Aldırarak günaha mı girdim

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
290
103
Ben geçen hafta 17 haftalık bebeğimi kaybettim. Yani normal doğumla düşürtüp sonra kürtaj yaptılar. Önce doktor bacakları ve kolları kısa dedi. Kendi doktorumda destekledi ve perinatolojiye yolladı. O doktor iskelet anomalisi var ama ölümcül olan bi tür dedi. Yaşamaz dedi. Ben ısrarla aldırmadım. Sonra devlet hastanesine gittim kurula aldılar ve onlarda hiç tereddüt etmeden aynı tanıyı koyup alınmalı dediler. İki ayrı yerde rapor çıkardı alınmalı diye. Ben kan pıhtılaşması için iğne kullanıyordum. Karnımda ölse acil ameliyata girmem gerekse bende zarar görebilirmiştim. Bu yüzden gebeliğim sonlandı. Ama henüz kalbi atıyordu ve vicdan azabından yaşayamıyorum. Aldırmamak için çok direndim ben. Çok ağladım çok dua ettim. Sürekli onu ben öldürdüm gibi düşünüyorum bu beni yaşarken öldürüyo

Üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum gerçekten Allah yardımn etsin ama yanlış düşünüyorsunuz b u kararı sonuçta siz değil doktorlar vermiş en doğru karar buymuş kendinizi suçlamayın

Lutfen kendinizi suçlamayın tıbbi olarak gittiğiniz her doktorun alınması gerekli olarak gördüğü bir durum olmuş bu bir cinayet değildir. Şuan size ne iyi gelir bilmiyorum ama düşünmemek adına ne yapabilirseniz kendiniz icin onu yapın iyi olmanizi dilerim

Bu kararı keyfi ya da isteyerek almamışsınız. Kendinizi suçlamayın lütfen. Her ne olursa olsun önce kendi canınız size emanet. Hayati risk teşkil edebilecek bir konuda inatla karşı çıkmak intihardan farksızdır.
Bilmeniz gerekir ki Allah affedicidir ve merhamet sahibidir. Bile isteye günah işleyen kullarına bile kapısını kapatmaz. Siz her yolu denemişsiniz ve mecburen doktorların kararına teslim olmak zorunda kalmışsınız. Meleğiniz sizi ahirette bekliyor olacak.
Her kesin acı ile başa çıkma şekli farklıdır. Ama kendinizi iyi hissedeceğiniz bir şey bulun ve ona sıkı sıkı tutunun. Bu düşünceleri aklınızdan çıkarın. İsyan etmeden Allah'a dua edin.
Dilerim en kısa süre Allah yüreğinize ferahlık verir ve acınızı hafifletir.

Sizin hayatınızda tehlikedeymiş, merak etmeyin günah kazanmazsınız, ortada büyük bir sorun varmış keyfi değil ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…