Aldığım kilo normal mi

zara_z

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
88
123
13
35
Merhaba, 20 haftalık hamileyim. Olabildiğince dikkat ediyordum ama birkaç gündür tatliya çok abandım. Bugün tartıldım. 2.5 kilo almışım toplamda. İyi mi, yoksa fazla mı aldım

Son düzenleme:
Merhaba, 20 haftalık hamileyim. Olabildiğince dikkat ediyordum ama birkaç gündür tatliya çok abandım. Bugün tartıldım. 2.5 kilo almışım toplamda. İyi mi, yoksa fazla mı aldım
Gayet iyi kilo artışının ben de bugün 23 oldum totalde 3 kilo almışım doktorum gayet iyi dedi

Yürüyüşlerim azaldı malesef bu aralar baş dönmesi yaşıyorum. İnşallah yediklerim üstüme yapışmaz :))

Ben 21 haftalığım 9 kilo aldım ben napım bacım

Ya ben de aynı durumdayım 18+6 dayım 9 kilo almışım. Ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum. Abartı yemiyorum ama hamilelikten önce çok yorucu bir işim vardı şimdi 5 aydır evdeyim. Neyse bahanesi tabi ama biraz kafaya takıyorum bu kilo olayını ben ya. Bağcan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…