• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldığım kıyafet giydiğim ilk gün yırtıldı.kullanıcı hatası denilip değiştirilmezse...

serra_48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
80
0
86
Muğla
herkese merhabalar.. dün ölesine gezinirken 2 aydır kapatmaya çalışan bir ltb mağzasına girdim bütün ürünleri yarı yarıya düşürmüşler birçok kıyafet aldım birisi içime sinmedi götürüp değiştirmek istedim bugün fakat değişim yapmadılar çokta umursamadım aslında beğenerek almıştım küçük sorunu terzide hallettirdim herneyse gelelim asıl konuya; aldığim tunik şeklinde göğüs altından lastikli iple kamufle edilmiş kısa kollu gömlek tarzı kıyafeti ilk kez bugün giydim ve giydiğimin 4. saati arkadaşım aaa arkan yırtılmış dedi :25: abartmıyorum kafam kadar yırtık var :14: sıkıntım şu ki bunda kullanıcı hatası değil kumaş hatası var götürdüğüm kıyafeti değiştirmeyen mağza bu yırtık kıyafetide yarın götürdüğümde değiştirmezse nasıl bir yol izlemeliyim bana yardım edin lütfen bu arada bir dip not vereyim mağza kapatmak çabasında olduğu için benim aldıklarımı bitişikteki adil ışık mağzasının pos cihazından geçirip taksit yaptılar hani olaki tüketici haklarına müracat edip hakkımı arim desem nasıl mümkün olacak :41: inşallah yarın değiştirirlerde sorun yaşamam ama diğer ihtimal çerçevesinde bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Siz alırken de yırtık var mıydı?
Bence hangi mağaza ya da firma olursa olsun kabul etmez.
Sonuçta askıdayken yırtık değil ürün ama siz giydikten sonra yırtılmış.
Belki fark etmeden bir yere takılmışsınızdır

herkese merhabalar.. dün ölesine gezinirken 2 aydır kapatmaya çalışan bir ltb mağzasına girdim bütün ürünleri yarı yarıya düşürmüşler birçok kıyafet aldım birisi içime sinmedi götürüp değiştirmek istedim bugün fakat değişim yapmadılar çokta umursamadım aslında beğenerek almıştım küçük sorunu terzide hallettirdim herneyse gelelim asıl konuya; aldığim tunik şeklinde göğüs altından lastikli iple kamufle edilmiş kısa kollu gömlek tarzı kıyafeti ilk kez bugün giydim ve giydiğimin 4. saati arkadaşım aaa arkan yırtılmış dedi :25: abartmıyorum kafam kadar yırtık var :14: sıkıntım şu ki bunda kullanıcı hatası değil kumaş hatası var götürdüğüm kıyafeti değiştirmeyen mağza bu yırtık kıyafetide yarın götürdüğümde değiştirmezse nasıl bir yol izlemeliyim bana yardım edin lütfen bu arada bir dip not vereyim mağza kapatmak çabasında olduğu için benim aldıklarımı bitişikteki adil ışık mağzasının pos cihazından geçirip taksit yaptılar hani olaki tüketici haklarına müracat edip hakkımı arim desem nasıl mümkün olacak :41: inşallah yarın değiştirirlerde sorun yaşamam ama diğer ihtimal çerçevesinde bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Peki fatura?
Faturada Adil Işık mağazası üzerine mi kesildi?
Eğer öyle olduysa asıl ltb suçlu konumda..
Kıyafeti götürdrüğünde "aldığımda yırtıktı" mı diyeceksin? Bir yere mi takıldın acaba? Ya da belki küçük bir delik vardı, giyince büyüdü.
İade değil ama değiştirmeyi kabul edebilirler. Kararlı bir şekilde git bence. İnternetten şikayet sitelerini de devreye sokarsın eğer kabul etmezlerse.

fatura değilde fiş kesimini adil ışık yaptı evet. yani ben herhangi bi mücadeleye girsem kimden neyi alıcamıda bilmiyorum açıkcası ürünü aldığım mağza ltb fişi ödemesi adil ışıkta böle saçma sapan bir durum..... taktırılcak bir terimden yırtılsa tmm dicemde bide daha giydiğimin 4. saati yırtıldı dikim hatası olduğu çok belli çünkü tam dikiş yerlersinden parçalandı çok üzülüyorum yaaaa :( :50:

Siz alırken de yırtık var mıydı?
Bence hangi mağaza ya da firma olursa olsun kabul etmez.
Sonuçta askıdayken yırtık değil ürün ama siz giydikten sonra yırtılmış.
Belki fark etmeden bir yere takılmışsınızdır

ben alırken yırtık tabiki yoktu.. sizin mantığınıza göre ozaman firmaların özüru cıkan mallara değişim vermemesi lazım ama ben venadan aldığım pantolon 1. haftasında yırtılınca mağza fabrikaya yollayıp kumaşta hata olduğunu söyleyip ürünümü değiştirmişti yani aklınızda bulunsun askıda yırtık yoktu sende yırtıldı sen yaptın diye bişey söz konusu olamaz kumaş hatası dikim hatası vs. herşey mümkün gözlerinden kaçmışki askıya kadar gelmiş oda benim üzerimde yırtıldı şans işte... :14:

ben de colins ten kot pantolon almıştım. popo kısmını çok taşlamışlar 2. giymemde açıldı hemen götürdüm değiştirdiler.. umarım seninkini de değiştirirler... yalnız biraz dişli olman lazım... lütfen flaan dersen tepene çıkarlar..

Konu içeriği nedeniyle "Hukuk köşesi/Tüketici şikayetleri" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ben de colins ten kot pantolon almıştım. popo kısmını çok taşlamışlar 2. giymemde açıldı hemen götürdüm değiştirdiler.. umarım seninkini de değiştirirler... yalnız biraz dişli olman lazım... lütfen flaan dersen tepene çıkarlar..

evet çirkefleşmeden hakkımı savunmam lazım çok tepen atarsa tüketici haklarına kadar gitmeyi düşünüyorum hele ki bi aptal yerine koymaya çalışsınlar beni :82:

Konu içeriği nedeniyle "Hukuk köşesi/Tüketici şikayetleri" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

lütfen kusuruma bakmayın çok aradım tüketici hakları başlığını ama bulamayınca en uygun yerin burası olduğunu düşündüm teşekkür ederim ayrıca :)

canım benim başımada geldi kına için aldığım tuvalet bedenime büyüktü pravada düzelteceklerini söylediler dparasını ödedim 1 hafta sonra teslim alın dediler ödendi diye bi yazı verdiler fiş de yok tabi almaya gittim of one kıyafet 2. el gibi olmuş dikmişler sökmüşler olmamış üzerinden bidaha geçmişler saten satenlikten çıkmış üzerine giydirilen şifon sökülmekten iplikleri çekilmiş söyledikleri si,ze uydurmaya çalış tık alcaksınız tüketici haklarına gittim kıyafeti teslim almadığımı 1.haftadır beklediğimi ama ürünün kötü geldiğini söyledim 450 tlde paramın onlarda olduğunu söyledim görevli heyet toplanıp karar veriyo dedi oda 1 ayı bulurdedi bana bi akıl vereceğini söyledi gidip tüketici haklarına şikayet ettim fiş kesmediğinizden ve ürünü kusursuz teslim etmediğinizden dolağı 5 binlira ceza kesilmesi gerektiği şikayetci olduğum takdirde hem bana hemde oraya ödeme yapacaksınız de dedi ve taktik tuttu elleri ayaklarına dolaştı hemen 450tl yi çıkarıp verdiler

canım benim başımada geldi kına için aldığım tuvalet bedenime büyüktü pravada düzelteceklerini söylediler dparasını ödedim 1 hafta sonra teslim alın dediler ödendi diye bi yazı verdiler fiş de yok tabi almaya gittim of one kıyafet 2. el gibi olmuş dikmişler sökmüşler olmamış üzerinden bidaha geçmişler saten satenlikten çıkmış üzerine giydirilen şifon sökülmekten iplikleri çekilmiş söyledikleri si,ze uydurmaya çalış tık alcaksınız tüketici haklarına gittim kıyafeti teslim almadığımı 1.haftadır beklediğimi ama ürünün kötü geldiğini söyledim 450 tlde paramın onlarda olduğunu söyledim görevli heyet toplanıp karar veriyo dedi oda 1 ayı bulurdedi bana bi akıl vereceğini söyledi gidip tüketici haklarına şikayet ettim fiş kesmediğinizden ve ürünü kusursuz teslim etmediğinizden dolağı 5 binlira ceza kesilmesi gerektiği şikayetci olduğum takdirde hem bana hemde oraya ödeme yapacaksınız de dedi ve taktik tuttu elleri ayaklarına dolaştı hemen 450tl yi çıkarıp verdiler

bu taktik değil canım doğruluk payı var elektronik bir eşya da da başımıza böyle bir durum gelmişti ve mahkeme sürecinden sonra firma hem bize paramızı ödedi hemde mahkeme masraflarını karşıladı benim tek sıkıntım ürünü başka bi mağzadan alıp fişinin diğer başka bir mağzadan kesilip bana verilmesi ortalık çok karışacak şayet zoruluk çıkarırlarsa hadi bakalım göreceğiz..

Back
X