herkese merhabalar.. dün ölesine gezinirken 2 aydır kapatmaya çalışan bir ltb mağzasına girdim bütün ürünleri yarı yarıya düşürmüşler birçok kıyafet aldım birisi içime sinmedi götürüp değiştirmek istedim bugün fakat değişim yapmadılar çokta umursamadım aslında beğenerek almıştım küçük sorunu terzide hallettirdim herneyse gelelim asıl konuya; aldığim tunik şeklinde göğüs altından lastikli iple kamufle edilmiş kısa kollu gömlek tarzı kıyafeti ilk kez bugün giydim ve giydiğimin 4. saati arkadaşım aaa arkan yırtılmış dedi
abartmıyorum kafam kadar yırtık var
sıkıntım şu ki bunda kullanıcı hatası değil kumaş hatası var götürdüğüm kıyafeti değiştirmeyen mağza bu yırtık kıyafetide yarın götürdüğümde değiştirmezse nasıl bir yol izlemeliyim bana yardım edin lütfen bu arada bir dip not vereyim mağza kapatmak çabasında olduğu için benim aldıklarımı bitişikteki adil ışık mağzasının pos cihazından geçirip taksit yaptılar hani olaki tüketici haklarına müracat edip hakkımı arim desem nasıl mümkün olacak
inşallah yarın değiştirirlerde sorun yaşamam ama diğer ihtimal çerçevesinde bana yardımcı olursanız çok sevinirim...