Aldığım ayakkabı

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Arkadaşlar biliyorum diğer dertlere göre buyuk birşey değil ancak paylaşmam lazımdı insanlardan yorum bekliyorum.
Dün nişandada dışardada giyilebilecek bir ayakkabı aldım .
topuklu orda biraz sıktı açılr dedi adam magazadan cıkarken ayagıma giydim 20 metre sonra cıkarmak zorunda kaldım eve geldim buyuk çorapla on dk felan durdum aşırı sıkıyor hala. önden vurmuyor ayagımı resmen kavrıyor sol uc parmagımı aşırı sıkıyor ust uste bindi gibi.
okadar para verdim şimdi bunu deısmem lazım dışarda giydim sayılmaz 20 metre ıcınde cıkardım sildim altını yani giyilmemiş oldugu belli oluyor. gitsem değişsem sabahtır kafama taktım:(bir numara ustude buyuk gibiydi ama ona kalıp koyup giyebilrim bu felaket sıkıyor .. adama durumu nasıl acıklıcam bilemiyorum. ayakkabıya bakmak ıcın aynı dukkana 3.4 kere girdim.

Arkadaşlar biliyorum diğer dertlere göre buyuk birşey değil ancak paylaşmam lazımdı insanlardan yorum bekliyorum.
topuklu orda biraz sıktı açılr dedi adam magazadan cıkarken ayagıma giydim 20 metre sonra cıkarmak zorunda kaldım eve geldim buyuk çorapla on dk felan durdum aşırı sıkıyor hala. önden vurmuyor ayagımı resmen kavrıyor sol uc parmagımı aşırı sıkıyor ust uste bindi gibi.
okadar para verdim şimdi bunu deısmem lazım dışarda giydim sayılmaz 20 metre ıcınde cıkardım sildim altını yani giyilmemiş oldugu belli oluyor. gitsem değişsem sabahtır kafama taktım:(bir numara ustude buyuk gibiydi ama ona kalıp koyup giyebilrim bu felaket sıkıyor .. adama durumu nasıl acıklıcam bilemiyorum. ayakkabıya bakmak ıcın aynı dukkana 3.4 kere girdim.

ayakkabıyı kalıba verip genişletseniz?

Ayağınızı sıkıyorsa tabiiki değiştireceksiniz.. Adama birşey demek zorunda değilsiniz ki ? Değiştirme hakkınız var.

1-) gidersin ayakkabı sıkıyor zaten alırkende söylemiştim size dersin değişirsin.

2-) ayağını sıka sıka o ayakkabıyı giyersin.

3-) giymezsin çok rahatsız çok sıkıyo zaten ayağını, atarsın evde bi kenara öylece durur

4-) ayağı o numara olan bir arkadaşına hediye edersin :1:

seç beğen al, seçeneklerin bunlar:52::52::52::52::52::52:

eğer bir numara büyüğüde içinize sinmediyse bence kalıpla çözmeniz işinize daha çok yarar, demek ki buçuklu bir numara sizin ayağınız..

gıttım deıstımu neden bu kdr skntı ettıysem..:)dua cok ıse yarıyo cokk

Çok tatlısınız ya :1: geçmiş olsun neyseki kurtulmuşsunuzz :1::1:

baktınkıa damd egıstırme yapmıyor sende derhal tüketücü hakkında gır olaya sızı sıkayet ederım de bak nasılda degıstırıyorlar yazını okyunca aklıma ne gledı yıllar onceydı bı magazadan kı unlu bı magazadan bı cızme aldım ayagıma gıydım cıktıms enın hesap aman allahım nasıl sıkmaya başladı dayanamadım gozlerım aysardı acısından zor bela bı ıkı adım attım bıde ne gelsın basıma topuk çıttt dedı orta yerınden kırıldı derhal gerı dondum bakın dedım daha bır km gıtmedım hemen kırıldı adam hemen degıstırme yaptı degıstırme derkende bı ayakkabı nosu o vardı bı gun bekledım ertesın gun aldım gene gıyerek cıktım bu seferde yolun yarısında gıttıkı evım de yakın o magazaya haydaaa gene gıttım ayagımda ayakkabı basık dedım bu gene kırıldı adam gene degıstırdı bu seferde topugunu degıstırdı gıttı ayakkabının orjınallıgı tahta topuk taktı saglam olsun dıye ben gene gıyıdım cıktım dukkandan bu seferde ertesı gun yolda o topuk kırıldı gene gıttım adama gene yapıldı gene aldım ama artık gına gelmısdı banada ve ne oldu bılıyormusun ıkı gun donra gene kırıldı artık adama gıtmeye uzum yoktu cunku butun topukları bedavadan degıstırmısdı bende işinde uzman bı ayakkabıcıya gıttım durumu anlattım böle bmle dıye adam dur dedı ayakkabının iç kısmındakı kuması bı kaldırdıkı ayakkabının alt kısmına bel derlermıs ayakkabının beli kırıkmıs ıyımı sen buna dedı bin tanede topuk taksan bu bin tanesınıde kırar dedı ayakkabının tabanı komple degıstı ve işin sonunda asla ve asla gıyemedım cunku o işlemden sonra ayakkabı fena sıktı yıllarca ha bı gun gıyerım deyıp durdu öle baktım hıc olmuyor her denememde sıkıyor ayagına tam olan bı arkadasıma hedıye ettım ama bır kere bıle gıyemedım okadarda hevesle aldıgım halde

Back
X