Aldıklarıma yorumunuz?

esoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
99
0
36
İstanbul
Hala fikir değiştirme şansım varken, yorumlarınızı bekliyorum.
Hepsi Bosh,
süpürgem: BSG8PRO1
TITA/Siyah
BOSCH Home Professional long-life compressor
Elektrikli süpürge
Çamaşır Mak: Maxx 7 VarioPerfect
Otomatik çamaşır makinesi
Kurutma Mak: Avantixx 8
Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi (Bacasız)
Buzdolabı:KGN57P72NE
Kolay temizlenebilinir Inox dış yüzey
Kombi buzdolabı, No Frost

$MCSA046900_KGN57P71NE_def.webp
$MCSA033836_BSG8PRO1_def.webp
$MCSA047586_WTE86302TR_def.webp
$MCSA042449_WAE20463TR_def.webp

bosch beyaz eşyalar gayet güzel..
ben buzdolabını sevmedim.
onun dışında hepsi güzel görünüyor.
kurutma makineni de kullandıktan sonra yorum yaparsan sevinirim. ben de almayı düşünüyorum

ii günlerde kullan hepsini

iyi günlerde kullanmanı dilerim. buzdolabın benim de beğndiğim model. biz bunun aynısının siemens marka olanını aldık. inşallah memnun kalırız. birkaç ay var daha kullanmaya.
çamaşır makinanı imkanın varsa 8 kilo al bence. herkes daha avantajlı olduğunu söylüyo.

Teşekkür ederim ilginize ve güzel dileklerinize.
Buzdolabı kombi modelinin daha rahat kullanımı olduğunu evden biliyorum o yüzden öyle tercih ettim şeklini. Siemensle bire bir aynılar zaten.
Kurutma makinesi alıp almamakta çok kararsız kaldım, kullanınca yazıcam yorumlarımı söz :)
Çamaşır makinesinde satıcı önermedi çok gerekli değil dedi, 7 kilo ideal dedi. Görümcem 7 kiloda yorganları yıkıyorum dediği için daha büyük ne yıkayabilirim ki diyerek 7 aldım. Ama hepsinde nerdeyse ayrı ayrı kararsızlık yaşadım...

çoluk çocuk olduktan sonra çok lazım oluyo fazla kilo yıkayanlar.

bi de yorganlar sıkışmadan yıkanınca daha ii oluyo. hem makineyi yormuyo hem üstünde deterjan kalıntısı olmuyo.. ben de 8 kilo al derim

Hepsi çok güzeller canım, evde bizde bosch süpürge kullanıyoruz. Çok memnunuz canım, bende çeyize bosch düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bencede buzdolabın kullanışlı bizde evde kullanıyoruz buzluk altta daha kullanışlı oluyor güle güle kullan

bende bu buzdolabından almak istiyorum ablamınki de bundan ve gri renk çok hoş :16::16:

süpürgeyi de beğendim güle güllen kullan hepsini:16:

Teşekkür ederim hepinize..
Ya kafam çamaşır makinesinde çok karıştı.
Çamaşır makinesini 7 kurutmayı 8 almak mantıklı mı?
Satıcı dedi ki kurutmanın geniş olması avantaj, sıkışmasınlar ki buruşmasınlar.
Yoksa 7 ve 8 kazan çapı çok farklı değil dedi.
zor iş böyle hepsini birden seçmek ...

Teşekkür ederim hepinize..
Ya kafam çamaşır makinesinde çok karıştı.
Çamaşır makinesini 7 kurutmayı 8 almak mantıklı mı?
Satıcı dedi ki kurutmanın geniş olması avantaj, sıkışmasınlar ki buruşmasınlar.
Yoksa 7 ve 8 kazan çapı çok farklı değil dedi.
zor iş böyle hepsini birden seçmek ...

bence mantıklı... kazan ne kadar büyük olursa çamaşırlar o kadar rahat yıkanır ve kurur..
ben öyle yapıcam...

bosch beyaz eşya için en iyi seçim bence. evde kullanıyoruz bu buzdolabını ve çok memnunuz. bizde nişanlımla beyaz eşyalarımızı bosch aldık ama çamaşır makinanı 8 kilo alsan daha iyi olmazmıydı hatırladığım kadarıyla çok fiyat farkı yok ileride aile kalabalık olunca 8 kg olanlar daha avantajlı olur diye düşünüyorum. bulaşık makinası almadın mı

Bulaşık makinem ankastre, fırın ocak davlumbaz falan var. En azından bunları seçmekle uğraşmadığım için memnunum :)

Hala fikir değiştirme şansım varken, yorumlarınızı bekliyorum.
Hepsi Bosh,
süpürgem: BSG8PRO1
TITA/Siyah
BOSCH Home Professional long-life compressor
Elektrikli süpürge
Çamaşır Mak: Maxx 7 VarioPerfect
Otomatik çamaşır makinesi
Kurutma Mak: Avantixx 8
Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi (Bacasız)
Buzdolabı:KGN57P72NE
Kolay temizlenebilinir Inox dış yüzey
Kombi buzdolabı, No Frost

Eki Görüntüle 145798
Eki Görüntüle 145799
Eki Görüntüle 145800
Eki Görüntüle 145801

bak yaaaaa bende evlenirken aynılarınııı almıstımmmm kıskanççç seniiiii:63::63::63: hayırlı olsn barıııı:63::63::63: benimkilerdeee griii:64:

bosch beyaz eşyalar gayet güzel..
ben buzdolabını sevmedim.
onun dışında hepsi güzel görünüyor.
kurutma makineni de kullandıktan sonra yorum yaparsan sevinirim. ben de almayı düşünüyorum

ii günlerde kullan hepsini

o buz dolabı harıkaa çok kullanıslı sürekli asağıya eğilmiorsn meyve sebze araken... vee bu buzdolabının antibakteriyel ozelliği var salatalık , havuç, göbek, ayva, nar, maydonos 1.5 ay durdu da bi sey olmadı...:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Benim de en tereddütsüz aldığım parça buzdolabı oldu.
Diğerlerinde hangileri aynı, nelerinden memnunsun ya da değilsin yazarsan süper olur :)

Benim de en tereddütsüz aldığım parça buzdolabı oldu.
Diğerlerinde hangileri aynı, nelerinden memnunsun ya da değilsin yazarsan süper olur :)

hepsinden çok memnunum... ozellikle buzdolabını montaj olurken yatak odasına koyun felan dedimm... :60::60::60::60: çok beğendim..

ben boschtan çamasır makınesi (beyaz), buzdolabı (gri), davlumbaz-ocak-fırın (ankastre & gri), bulasık makınesi (ankastre & gri), bi de çaycı (bu çok süper bi si bosch taki ama... harikaa siddetle almanı tavsiye ederim... elektrikle süpürgemi fakirden aldım... oda çok süper..

hepsinden çok memnunum hiç bir sorunum yok.. :60::60::62::62::62::62:

Ya küçük ev aletlerini pek almıyorum ne hediye alalım diyene sipariş ediyorum valla... :)
O yüzden çaycı falan dışardan gelecek ama gördüm güzellerdi gerçekten.
Teşekkür ederim bu arada ... Güle güle kullan hepsini

Ya küçük ev aletlerini pek almıyorum ne hediye alalım diyene sipariş ediyorum valla... :)
O yüzden çaycı falan dışardan gelecek ama gördüm güzellerdi gerçekten.
Teşekkür ederim bu arada ... Güle güle kullan hepsini

cok tsk ederim cnm bende caycımı parayla almadım arkadasım bosch ta calısıorduuu o ordan hedıye olarak verdi :60::60: ama çaycım benim evimin kralı:60::60::60::60::60::60:

Biz de bosch tan aldık beyaz eşyaları.
Buzdolabımız aynı. Benimki inox olmayandan :9:

Tanıdıklarım kullanıyormuş. onlar tavsiye etti.

Henüz kullanmadım eşyaları ama içim rahat

Back
X