• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldattım...

Sevseydin kiyamazdin aldatmazdin. Senin derdin böyle bir kapı bulamazsam felaket olirum arayistayim bulursam terkederim derdi. Layigini bulursun inşallah
çok sert üsluplar layığını bulursun falan. insan kafa karışıklığı yaşayabilir, farklı insanlardan etkilenebilir. böyle yargılamak çok yanlış.

Madem eskisi gibi duygularin yok ayrilacaktin adamdan. Aldatip yalniz kalma korkusuyla ay guzel evliligi guzel aileyi riske mi attim diye kendi adina bencilce dusunmene gerek yok. O cok deger verdigin ailesinin yuzune nasil bakacaksin ogullarini aldatip? Bitir bu iliskiyi
ya bi yerde de insan kendini düşünmeli ama. kız ayrılsa cocuktan ve sonra özlese, keşke devam ettirseydim dese nolucak. bence hemen ayrılmasın ama bi süre uzak kalıp ne istediğine karar versin

Yasadiginiz guzel zamanlarin hatrina en azindan bu iyiligi ona yap ve ayril lutfen...

Sevmiyorsun ki aldatmışsın. Keşke önce ayrılsaydın. Bence o insan ve aileyi haketmiyorsun. Heyecanlanmıyorum şımarıklığına kapılıp heyecanı dışarda aramışsın. Artık olan olmuş. Yapman gereken biran önce ondan ayrılıp hatalarının bedelini ödemen. bir evlilikte eşin tarafından böyle koşulsuz sevilmenin ve ailesinin seni el üstünde tutmasının ne kadar önemli birşey olduğunu da başka biriyle evlendiğin zaman anlayacaksın. Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin.
ben henüz emin değilse ayrılmasın diyorum. sonuçta daha evli değiller. insanlarda kafa karışıklığı gibi şeyler olabiliyor

Hatayı yapmışsın, farkına varmışsın, vicdan muhasebesi de yapıyorsun çok düşünme kendini yıpratıyorsun bir yerden sonra. Aldatmaktan kastın tam olarak ne bilmiyorum ama uzun süreli ilişkilerde son hep bu, aksini görmedim iddia edende varsa karşı taraftan şüphelensin. Ayrıca uzun süreli ilişki benim için 2 sene ve üstü. Sevgi, saygı ve uyum evlilik için önemlisi. Seviyor muyum diye düşünürsen hep sevmediğin ortaya çıkar bu yüzden düşünüyorsun zaten. Düşünmeden yaşamaya devam edebilecek gücün ve inancın varsa devam et ilişkine derim, iyi bir evlilik için tüm özellikleri saymışsın keza. Ama ayrılıp başkasını bulsan bir süre sonra tekrarlanacak, tekrarlanmaz ise zaten karşı taraf seni senin kadar önemsemeyen daha çok ulaşılmaz olacak yani o tutkulu aşk meselesi benim için süreli ve tek taraflıdır.

ben henüz emin değilse ayrılmasın diyorum. sonuçta daha evli değiller. insanlarda kafa karışıklığı gibi şeyler olabiliyor
Haklısın canım kafa karışıklığı olabilir bocalayabilir insan bazı dönemlerde. Ama şahsen ben eşi olacak kişiyi düşünerek yorum yaptım. Beni aldatan biriyle evlenmek istemezdim. İnsanlar aldatıldığı için 20 yıllık evliliklerini bitiriyorlar. Bu durumdayken adamın da evlenmek isteyeceğini sanmıyorum. Güveni tekrar kazanmak zor iş canım

Bende zamanında ayrılmıştım çok iyi bi insandı ayrıldıktan sonra başka biriyle ilişkim oldu sonra başka biri sonra başka biri iki yıl böyle devam etti taaki ben hastanelik oldum rahatsızlığım vardı ciğerlerimden hastaneye yattım bi baktım akşamına ayrıldım o kişi benm odama gelmiş geçmiş olsuna elinde yüzükle 4 ay içinde hrmen evlendik iyiki de evlenmişim ayrılırsan eğer bu kişiden pişman placaksın bu bir kesin bence bi daha aldatma yoluna devamet ve sana bi tavsiye duygu asena nın kadının adı yok die bi kitabı var onu oku eminim çok etkileneceksin ve sana bi yol gösterecek
arkadaş ayrılmış ona bir şey yazmama gerek kalmadı da siz kitabı çok yanlış anlamışsınız hanımefendi bence..

Bende kocam la görücü usulü evlendim evlendiğimde belki sevmiyorumdur bile. sırf sevmediğiniz için bir insanı aldatmak bahane degil insanda haya olmasi gerek neyazikki bu sizde yok.ben bırak aldatmayı bir kere yan gozle bakmamisimdir birine sen şimdiden arkadaşını aldatiyorsan bu o veya bu erkek fark etmez ilerde kocan mutlaka Boynuzlu olur .

Geçenlerde burada bir arkadaşımız bir konu açmış eşimi sevmiyorum ama etrafımdakiler eşimin çok iyi olduğunu söyleyip daha ne istiyorsun diyolar bana diyordu. Eşi çok iyi bir insanmış ama mutlu değilmiş. Eğer istediğiniz bunun gibi bir şeyse devam edin yok değilse ayrılın. Ki sizin durumunuz vahim aldatmışsınız. Sırf iyi diye o kişiyle evlenirseniz eğer ki yarın tekrar aldatmayacağınız meçhul. O kişiyle bir evin içinde yaşamak size her anlamda zor gelecektir. Birlikte uyumak uyanmak birşeyler yapmak zulüm gelecektir bir süre sonra. Bunu kimse kimseye yapmamalı. Ayrılın..

arkadaş ayrılmış ona bir şey yazmama gerek kalmadı da siz kitabı çok yanlış anlamışsınız hanımefendi bence..
Canm bn aldatmasını onaylamadım ve kitabı okumasının ruh haline iyi geleceğini düşündüğün için önerdim sadece onun için değil her kadının okuması gereken bir kitap die düşünüyorum ;) unarım beni yanlış anlamamışsınızdır

kendisi de zaten durumu öğrendi. Ona rağmen gitmemi istemedi. Ağladı kucağımda saatlerce gitme içinde bir gram sevgi varsa gitme dedi. İş yerinde iki üç kere bayılmış. :(

kendisi de zaten durumu öğrendi. Ona rağmen gitmemi istemedi. Ağladı kucağımda saatlerce gitme içinde bir gram sevgi varsa gitme dedi. İş yerinde iki üç kere bayılmış. :KK43:
İyi ama bu da normal değil. Kendisini aldattığınızı ve sevmediğinizi bile bile gitmeyin diyor, bence böyle olduğu için sevmiyorsunuz. Dürüst davranıp ayrılmakla en iyisini yapmışsınız

Back
X