üyeliğimi dün aldım fakat aktifleşmediği için mecbur bugun yazıyorum:
13 MAYIS (GENEL TOPLAM)
ALDIKLARIM:
30 gr tam buğday ekmeği : 64 kal
1 adet salatalık : 11 kal
200 ml sütaş tam yağlı süt : 114 kal
150 gr domates soslu makarna : 249 kal
50 gr galeta ( kepekli ) : 100 kal
100 gr tavuk baget (derisiz) : 128 kal
150 gr irmik helvası : 270 kal
güniçinde 3adet nescafe sütlüköpüklü : 183 kal
TOPLAM : 1119 kal
YAKTIKLARIM:
1 saat kondisyon bisikleti : 550 kal
45 dk temizlik : 188 kal
5 saat örgü örmek : 475 kal
TOPLAM : 1213 kal
gün sonunda aldığım kaloriden 94 kal fazla yakmışım :)))) dünü yazdığım için bugunü biliyorum dün sabah aç karnına 112.1 çıkmıştım bugün sabahsa 111.3 çıktım 800 gr gitmiş tabi ilk günler olduğu için böyle hızlı her diyette olduğu gibi ama yaktıklarım olmasaydı sanırım 200 300 gr ancak vericektim .
görüldüğü gibi herşeyden yedim ayırmadan ama yaktım:)))
e yediğimle yaktığım birse nasıl kilo veriyorum? işte burda bazal metabolizma giriyor devreye normalde hepimizin bildiği gibi yediklerimiz bazal met. ile aynıysa aynı kiloda kalıyoruz, fazlaysa alıyoruz, azsa veriyoruz.. ee bu durumda hem az alıyorum hemde bununla kalmayıp aldığım kadar yakıyorum:))
örgü işinede gelirsek internetten bulduklarıma göre 1 saat örgü örmek 95 kalori yaktırıyo yani boş boş otururken bi yandanda örgü örsek en azından braz olsun kalori yakmamızı sağlıyo.. şu suralar bende baya örgü örüyorum onu farkettim
dün 5 saat örmüşüm
başta 95 kalori az gelsede göze 5 saat olunca 475 kal yakmış oldum :) oyüzden yaktıklarıma örgüyüde ekliyorum...
aldığın kadar yak durumunda ggramı gramına ne aldığınızda önemli ne yaktığınızda :) mutfak tartım olmasa başaramazdım buda bi gerçek :) 150 gramın ne kadar az olduğunu gördün normalde 500 gr falan yiyordum sanırım oyüzden bu tartı çok işime yaradı :) oyüzden bu aldığın kadar yakta gün içinde ne kadar ne yapıyorsanız yazıyorsunuz bunun içinde temizlikte var yemek pişirmekte örgü örmekte...
neyse biraz uzun oldu kusura bakmayın