyoruz.Bilemiyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun yorum yapan bir arkadaşa katılıyorum.Bir sağlıkçı olarak tavsiyem mutlaka bazı testleri yaptırsın kendine ve sen de dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…